Camna bule kenal site neh?

More
10 years 11 months ago #15340 by hondacup_89
hondacup_89 replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
aku pun sama. mula2 aku join just for download mp3 je. entah kenapa plak jadi melekat plak kt sini. tiap2 ari aku skodeng kt sini. huhu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #15350 by shafique
shafique replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
Aku dulu dari Jiwang.org. Tau la gak yang yang si fung nie ada up web sendiri. aku pon baru gak tahun nie gak. bulan baper tah. ada kat profile aku tarikh join. Tapi bagi aku web nie la even user dia bari meningkat ramai... web nie tetap membangun pantas. Hari2 ada jer menda baru. Apa pon sesama kita majukan fungkur :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #15352 by armadzim
armadzim replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
Pada suatu hari, seorang budak yang suka menggunakan nickname Armadzim melayari internet menggunakan komputernya. Lalu, semasa dia sedang melayarinya dia terfikir untuk men\'downlod\' lagu yang sedang \'top\' di radio era. Jadi sedang dia mencari laman-laman yang berkaitan untuk membolehkannya men\'downlod\' lagu tersebut, tiba-tiba adiknya terlanggar kerusi yang sedang diduduki olehnya dan terus dengan tidak sengaja men\'click\' laman web yang bertajuk \'Fungkur Network\'. Dia dengan gembiranya melihat pelbagai kemudahan yang disediakan oleh \'Fungkur Network\' terus menjadi ahli bagi laman web tersebut. Jadi berakhirlah kisah \"Armadzim Didalam Pencarian Mencari Lagu Episode 5\"

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 10 months ago #15598 by fungkur
fungkur replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
hohohoho.. tq la pasal feedback korang. bende ni bukan saje2 aku tanya. daripada maklumat yg korang kasi tu, bole gunakan utk strategi promosi sebenarnya.. hohoho.. ckp cam power la plak.. dari yg aku tgk , ade 3 posibility utama

- tau dari mulut ke mulut
- dari search engine
- dari weblink site lain

skang ni aku tgh usahakan kat point 2 tu, SEO , Search Engine Optimise ... huhu...

haa... lagi feedback diperlukan.. huhu..

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #17252 by pancuceng
pancuceng replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
aku plak cik zoro yg ajak join,, dia ckp sini besh bnyak info menarik,, buat i tertarik u,,,:P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #17260 by ApatPower
ApatPower replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
orang orang kampung membawa sebaran dari mulut ke mulut (bukan ciom aa) sbb dedolu ada initial d derek donlot kat sini.. front page lagik.. miahaha.. pastu dulu fungkur rajin jawab soklan kat shoutbox, user friendly abis wa akap ama lu.. so betalu talu la kena tanye soklan.. dan dia rajin menjawab.. tq bbyk..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #17262 by hondacup_89
hondacup_89 replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
pada suatu hari aku merempit ngan kengkawan. tetiba jatuh sebuah komputer drpd rumah flat apabila kitorang melalui flat itu. lantas kwn ku berkata. EH. kom barulah. kitorang pun berhentilah. kita on itu komputer then ade line intenet plak. ape lagi kitorang pun tersungkur sbb heran sgt. teringat pasal tersungkur tetiba taip fungkur. ahaks. sekian terima kasih

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #17264 by apobondoee
apobondoee replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
dari site yang lain yang ade pertalian dengan fungkur. macam adik beradik gitu.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #17511 by noob
noob replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
aku sebenar mencari mp3 lagu lame....
jumpe fungk.....
akuy tengok happening lak web ni...
tu ar aku join.......

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 8 months ago #17850 by Awie
Awie replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
Aku lak semasa duk layari web aku terjumpa web ini secara tidak sengaja.:P
disamping itu juga ramai kawan aku dlm web site ni.so ini telah menjadi pilihan masa lapang.B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #18782 by piechar
piechar replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
huhu... lama da jmpa site ni... xsilap masa surf jakionline.. dier ader letak fungkur site as afflitiate..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #18788 by neutron
neutron replied the topic: Re:Camna bule kenal site neh?
sy plak kawan yg kenalkan site ni.... ingatkan site ape...pas msk tgk2 kat site ni.... ok jgk sy tgk... skrng ni lepak kat sini la...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.468 seconds