Mintak Pertolongan sapa yang pakar server

  • Atiqi
  • Atiqi's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
12 years 8 months ago #21673 by Atiqi
Assalamualaikum kepada semua warga fungkur..sy ada satu problem nie mcm nie ceritanya..

sy menggunakan Microsoft Windows Server 2003 for Small Bussiness Server..server tujuanya untuk sistem helpdesk mcm tue la....yg problem nyer sebelum nie client2 boleh acces masuk dalam internal website nie...skrg dah x boleh..rasanya mcm ada org usik server nie..so mcm hilanh configuration dia..

so nak tanya pada pakar2 server di luar sana..mcm mana nak solve problem nie..tapi bila sy share folder dari server dapat lak...cuma skrg masalah client x boleh nak tgk sistem helpdesk dlm server tue..sebelum nie ok..

harap korang dapat membantu..tq

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #21951 by buttersuck
apa error yg kuar time user view helpdest tu?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Atiqi
  • Atiqi's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
12 years 8 months ago #21992 by Atiqi
thanks buttersuck sbb reply post nie...problem nie sebenarnya dah solve dah..last skali repair balik windows server tue..semuanya berjalan spt biasa..B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 6 months ago #23085 by buttersuck
its ok.. no hal je :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.153 seconds