Antivirus Paling Power..??

More
10 years 5 months ago #19051 by sallehy
sallehy replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
aku guna..AVS..anak kapesky..free je..

n aku tgk plg bagus skrg Bit defender..:)

www.pcworld.com/article/id,124475-page,1/article.html

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 4 months ago #19693 by neutron
neutron replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
aku av kav power gak.... yg lain aku x tahu sb aku x biase guna...:laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 4 months ago #19694 by shafique
shafique replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
So apakah anti virus berbayar yang ok dan tak blok ip. Aku pakai Kaspersky internet security tapi susah giler nak configure port forward sebab av nie block ip. Aku mencari yang berbayar sebab leh cari yang pirate version. Huhuhuhu!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 4 months ago #19701 by shoradhi
shoradhi replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
aku pon guna kapersky.....baru dapat crack bitdeffender...tapi, crack tu xjadik plak.....adusss

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 4 months ago #19708 by fungkur
fungkur replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
lepas nampak kaspersky v7 final kuar trus aku donlot guna. nampak cam xde beza ape sgt dari versi yg terdahulu. kebykannya berubah dari segi interface. mungkin ade yg dlm2 lagi aku x nampak. buat masa ni aku on suma protection die.

File Anti-Virus
Mail Anti-Virus
Web Anti-Virus
Proactive Defend
Firewall (aku off anti banner)
Privacy Control
Anti-Spam
Parental Control (aku off ni, sbb ehem ehem.. wakaka)

stakat ni aku x check lagi camana die punya firewall bertindak ngan program P2P ni. laporan lanjut akan disampaikan lagi nanti.. hehe..

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 3 months ago #20129 by Farha
Farha replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
fungkurs...

KIS yang version 7 tu..aku nye key kene block aa..
pesal ekk??
so x leh nak pakai key yang sampai 2010 tu...

ade dapat key lain x?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 3 months ago #20135 by raga
raga replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
Farha wrote:

fungkurs...

KIS yang version 7 tu..aku nye key kene block aa..
pesal ekk??
so x leh nak pakai key yang sampai 2010 tu...

ade dapat key lain x?


boleh try dan boleh cuba dgn key di bawah ini.

S/N: 4fq8 vxzw vgwf w95y

betul ke tidak xtahu sebab saya xpakai KIS
:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 3 months ago #20282 by dizetto
dizetto replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
beli yg ori je..rm30. xyh susah2 nk cari key. penah gak guna kaspersky tp install kat pc kuar error. terpaksa cr program lain. smp skg guna NOD32. tp bila bg kawan n kakak pakai dorg kate byk virus xleh detect....xtaula, aku guna sbb nod32 xmkn memori dan pc aku jrg kene virus, mmm xpenah kene kot ataupun virus ade tp nod32 xdetect :pinch:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 3 months ago #20283 by fungkur
fungkur replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
dizetto wrote:

beli yg ori je..rm30. xyh susah2 nk cari key.


haha.. ori rm30? no lah.. purata harga software di pasaran kat kedai mahupon beli online kat sini suma nya dlm 40euro. lebih kurang rm200..

cd software yg berharga sekitar rm10~ rm30 yg ade bole kat dpt kt kedai2 pc tu bukan ori. diorg amek dr tenet pastu sumbat byk2 dlm cd. bile beli pon dlm cd tu penuh je ngan noi serial, crack, patch. jd sebenarnya software dlm cd tu sama je yg bole dpt kt internet ni. x perlu kuar duit...

*software ori sebenarnya mahal sgt2 utk penggunaan org msia...

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 3 months ago #20284 by dizetto
dizetto replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
adeh, aku tulih rm30 ke? sori le silap2 huhu :blush: bukan rm30 tp rm80 , br je chek di lowyat. sbb sblm ni chek di website kaspersky dlm jepun 3000yen tu yg duk pikir rm30..huhu malu2 . tp xde la smp rm200. antivirus biasa bawah rm100<br><br>Post edited by: dizetto, at: 2007/08/13 05:39

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 3 months ago #20288 by shoradhi
shoradhi replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
aku, nak beli DVD movie pirate pon pikir banyak kali...aku pikir \"baek donlod\" hahahahaha....rela tunggu...tapi, stakat nie, baru satu DVD movie aku beli...\'saving private ryan\'...opss, lari topik plak...selingan

aku baru jumpa AVIRA PREMIUM ngan crack...tapi xtry lagik...now guner kepersky...layannnn...besh gak...kalo guna NOD 32,serabot ngan automatic update dier...terpaksa off....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 2 months ago #20799 by fazamania
fazamania replied the topic: Re:Antivirus Paling Power..??
aku lak pakai avast! home edition.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.063 seconds