Antivirus Paling Power..??

More
10 years 11 months ago #15323 by zhafful
zhafful created the topic: Antivirus Paling Power..??
Korang rasa antivirus paling powerla iku pengalaman yang anda semua penah gunakan apa agaknya software antivirus paling berkesan dan imun pada virus virus yangs sangat jahat Nie../?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #15336 by guydacosta
guydacosta replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
ermm kaspersky kot...percayalah.. daripada 10 pengguna yg pakai pc... 9 daripadanya memakai antivirus kaspersky.. huhuhu.. kajian ini dijalankan oleh guydacosta secara rambang terhadap member2 nyer...miahahaha

salah satu komen yg dipetik...
\"sejak saya bertukar kepada antivirus kaspersky nie... komputer saya memang kalis daripada virus2 durjana nie... sungguh hebat, kalau minta saya tukar yang lain.. x mooooo lah\"- abbo.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #15338 by hondacup_89
hondacup_89 replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
yang paling power kawan aku ckp xyah bubuh antivirus mesti kom xdetect virus punyer. maknanya kom kau dah imunlah. huahahahahaha

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #15351 by shafique
shafique replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
Aku pon berpendapat yang Kaspersky quite ok dan sudah semestinya Norton bukan pilihan yang tepat. Fungkur ada post kat 1 topic yang keberkesanan anti virus diukur dari saat virus mula dikesan hingga la dikuarkan definiton yang terbaru. Aku jugak pakai Avast.. Rsanya sempoi sket sebab malas nak crack2. So apa kata yang lain plak?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #15355 by hondacup_89
hondacup_89 replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
aku pun guna avast gakz. dulu pakai norton antivirus koz dpt free yang original tp dulu xde internet. norton antivirus ni kena update sentiasa. selagi xupdate selagi tu lah dier menyibuk nk suh update. so skang dah ade internet tp still pakai AVAST

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #15357 by atinko
atinko replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
:P Norton memang out of list.. perkara paling penting skali bagi aku ke\'LITE\'an... klu power camner pun tapi menyebabkan startup windows aku lambat, so ianya akan di ban... :P Norton, Panda, Mc Afee is out of my list..

:P Kapersky, Avast, AVG yg masih di dalam senarai aku.. :D tapi aku still tertarik pakai AVG sbb ringan.... ringan, update pun senang...

:P kalo nak kater power tu aku tak rasa sgt, sbb bukan semua virus signature yg dikeluarkan AVG cepat... brontok ngan brontok 2 mmg AVG antara terawal yg bleh di di ditect, tapi virus Power Rangers kat lab aku masih tak bleh di ditect...

Virus Power Rangers: tak harm apa² file windows, just open and close cd rom je...

aku still tetap ngan AVG!!! YEAH!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #15359 by armadzim
armadzim replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
kalau aku... pakai jer sume software antivirus biar sume virus tak dapet masuk komputer aku wuahaahahahaa

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #15366 by atinko
atinko replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
armadzim wrote:

kalau aku... pakai jer sume software antivirus biar sume virus tak dapet masuk komputer aku wuahaahahahaa


huhu... aku rasa tu bkn 1 tindakan yg bijak sbb nnt akan ada bnyk conflict... :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #15367 by armadzim
armadzim replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
best aper nila yang dikatakan sistem keselamatan tahap 10 bintang wuauhahaha

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #15380 by hondacup_89
hondacup_89 replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
xmembebankan ke? aku rasa pc kau mesti jd giler lepas ni. antivirus bergaduh sesama sendiri n virus jadi pemenangnyer. huahahahahaha

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #15390 by zhafful
zhafful replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
armadzim wrote:

kalau aku... pakai jer sume software antivirus biar sume virus tak dapet masuk komputer aku wuahaahahahaa


Boleh ke semua skali kita gunakan .. tak pening ke dan biul nanti komputer.. jadinya..?? hehehe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #15400 by darkbishop
darkbishop replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
install semua antivirus dlm satu computer adalah satu tindakan yang tidak wajar n tak bagus..... beban yang lebay.. tapi semua orang buat keja yang sama.. tak ada gunaye....

dark install panda antivirus...tak tau la lagi best dr kapasky tu ker tak... tapi dark rasa lagi elok..... ringan pun ringan....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 2.510 seconds