Camna bule kenal site neh?

More
11 years 3 months ago #26056 by iman
Replied by iman on topic Camna bule kenal site neh?
assalamualaikum

cmne sy tau site ni?sebelum ni xtau yg site fungkur.org ni ada.nm fungkur ni mmg pnh dgr sbb fungkur ni salah sorg otai torrent kat satu site nih.kebetulan plak ada wat gath gabungan bersama 3 site lagi n dr situ yg bleh kenal site fungkur.org nih.lagi pon sy mmg minat berforum2 nih..disamping bleh tambah kenalan g2..ahakz...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #26141 by ladies
Replied by ladies on topic Camna bule kenal site neh?
Kisah al-dulu...

Kenal fungkur dah lama dah..

dan dah lama tak aktif..windu kat fungkur..

p.s. Dulu pun kureng aktif skit..skang nak aktif balik.
Terimalah daku kembali...huhuhuu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #26159 by kurashiku
mase gua nagh surf tenet gua jumper site ni kn,
pah2 gua tngk cambest jer 2 yg gua join site lu ni...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #26241 by ctz@along
Hai.. Camne Boleh kenal site ni??

hari2 dengar radio Era, Sinar, Hot.. rasa bosan pulak.. so tanyer2 kat kawan2 online.. Nasib baik ade yang rajin surf.. so terjumpalah website ni.. tu yang kami share... best pulak.. dengan lagu2 yang bermacam2.. sambil dgr celoteh DJ-DJ yang baru happening.. menbuatkan waktu2 kat ofis ni tak membosankan.

Terima kasih semua....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #26245 by Dikaz
Replied by Dikaz on topic Camna bule kenal site neh?
Askum..
ku lagi kliling za.. taunya ktemu situs ni.. ku gabung za.:P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #26247 by mira1384
Replied by mira1384 on topic Camna bule kenal site neh?
cmner leh kenal site ni erh...eermm time tu nk download2 lgu..then t\'jumpe la site ni...:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #26441 by Achmed
Replied by Achmed on topic Camna bule kenal site neh?
Dapat dlm mimpi..huahuahua

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #26456 by pijon
Replied by pijon on topic Camna bule kenal site neh?
salam sume:cheer: ...aku sebonor nye nk dwload lgu2 mp3....enth tiba2 aku leh termsuk site ni plak:huh: ....mula2 aku nk close je tp tiba2 ada awek cun dok pc sblh aku ni dok ekses site ni jgk jd:dry: .....hehehe aku pun dftar leB) ....tp ape2 pun mmg bes le awek tu...eh silap plak....mmg bes site nie hehe....k TQ:P :lol: :P
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #26466 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic Camna bule kenal site neh?
Tersebut la al-kisah bermula 2 Taun yg lepas,Mr. erryxz ade kenal kan daku pade site nie.. so biler tinjau2 site nie agak menarik minat la.. Bermula perkenalan dgn ramai kwn2 dri alam cyber ni yg daku knal dri site nie,adik spupu daku pun ade jugak kat site nie.. :woohoo: So kna la ucap kan thnx bebanyak buat Tuan Tanah Fungkur... :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #26584 by crazybone86
erm..camne ek jumpe..kalo tak silap time tu tgh google forum2 dr msia..tu yg join je...tak pasan lak name admin tu fungkur..huhu...dah join baru perasan...:P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #26883 by missfasha
hurm..camna bule kenal site nih??
pjg citer ni..
dipendekkan crite.site ni dikenalkan oleh satu
org kwn i ketika kami masih lagi study dolu - dolu kire kire 3 tahun sudah..ahakS
:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #27075 by sayangsalmih
wa tumpang lalu...tgh carik lagu..nk dunlod lagu...ada link ni wa masuk..tumpang lalu....then interesting gak...register ler..nk tgk happening tak?okaylh tuh...:kiss:
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.913 seconds