Syarikat Hosting Baru

More
11 years 5 months ago #26266 by jaki2jipangs
Syarikat baru aku rasa. Baru 1thn kalu tak silap.pakage dia menarik. Ekonomi untuk yang bajet website n baru nak belajar2 guna hosting sendiri...aku dah beli 1. wat masa skrg ok lah dia nyer survis.


http://www.onebytes.com.my/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #26276 by shafique
Replied by shafique on topic Syarikat Hosting Baru
been using the same hosting.. hehe so far quite okie.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #26281 by shoradhi
Replied by shoradhi on topic Syarikat Hosting Baru
wow, macam best je hosting nie...location kat mesia...tgklah mcm ne, dah masokkan kedalam consideration list...ekekekke...mekaseh perkenalkan...

aku tensen ngan CGYHost nie...bilalah nak up...aku nak download full database and semer, dan nak tuka hosting...siot tol...tolong la up...dua hari pun jadik laa...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #26282 by jaki2jipangs
Replied by jaki2jipangs on topic Syarikat Hosting Baru
shoradhi tulis:

wow, macam best je hosting nie...location kat mesia...tgklah mcm ne, dah masokkan kedalam consideration list...ekekekke...mekaseh perkenalkan...

aku tensen ngan CGYHost nie...bilalah nak up...aku nak download full database and semer, dan nak tuka hosting...siot tol...tolong la up...dua hari pun jadik laa...


CGYHost? dah gulung tikar kot...aku pun ada 2 Website aku ngan dia. xsempat nak BackUp...diam terus jer....:unsure: :unsure:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #28452 by hamdi
Replied by hamdi on topic Syarikat Hosting Baru
jaki2jipangs tulis:

Syarikat baru aku rasa. Baru 1thn kalu tak silap.pakage dia menarik. Ekonomi untuk yang bajet website n baru nak belajar2 guna hosting sendiri...aku dah beli 1. wat masa skrg ok lah dia nyer survis.


http://www.onebytes.com.my/


aku guna onebytes untuk blog aku
http://onehamdi.com

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.220 seconds