Chatroom

More
13 years 10 months ago #83 by fungkur
Chatroom was created by fungkur
ade ape2 idea tak untuk meramaikan lagi majlis Chatroom? aku baru angkut addon ni. korang nak aku pasang ape kat Chatroom?

-mp3 player
-radio player
-video/audio (webcam) (tapi limit 5 connection je, lebih kene bayar kat server flash. tapi rasanya ok, sbb tak ramai yg guna webcam..)

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 10 months ago #84 by venom_boy
Replied by venom_boy on topic Chatroom
pasang sumalah fuq...baru best..puas ati...x boring...bubuh game bleh??:P bleh main sambil chat...:laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 10 months ago #98 by flowerbunkus
Replied by flowerbunkus on topic Chatroom
ghuhuh..tamak kite pasang sume

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 10 months ago #118 by fungkur
Replied by fungkur on topic Chatroom
masalahnye... bende tu bole pasang satu je utk chatroom. tapi aku tgk cam ade hack bole letak byk addon tapi utk lain2 cenel. kene buat cenel byk la ni untuk lain2 addon... huhu...

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 10 months ago #154 by gie
Replied by gie on topic Chatroom
jom ramai2 lepak chatroom tu... :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 10 months ago #156 by venom_boy
Replied by venom_boy on topic Chatroom
o....cam tu....:ohmy: ..kalo camtu bubuh radiolah...br best....:laugh: bleh dgr macam2 lagu...ok x fuq??:P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 10 months ago #177 by flowerbunkus
Replied by flowerbunkus on topic Chatroom
aku dh masok tp fungkur tgh susukan baby..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 10 months ago #207 by gie
Replied by gie on topic Chatroom
setiap kalo online je,aku park name situ...sebab,salu time aku masuk je,bilik sunti sepi je....adoi..:S

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 10 months ago #247 by venom_boy
Replied by venom_boy on topic Chatroom
kalo sunyi jer chatroom tu..x syok gak..kena promote member2 join msk...tp aku blum penah msk agi...camnerlah keadaan dlm tu???:blink:
huhuhu.......

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 10 months ago #256 by z_dane
Replied by z_dane on topic Chatroom
time aku masuk takde org, ke mmg takde org pun guna chatroom?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 10 months ago #260 by fungkur
Replied by fungkur on topic Chatroom
dekat chatroom tu sebenarnye bole jalankan sharing file, cume aku tak explore abes lagi. tunggu dah abes explore, dah kasi clear sumanya, baru promote abes2an... :woohoo:

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 10 months ago #305 by venom_boy
Replied by venom_boy on topic Chatroom
kalo cam tu bestlah...ada sharing file...:laugh: soronot nya....:laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.223 seconds