sesape yang nk akaun rapidshare....Free..

More
9 years 9 months ago #22521 by Sallahuddin
Sallahuddin created the topic: sesape yang nk akaun rapidshare....Free..
sapenak sila ikut bende bawah ni........

1.sila klik dibawah ni dulu

bux.to/?r=sallahuddin

2.create akaun...

3.dah abih sume

4.klik surf ads...

5.pastu klik lah salah satu website ....kemudian tunggu 30 saat...anda akan dapt $0.01 per ads....tunggu sampai $10 baru bleh redeem

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 9 months ago #22522 by sempai07
sempai07 replied the topic: Re:sesape yang nk akaun rapidshare....Free..
hoh??!!
tapi caner kite nak tau yang kite punyer akaun da kene tambah??caner?? caner??
ngehehe.. aku pon bukan tau sangat pasal bende2 lagho cani..ahahahak..jgn mare aa..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 9 months ago #22523 by cybercop_malaya
cybercop_malaya replied the topic: Re:sesape yang nk akaun rapidshare....Free..
aku ragu2 jer...

mana ada benda btol2 free dlm dunia ni...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 8 months ago #23120 by zion609
zion609 replied the topic: Re:sesape yang nk akaun rapidshare....Free..
cybercop_malaya wrote:

aku ragu2 jer...

mana ada benda btol2 free dlm dunia ni...


bux.to tu memang bg duit kalau kiter surf ads..
tujuan Sallahuddin promote ni sebab link kat atas tu adalah referral links..
jadi kalau korang daftar bawah link tu...
contoh : k0rang klik ads, Sallahuddin pun dapat duit sket....
jadi kalau korang kejam giler...
gi je laman web bux.to
toksah ikut link atas tu :woohoo: :woohoo:
tapi kiter ni sesama manusia, paham2 je la..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 8 months ago #23124 by guydacosta
guydacosta replied the topic: Re:sesape yang nk akaun rapidshare....Free..
sebelom tu.. guy nk dengo citer dr tuan empunya topik nie...

so cam ne??? xmo share ker??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 8 months ago #23128 by shafique
shafique replied the topic: Re:sesape yang nk akaun rapidshare....Free..
lagi 1 dia kan 1 sen 1 ads, so nak sampai $10 agak2 korang baper ads korang kena klik? math time! Heh!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 8 months ago #23133 by zion609
zion609 replied the topic: Re:sesape yang nk akaun rapidshare....Free..
10 ads = $0.10
100 ads = $1.00
1000 ads = $10.00

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 6 months ago #25560 by ichigo4626
ichigo4626 replied the topic: Ruj:sesape yang nk akaun rapidshare....Free..
betul ker dapat duit nih..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 4 months ago #27251 by Guitar
Guitar replied the topic: Ruj:sesape yang nk akaun rapidshare....Free..
nak redeem mcm ne ek??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 3 months ago #27511 by badai
badai replied the topic: Ruj:Re:sesape yang nk akaun rapidshare....Free..
shafique tulis:

lagi 1 dia kan 1 sen 1 ads, so nak sampai $10 agak2 korang baper ads korang kena klik? math time! Heh!


10 ribu ads??tapi tambah sikit kot sebab ada referall account tu:laugh:

beli le satu account.B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 3 months ago #27512 by shafique
shafique replied the topic: Ruj:Re:sesape yang nk akaun rapidshare....Free..
hehe.. nie cara free kena usaha sket.. tak sure berkesan or tak cuz mmg membeli dari dulu lagi acc nie.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 3 months ago #27529 by badai
badai replied the topic: Ruj:Re:sesape yang nk akaun rapidshare....Free..
shafique tulis:

hehe.. nie cara free kena usaha sket.. tak sure berkesan or tak cuz mmg membeli dari dulu lagi acc nie.


wahaha dari dulu lagi?? dah bape ratus uero dah ko habiskan untuk mende alah tu shafique..:lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.887 seconds