gugel kerom @ Google Chrome

More
9 years 1 month ago #28362 by erryzx_
erryzx_ created the topic: gugel kerom @ Google Chrome
agak lame rase nye thread komputer nih sunyi,..,~
semenjak 2 menjak nih kecoh kt forum2 luar pasal browser baru ( bagi aku la) Google Chrome dilancarkan,..,aku dah test menatang nih kt opis selama seminggu lebey.,.,~ aku rase prestasi nye menghampiri musang berapi, kdg2 perasaan aku mengatekan Google Chrome nih lagi laju dari musang berapi walaupon tanpa di\"tweak\".,,.ttp fungsi nye amat basic, jauh ketinggalan ngan musang berapi yg di jana oleh beribu-ribu \"add-on & extension\",..,kerana Google Chrome ni masih peringkat \"beta\" (Google Chrome is far from done bak kata Google),..,ade sesape warge fungkurian laen yg dah try mende nih..? ape kate korng..?
:laugh: :laugh: :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #30547 by mastersuse
mastersuse replied the topic: Ruj:gugel kerom @ Google Chrome
erryzx_ tulis:

agak lame rase nye thread komputer nih sunyi,..,~
semenjak 2 menjak nih kecoh kt forum2 luar pasal browser baru ( bagi aku la) Google Chrome dilancarkan,..,aku dah test menatang nih kt opis selama seminggu lebey.,.,~ aku rase prestasi nye menghampiri musang berapi, kdg2 perasaan aku mengatekan Google Chrome nih lagi laju dari musang berapi walaupon tanpa di\"tweak\".,,.ttp fungsi nye amat basic, jauh ketinggalan ngan musang berapi yg di jana oleh beribu-ribu \"add-on & extension\",..,kerana Google Chrome ni masih peringkat \"beta\" (Google Chrome is far from done bak kata Google),..,ade sesape warge fungkurian laen yg dah try mende nih..? ape kate korng..?
:laugh: :laugh: :laugh:


menarik ke erry? ahaks... :lol:
mcm browser jugak ke? :blush:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #30972 by erryzx_
erryzx_ replied the topic: Ruj:gugel kerom @ Google Chrome
mastersuse tulis:

menarik ke erry? ahaks... :lol:
mcm browser jugak ke? :blush:


mmg browser p0n,..,alternetif kepada IE @ Musang berapi,..,
menarik sebab laju dan amat ringan,..,~
xmenarik sebab xbyk extension@add-on.,.,.,
;) ;) ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #30975 by Sky_Hanz
Sky_Hanz replied the topic: Ruj:gugel kerom @ Google Chrome
Setakat nie aku suggest kat member2 aku kat upm ni, sumer kata laju.. so far so good so mmg bagus la.. xtau la pd pengguna lain.. B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.448 seconds