Jom Pakat Post Desktop korang

More
11 years 5 months ago #4225 by ilche
ilche replied the topic: Re:Jom Pakat Post Desktop korang
a'kum bro camane nk bg windows nye titlebar jd transparent heh..mksud aku cume title bar jea transparent dan bkn keseluruhan window...aku dah try install vtp4 tp problemnye keseluruhan window jd transparent...aiseh bro tlg aku pnat dah aku memikirkan bnda neh...tolon..tolon sume :blink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #4379 by jinki
jinki replied the topic: Re:Jom Pakat Post Desktop korang
nk tanyerr...korang decorate korangnyerr desktop ni tk mmberatkan pc ke???maksud aku melambatkan pc loading tak??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #4380 by fungkur
fungkur replied the topic: Re:Jom Pakat Post Desktop korang
jinki wrote:

nk tanyerr...korang decorate korangnyerr desktop ni tk mmberatkan pc ke???maksud aku melambatkan pc loading tak??



huhu... lain macam je soalan ni. kalu diikutkan, segala bende yg di pasang kat pc tu sumanya memberatkan pc. suma program makan RAM. yang penting

1. utk application yang sama (contoh antivirus program atau media player) kite kene bandingkan dan pilih mana yg kurang lagi makan RAM sket
2. tambah RAM dari masa ke semasa selari dgn penambahan program kat pc tu.

kesimpulannya, semua nya depend kat keupayaan sesebuah pc tu sendiri..

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #4396 by narutokun_92
narutokun_92 replied the topic: Re:Jom Pakat Post Desktop korang
bearboss_85 wrote:

Huhu.. Ni aku nye desktop.. :P Xde pape.. Kosong je.. Isi banyak.. huhuhu...

<br><br>Post edited by: bearboss_85, at: 2006/06/01 18:39


ni ko pakai window vista theme eh?<br><br>Post edited by: narutokun_92, at: 2006/06/06 04:21

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #4529 by bearboss_85
bearboss_85 replied the topic: Re:Jom Pakat Post Desktop korang
ilche wrote:

a'kum bro camane nk bg windows nye titlebar jd transparent heh..mksud aku cume title bar jea transparent dan bkn keseluruhan window...aku dah try install vtp4 tp problemnye keseluruhan window jd transparent...aiseh bro tlg aku pnat dah aku memikirkan bnda neh...tolon..tolon sume :blink:


Huhu.. Sebleum install tu tgk2la dulu mende yang ada kat ctu.. Jgn men install je... Kalo x silap ada software yg wat bagi transparent tu.. amende ntah..

Aku dah lupaa.. Huhuhu.. :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #4530 by bearboss_85
bearboss_85 replied the topic: Re:Jom Pakat Post Desktop korang
narutokun_92 wrote:

bearboss_85 wrote:

Huhu.. Ni aku nye desktop.. :P Xde pape.. Kosong je.. Isi banyak.. huhuhu...

<br><br>Post edited by: bearboss_85, at: 2006/06/01 18:39


ni ko pakai window vista theme eh?<br><br>Post edited by: narutokun_92, at: 2006/06/06 04:21


Yap Vista Transformation Pack 4.0 + Vista Inspirat 1.0 huhuhu....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #4614 by kabusribut
kabusribut replied the topic: Re:Jom Pakat Post Desktop korang
helo..
aku nk tanye skit nih...
aku dah install vtp4...
yg masalahnya skrang..
die punye explorer transparence semua..
sape hee yg tahu utk mengoperate bg explorer hanya transperence kat title bar??..
tolong ek..





-saya bdak baru blaja-

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 5 months ago #5165 by noblecam
noblecam replied the topic: Re:Jom Pakat Post Desktop korang
yahoo pon buat untuk letak yahoo nyer item kat desktop widgets.yahoo.com/ try arr ko ley tengok email ko kat desktop ley letak ko nyer yahoo album kat desktop

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #5596 by zoronoa
zoronoa replied the topic: Re:Jom Pakat Post Desktop korang
latest..ngan windows clasic...simple n fasters....mantapp...

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #6066 by cuiee
cuiee replied the topic: Re:Jom Pakat Post Desktop korang
hoh...geram tgk desktop korang..
aku pon nak post gak ..
my vista tranformation pack..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #6331 by iEn
iEn replied the topic: Re:Jom Pakat Post Desktop korang
waa.. cantik tol korang nye dekstop.. gege! aku gak jenis yg lame.. malu arr nak tunjuk.. kwang3!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #6436 by ilche
ilche replied the topic: Re:Jom Pakat Post Desktop korang


kuikui nie la desktop aku...saje nk tunjuk...tp x lawo mane pon

aku tuka visual styles ngan tambah rainlender ngan rc jea...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 2.007 seconds