Antivirus Paling Power..??

More
10 years 8 months ago #18044 by shafique
shafique replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
Aku cum aleh bagi Avast . Dia sapot Windows 98 dan ada untuk Vista skali.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 8 months ago #18125 by shoradhi
shoradhi replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
aku skrg suka guna NOD 32...walaupun ranbking tak seberapa ngt...

bukan per...nie bagi menyenangkan kerja2 aku membuang virus kat laptop bebudak yang malas+xtau nak update...pastu mulalah ckp, \"laptop aku byk virus r, tlg buang\"...xde keje aku nak updatekan untuk diorang...bukan nak update sendiri...dah banyak kali aku ddk pesan...

apa yang aku buat...aku install NOD kat notebook diorang..then aku paste file ESET updated punyer katnotebook diorang.so...automatikly...dier akan jadi NOD yang dah update.Antivirus laen aku xpernah cuba lagi....nanti r aku try...senang cite....cepat+mudah:laugh:

cara nie hanyalah untuk mereka yang degil...

hehehe....sori erk kengkawan...

p/s: xramai member aku masuk fungkur...xpe...:evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #18825 by feruzz
feruzz replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
Kaspersky pilihanku....mmg power tahap gaban...lg satu AVG laa...:P :P :P
Norton dah jadi lauk....wahahaha:evil: :evil: :evil: :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #18826 by fungkur
fungkur replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
feruzz wrote:

Kaspersky pilihanku....mmg power tahap gaban...lg satu AVG laa...:P :P :P
Norton dah jadi lauk....wahahaha:evil: :evil: :evil: :evil:


hah! norton busuk! norton hanyir! dah la buat berat pc, definition virus lambat release plak banding ngan company av lain. busuk! hampas! pc aku pnah kiok sebab norton, tobat x guna dah brg dari norton..

*huh, emo la plak... :blush:

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #18827 by maRShmaLLow
maRShmaLLow replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
huhu btol2 sbb norton la resolution pc hampeh....huhu marsh raser yg marsh suke av karspersky...ni nak promote gune la sabun daia..eh cilap gune la karspersky..huhuh

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #18828 by kambenk
kambenk replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
/me xpernah guna anti virus..
xpercaya kat anti virus.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #18832 by shafique
shafique replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
yup.. kaspersky aku rsa best sebab tengah pakai. Memang definiton pon ok and pc nie selalu terselamat. Biar power mcm mana pon av yang kita ada kalo kita tak hati2.. ampeh juge hingga ke akhirnyer.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #18837 by fungkur
fungkur replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
kambenk wrote:

/me xpernah guna anti virus..
xpercaya kat anti virus.


nak kene kasi virus kat ko ni baru ade sifat2 kepercayaan kut.. miahaha..

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #18838 by whwm2020
whwm2020 replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
fungkur wrote:

kambenk wrote:

/me xpernah guna anti virus..
xpercaya kat anti virus.


nak kene kasi virus kat ko ni baru ade sifat2 kepercayaan kut.. miahaha..


cian kat dia... takkan ko nak bagi virus kat dia... hehe :whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #18840 by raga
raga replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
fungkur wrote:

kambenk wrote:

/me xpernah guna anti virus..
xpercaya kat anti virus.


nak kene kasi virus kat ko ni baru ade sifat2 kepercayaan kut.. miahaha..



software hantu biru akan dilancarkan tidak lama lagi dan 1st upload akan di jelmakan di fungkur.net.

Beta Test boleh buat kat kambenk
:evil: :evil: :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #18843 by zoronoa
zoronoa replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
kaspersky mmg mantap gile...dlu aku try uninstal,silap tang mane ntah, byk driver hardware aku ilang...cibaii...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #18848 by Fuqaha
Fuqaha replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
try gune NOD32... download kat www.eset.com , kalo nak dapat username/password, amek kat warez nih.. www.volny.cz/esetnod32/

=)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 2.601 seconds