Ubuntu Linux - Books & Wallpapers

More
10 years 11 months ago #15253 by shafique
shafique replied the topic: Re:Ubuntu Linux - Books & Wallpapers
Kekekek... Aku nie pengguna windows yang setia kot. Beli CD pirate then patch selagi boleh. Kekekeke.. Apa pon Open Source nie bagus. Lagi Bagus kalo ada mcm usaha atau kempen kasik guna open source nie.

Yup. The new CO patch really sucks. I feel like playing Eudemons Online.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #15258 by atinko
atinko replied the topic: Re:Ubuntu Linux - Books & Wallpapers
shafique wrote:

Kekekek... Aku nie pengguna windows yang setia kot. Beli CD pirate then patch selagi boleh. Kekekeke.. Apa pon Open Source nie bagus. Lagi Bagus kalo ada mcm usaha atau kempen kasik guna open source nie.

Yup. The new CO patch really sucks. I feel like playing Eudemons Online.


huhu.. dengan cara tu je orang² mcm kita ni dpt sokong windows.... xkan nak bli cd ori kot.... x mampu... klu mampu pun, aku tak bli rasanya... kuang²..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #15285 by darkbishop
darkbishop replied the topic: Re:Ubuntu Linux - Books & Wallpapers
aah.. ala.... klu pun kita kaya.. kita mesti beli cetak rompak gak... pe baran beli ori... baik dark save duit tu p tengok cicakman.. lagi bezzzz boleh ankut member ramai2.... lagi mawi world...

dont know anything bout Eudemons Online... noob in Eudemons Online

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #15286 by iza
iza replied the topic: Re:Ubuntu Linux - Books & Wallpapers
darkbishop wrote:

aah.. ala.... klu pun kita kaya.. kita mesti beli cetak rompak gak... pe baran beli ori... baik dark save duit tu p tengok cicakman.. lagi bezzzz boleh ankut member ramai2.... lagi mawi world...

dont know anything bout Eudemons Online... noob in Eudemons Online


HAAA..BETUL TU DARK..IZA PON BELI YG PIRATES NYER..LEH ARR KITE TGK CICAK MAN SAMA2 YER...LEH TAK IZA IKUT DARK PI TGK CICAK MAN...NK IKUTTTTTTTTTTTTTTTTT........TK MO BWK..TK WORLD LAH KALO MCM TU...:whistle: :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #15289 by atinko
atinko replied the topic: Re:Ubuntu Linux - Books & Wallpapers
darkbishop wrote:

aah.. ala.... klu pun kita kaya.. kita mesti beli cetak rompak gak... pe baran beli ori... baik dark save duit tu p tengok cicakman.. lagi bezzzz boleh ankut member ramai2.... lagi mawi world...

dont know anything bout Eudemons Online... noob in Eudemons Online


muahahaha.. apesal tiba2 aku ternampak MAWI plak... ceh!! sampai ke australia rupanya mamat nih... :D

apa barang layan CICAKMAN, layan CINTA laa dark

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #15313 by darkbishop
darkbishop replied the topic: Re:Ubuntu Linux - Books & Wallpapers
cinta??? ari tu masa dark p beli barangkan ada orang ni bagi tiket wayang cinta pree.. dark amik.. dark buang.. pe barang tengok cinta..tak berbaloi.. tak best.. tak sedap... langsung tak ada paedah... tengok cicakman dpt gak gelak2.. release tension sikit

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #15316 by raga
raga replied the topic: Re:Ubuntu Linux - Books & Wallpapers
darkbishop wrote:

cinta??? ari tu masa dark p beli barangkan ada orang ni bagi tiket wayang cinta pree.. dark amik.. dark buang.. pe barang tengok cinta..tak berbaloi.. tak best.. tak sedap... langsung tak ada paedah... tengok cicakman dpt gak gelak2.. release tension sikit


terima kasih kerana buat post..tetapi jangan lari dari tajuk..macam kat atas tu tak ade kaitan langsung dengan Ubuntu Linux - Books & Wallpapers, kalu sebut buntu pon dah kira ok dah.:whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #15384 by darkbishop
darkbishop replied the topic: Re:Ubuntu Linux - Books & Wallpapers
alamak... abg raga marah la....... wuwuw takut..... nah.....

kene sebut ubuntu gak ker... tu dh sebut...

:P :P :P :P :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #15575 by ashraff90_2600
ashraff90_2600 replied the topic: Re:Ubuntu Linux - Books & Wallpapers
ade tak link nak download linux selain ubuntu mcm red hat

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #15576 by raga
raga replied the topic: Re:Ubuntu Linux - Books & Wallpapers
ashraff90_2600 wrote:

ade tak link nak download linux selain ubuntu mcm red hat


request aje kat bahagian reguest...atau usha dulu dalam forum nie...kan bagus.......
;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #15580 by shafique
shafique replied the topic: Re:Ubuntu Linux - Books & Wallpapers
ashraff90_2600 wrote:

ade tak link nak download linux selain ubuntu mcm red hat


E, napanya x der. Cuba search bebaik dalam Google. Guna keyword mcm Linux Iso ker. Ada2. Leh donlod. If search pakai torrent pon ada. Leh pegi kat web ini sebagai permulaan anda. Even aku senang ngan Windows tapi aku pomot gak Linux sebab aku biasa pakai gak. Pergi ke Website TuxCds

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #17188 by BlackHawk
BlackHawk replied the topic: Re:Ubuntu Linux -nak setting streamyx dalam ubuntu
assalamualikom semua...aku ada problem nak setting streamyx dalam ubuntu...jadi nak buat macam mane nak setting
streamyx dalam UBUNTU nie ????:dry:

aku pakai UBUNTU V6.06

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.158 seconds