sesape yang nk akaun rapidshare....Free..

More
10 years 4 months ago #27533 by erryzx_
ko bli direct ke fiq..?
or dari org perseorangan...?
:laugh: :laugh: :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 4 months ago #27534 by shafique
ermmm monthly acc dalam 15-20 hengget.. kalo yang 3 bulan nyer cecah 60-70 gak ar kalo ada point.

ermm belid ari org. tapi ada retailer Rapidshare kat mesia.

Reseller Rapidshare Di Malaysia:
http://www.rapidsharereseller.org/
http://www.ootbsolutions.biz/rapidshare/

Diorang nie memang wakil sah rapidshare kat mesia.

Check out kat cnie: rapidshare.com/resellers.html

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 4 months ago #27537 by badai
diaorang dah up dia punye charge ek?kalau tak silap aku..aritu dalam RM 30 kalau buat sendiri.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 4 months ago #27546 by chod
aku nak usha la..klu betul ade reseller wakil d msia ni tuk rapidshare..:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 10 months ago #29996 by Momok_Siam
ok gak harga dia nih..... 30hari cuma RM44.oo jerkz....

kumpul points bebanyak bleh redeem satu lagi accountz.. ahakz.....

korang neguk kat sini ha... >>> www.alfosool.com/rapidshare/reseller/melayu/index.html


kalau sapa pandai fishing :laugh: tak yah beli pungz wakakakaakkakakzzzzz

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 10 months ago #31163 by erryzx_
skang nih aku beli kt budak2 forum2 je.,,.,.
tp dari generate dari point la,.,,.
but still berbaloi coz dapat dlm rm20 je.,.,~
B) B) B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 3.196 seconds