Camna bule kenal site neh?

More
11 years 8 months ago #1731 by adawiyah
adawiyah replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
ieyja wrote:

adawiyah wrote:

camner leh knl site neh?? site neh glemer sgt..tue yg bleh tercampak kat cni neh...B)


ehehhehhheee...

ye kerr cik adaw??:P

site ni k or owner die yg glemer??:silly:


owner dier glemer ker kak?? pikir dulu jap....;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #1769 by ieyja
ieyja replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
shamaziz wrote:

asal nyer join jiwang pastu ternampak plak satu site name fungkur
ingat nak promote pulau pangkur lalu masuk ......
byk plak bende2 yg aku tak tau.......bleh tau
thanx .....


hmm..paper pon..welkam to d fungkurian\'s..hope u\'ll enjoy here..mcm2 ada..:P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #1811 by loritanah
loritanah replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
macamna aku leh kenal website ni ar?
macamna aku leh kenal website ni ar?
macamna aku leh kenal website ni ar?
macamna aku leh kenal website ni ar?
macamna aku leh kenal website ni ar?
tah ler..hahahahaha...alah mcm bro shamaziz gak ler..org tua yg handle site ni kan aktif kat sane dulu pastu banner dia yg keta berlampu tu fofular gak ler kan? kira hook ler ltu lol...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #1864 by no_3belas
no_3belas replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
oo..aku tak sengaja terjumpe dlm google masa tgh cari anime black cat..pastu aku pon layan jer ar sebab fungkur nih minat rammstein, aku pon suke gle rammstein kat matrik dlu aku sorang je yg minat rammstein nih sampai aku dianggap makhluk pelik di kalangan membe2 aku.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2269 by ady262
ady262 replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
Aku plak tau dari member kat IRC Jiwang...pastu boleh katakan usha kat web ko slang shari...banyak aku belajar dr site ko...T H A N K S F U N G K U R...kira dr 1515 ke streamyx la...he he he!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2284 by anakmelayu
anakmelayu replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
ter\'fungkur sewaktu cari pasal full house

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2304 by neeziee
neeziee replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
jumpa link kat jiwang

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2695 by jeff_daniel
jeff_daniel replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
aku pulak cam ne leh tau \'\'Fungkur\'s Network\", ni mase tu aku tengah free x jage cc, aku pg cc satu lg, tengok2 member aku tenggah bukak web Fungkur\'s Network,akupun p dekat tenggok dia, pastu dia cakap kite boleh belaja ckit tentang pc kat web ni....akupun terus terpikat n terus p register...:) :) :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 8 months ago #2696 by mokh
mokh replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
aku plak.....\'no_3belas\' yang promote.huhuhu..byk bende dlm ni.tu yang sangkut tu. bes bes bes..:laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #2928 by hol_mes224
hol_mes224 replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
Entah biler dan bagaimana aku masih belum jelas, cume aku pasti yg pertemuaan ketika itu disebabkan anime Hikaru NO go yg aku mennyedutnya dari site ini suatu masa dahulu... aku mule menaruh minat pada anime tersebut ketika aku secara tidak sengaja terbaca manganyer di kedai komik yg tertulis \'No fRee ReaDing\'.. sejak itu aku berusaha bersungguh-sungguh mncari dan men-search anime hikaru No g0 utk disedut dan terjumpalah site ini yg menyediakan perkhimatan utk mendonlot HNG full episode.. sejak itu aku mule berfikir tentang kebaikan anime dalam mengramaikan kawan dan merapatkan hubungan silaturRahim

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #2939 by erryzx_
erryzx_ replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
aku lak, member aku kasi tau....
mule2 cam pelik jer name website nih, pas masuk best la pulak..huhu...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #3361 by aeonova
aeonova replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
hmm ...
camne akue leh sangkut kat snie pon akue tak brape pastie r ...
kalo tak silap akue dr jiwang.org r rase nyer ...
ntah r, smua nyer dah jd sejarah ...
ahaha .. :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.387 seconds