Camna bule kenal site neh?

More
8 years 7 months ago #33502 by nadya
nadya replied the topic: Ruj:Camna bule kenal site neh?
dari :

aLUyaQuELApis

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #33537 by EvaRieNa De Sauza
EvaRieNa De Sauza replied the topic: Ruj:Camna bule kenal site neh?
B) DJ Nash..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #33649 by nashpontian
nashpontian replied the topic: Ruj:Camna bule kenal site neh?
EvaRieNa De Sauza tulis:

B) DJ Nash..


thank cik evariena san...:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #33693 by syuda
syuda replied the topic: Ruj:Camna bule kenal site neh?
:blush: :blush:

assalamualaikum, salam sejahtera buat semua...

hihihi...mmg da lama dgr2 sal site fungkur nih...

arini tetiba rasa nak join plak....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago - 8 years 7 months ago #33798 by Ayooi
Ayooi replied the topic: Ruj:Camna bule kenal site neh?
frend kt tempat kerja yg join group ne...mcm best je......
tu yg join skali tu.........selamat majujaya
FungkurFM........:positive:
Last Edit: 8 years 7 months ago by fungkur.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #34110 by rasmanizan
rasmanizan replied the topic: Ruj:Camna bule kenal site neh?
Dulu masa aku tgh bt praktikum kat Jabatan Meteorologi pada tahun 2004, aku suke suft tenet, download anime..tup2 dalam carian yang aku buat, terbit nama Fungkur\'s Network..kalau tak salah masa tu dalang utama iaitu Fungkur masih kat Oversea..Germany kot..yela tu taknya? By the way, aku dah lama tak bergiat dalam bidang peng\'internet\'an ni, malah blog yang pernah aku karang dulu pun aku dah delete kerana terlalu lama terabai...ni skrg baru mula balik setelah memulakan kerjaya baru di Malaysia Timur... Duk2 main tenet, tiba2 teringatkan Fungkur\'s Network..taip kat search engine, aleh2..kuar page ni...fungkur.org plak..layan jer.. Bt masa sekarang ni, aku just ade frenster je...sape nak berkawan ngan aku, type je url ni.. profiles.friendster.com/rasmanizan tq...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #34170 by Koolman
Koolman replied the topic: Ruj:Camna bule kenal site neh?
Maklumlah orang lame!, baru kenal internet. Minat lagu 60\'an. Cari punya cari, jumpa website best nih!. Macam-macam ada untuk menambah pengetahuan. Saya cadang nak rekomen member tempat keje. Semoga website ni bertambah-tambah maju dimasa-masa akan datang. Terima kasih banyak-banyak kerana terima saya sebagai member. Selamat berjaya.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #34646 by Cho
Cho replied the topic: Ruj:Camna bule kenal site neh?
salam..hm.aku search2 kt tnet hr 2..enth mcm ne leh ade lak web site ni..lebh kurang mcm 2 la..huhu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #34670 by Nadeeya
Nadeeya replied the topic: Ruj:Camna bule kenal site neh?
salam (:

kt dpt taw site ni dr pu3adiwarna :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 months ago #34691 by frankrx2
frankrx2 replied the topic: Ruj:Camna bule kenal site neh?
cam ni citer dia.... mula-mula pagi tadi lepas celik mata terus gi mandi. Lepas je mandi, terus pakai baju....yelah takkan nak pakai stokin plak. Lepas tu terus amik breakfast. Makan nasik lemak sebungkus & teh tarik. Jam kat dinding dah tunjuk kul 10.... kes malas bangun awal la ni... almaklumlah, cuti...Wife dah ingatkan, ari tu je ade 4 kenduri rumah orang kawin kene attend. Duit lagi... So, lepas siap2, terus gi umah orang kawen tersebut. Mula2 kat Kandang, then Sg. Rambai, kemdian Bukit Piatu, last skali Klebang.
Balik dari rumah org kawen, tipon umah bunyi. Member tipon. Tanya lagu yg dia mintak dah dapat lum. Aisehmen baru teringat. Member aku tu keje DJ kat rumah orang kawen. So, aku pun terus bukak internet, cari lagu yg member aku nak tu... google punya google, jumpa la satu ddl. terus aku download lagu tuh. Lepas download, terus bikin CD. Dah siap je, aku call member aku suruh dia datang amik.
Bila dah settle je, aku pun bukak balik mp3 yg aku dah download tadi... alah lagu lama. Aku pun belek la mp3 tag dia, ternampaklah alamat fungkur kat situ... so, aku pun fikirlah... apa salahnya aku join... dah lama aku tak berkomuniti nih...
Sekian seadanya... :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #34865 by as_5389
as_5389 replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
salam, teringin nk cari majalah ujang, mastika dan lain, serch kt goggle, sbb tu blh dpt site nie...apa lagi, terus lah daftar

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #34877 by zeggie
zeggie replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
sy zeggie.. sy jumpa forum nie time search kat google.. nak cari bahan2 yang berguna lah.. tiba2 ader jumpa fungkur.org nie... terus jer jadi ahli... salam perkenalan daripada sy...

Zeggie_Sanji Chan (\",)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.586 seconds