Camna bule kenal site neh?

More
11 years 4 months ago #5810 by 2say
2say replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
mula nya dulu aku slalu lepak kat jiwang... ada satu hari tu tetiba chatroom jiwang xleh masuk lak so kawan aku (pirate) ajak sembang kat room fungkur... aku denga pun pelik "ape natang tu"...aku tanya. bila masuk je tgk site ni coool je dgn bahasa ibunda di dalam nya.. simple dan x serabut. abis tu ada radio lak tu.. sambil chat dengar fungkur.fm... bila fungkur down hari tu mcm jadi masalah lak kat aku sip baik x lama. cuma baru2 ni nak jinak2 dengan berforum kat sini... "fungkur teruskan kemajuan anda"
B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #6969 by atinko
atinko replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
:P Hati ku berkata... www.fungkur.net/joomla boleh memajukan diri anda ke hadapan.. wlupun tak sampai selangkah.. tapi ia tetap dapat melangkah..

:P eh.. time tu tak ada /joomla lagi.. masih html coded.. hehehehe

:P sebenarnya aku pun tak tau macam mana aku leh jumpa site fungkur nihl... aku suka site ni, sbb aku nampak mcm hapening dan juga time aku kenal tak brapa ramai sgt.. so, aku senang nak kenal n xplore dlm fungkur ni...

:P jiwang pun ok gak.. tapi aku tak brapa berkenan.. macam croud sangat.. kat sana aku sedut ja... hehehe

:P mungkin admin mcm rapat ngan user sket kot.. mcm site lain, banyak sgt orang bawah sebelum sampai ke user....

:P lagi satu aku berkenan perkataan bismillah di permulaan page.. sejuk jer mata memandang..

:P apa pun, ur doing great job!!! banyakkan lagi tutorial lagi best....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #7640 by izzy
izzy replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
mula2 tu carik pasal direct donlot initial D. jumpe la site ko ni.
ingat lepas donlot dah tak nak masuk dah, tapi sebab ade tutorial yg best2 tu yang aku still masuk n masuk site ni. :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #10979 by apih
apih replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
Em... apih kenal site ni... melalui link2 yang terdapat di website yang sewaktu dengannya....
Trai klik dan reg pastu rase seronok plak...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #10983 by Awie
Awie replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
apih wrote:

Em... apih kenal site ni... melalui link2 yang terdapat di website yang sewaktu dengannya....
Trai klik dan reg pastu rase seronok plak...


sama lah kite..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #12521 by Bropian
Bropian replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
Camner bleh kenal???...ade mmber aku bagitau,tak salah aku dier salah sorang admin kat sini...dier ckp dier admin,tatau lak aku...
ramai ke admin kat sini???

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #12532 by atukopah
atukopah replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
fungkur wrote:

nak gak la tau kan camana korang bole kenal site kita nih. dari site lain ke, dari membe ke, x sengaja jumpe ke, nampak kat sotkaba ke, dari kedai mapley ke...


ermm..
aku jumpa site nie dr Jakionline..
tp..aku buat tak tau jer ms tu..
then..aku msuk jiwang..
jumpa lg link website nieh..
so..dgn sukahatinyer..
aku mengklik lalu terjumpa ler muka depan website nie..:woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #12638 by GreenGoat
GreenGoat replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
Bropian wrote:

Camner bleh kenal???...ade mmber aku bagitau,tak salah aku dier salah sorang admin kat sini...dier ckp dier admin,tatau lak aku...
ramai ke admin kat sini???


hahaha lawak lak baca statement ang.
ape nama die? kot2 kat cni die tak bubuh nama IC :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #12699 by Bropian
Bropian replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
tersepak tong gas kot...lupa lak aku

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 weeks ago #12741 by iEn
iEn replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?

tersepak tong gas kot...lupa lak aku


uyooo.. bahaya kes mamat nieeeh.. tetiba dpt ilham masuk ke laman web fungkurs network.. haha!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #14901 by sapin
sapin replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
sbenanyee aku nk crik mp3 cromok jeee....carik pnye carik tsrempak lak ngan laman nie...mp3 ad...s/ware ad...bak kate org astro mcm2 adaaaaaaa........ty la pd fungkurian yg byk bg bhn2 kt dlm nie cme ak je x kesmpatan nk upload....maybe satu ari nnti kot.......

majula fungkurian untuk laman web....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #15333 by zhafful
zhafful replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
fungkur wrote:

nak gak la tau kan camana korang bole kenal site kita nih. dari site lain ke, dari membe ke, x sengaja jumpe ke, nampak kat sotkaba ke, dari kedai mapley ke...



Kenal site nie sbb site lain yang promotekan.. page scukz yang promote kan so try la wusha..that okla.. menarik..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.473 seconds