increase internet connection....

  • venom_boy
  • venom_boy's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
11 years 10 months ago #19 by venom_boy
venom_boy created the topic: increase internet connection....
yoshhh...sharelah kat kita org software aper korang guna tuk increase internet connection...supaya kita dapat mendonlot anime dgn pantas,cepat dan x boring tunggu lama....

kat cni aku guna cablenut software dari website cable nut (google) freeware tu..
...baca arahan dia dulu camner nak guna...oklah..bleh edit sendiri kalo pandailah...performance??setakat aku guna aku..mancapai tahap memuaskan..

ni member aku share kat aku...aku plak share kat korang:laugh:<br><br>Post edited by: venom_boy, at: 2006/05/12 08:54

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #33 by MetaAura
MetaAura replied the topic: Re:increase internet connection....
venom_boy wrote:


ni contoh cable nut tu...


:blink: mane? cable nut tu? ermm ko gune broadband eh.. tapi mane bende nye? pelik2 huhuhuh ke invisivble

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #35 by venom_boy
venom_boy replied the topic: Re:increase internet connection....
MetaAura wrote:

venom_boy wrote:


ni contoh cable nut tu...


:blink: mane? cable nut tu? ermm ko gune broadband eh.. tapi mane bende nye? pelik2 huhuhuh ke invisivble



sowi...aku x pandai nak upload contoh...tu yg x menjadi...:laugh:<br><br>Post edited by: venom_boy, at: 2006/01/06 19:32

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • QiQi
  • QiQi's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
11 years 10 months ago #38 by QiQi
QiQi replied the topic: Re:increase internet connection....
Herm, sume orang gi sini :woohoo:

www.cablenut.com/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #39 by flowerbunkus
flowerbunkus replied the topic: Re:increase internet connection....
hurm....klu yg share tenet camne lak..ade kaco pape x?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #46 by venom_boy
venom_boy replied the topic: Re:increase internet connection....
flowerbunkus wrote:

hurm....klu yg share tenet camne lak..ade kaco pape x?


yg tu aku x taulah...coz aku guna satu pc jer..x der share tenet dgn sapa2 pun..nak tgk dia kaco ker x,cuba,try,testing skit.....:P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #50 by venom_boy
venom_boy replied the topic: Re:increase internet connection....
yosh...ni ada lagi software tuk mengincreasekan lagi connection..:woohoo:
p kat cni www.speedguide.net/downloads.php
kat cni ada TCP Optimizer, Web Patches - faster loading of Web Pages,speedGuide Generic Registry Patches dan byk lagi lah psl boardband ni..
before donlot, baca dulu description software tu dan pilih pacth sama dgn OS korang k...:woohoo:

agi satu TCP Optimizer tu free software...siap ada penerangan tuk setiap setting..nak tau cam ner nak guna TCP Optimizer p kat boradband-boradband tools-sgTCP/IP Optimizer-TCP Optimizer Doc...:lol: baca dulu..<br><br>Post edited by: venom_boy, at: 2006/01/10 05:52

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • flowerbunkus
  • flowerbunkus's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
11 years 10 months ago #51 by flowerbunkus
flowerbunkus replied the topic: Re:increase internet connection....
huh....nk kene test laakk nih yg xminat nih..adus...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #52 by venom_boy
venom_boy replied the topic: Re:increase internet connection....
flowerbunkus wrote:

huh....nk kene test laakk nih yg xminat nih..adus...


yosh........

test lah...kalo x test mana tau result dia camner...kalo dah test bgtau kat aku plak camner result....sharelah info skit..:laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #53 by flowerbunkus
flowerbunkus replied the topic: Re:increase internet connection....
huh...ok laa klu xsilap laa kn xnk bg lag org laen yg share ngan aku nih slaloo torrent aku ltk maxup 30 maxdown 10 camtu laaaa

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #64 by fungkur
fungkur replied the topic: Re:increase internet connection....
flowerbunkus wrote:

huh...ok laa klu xsilap laa kn xnk bg lag org laen yg share ngan aku nih slaloo torrent aku ltk maxup 30 maxdown 10 camtu laaaa


yang penting, donlot jgn limitkan dan upload plak, limitkan pada 80% daripada nilai upstream network korang.... :silly:

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #79 by flowerbunkus
flowerbunkus replied the topic: Re:increase internet connection....
oo..kire up aku letak 0
down aku letak 15 cam tu ok x?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.393 seconds