gugel kerom @ Google Chrome

More
10 years 1 month ago #28362 by erryzx_
agak lame rase nye thread komputer nih sunyi,..,~
semenjak 2 menjak nih kecoh kt forum2 luar pasal browser baru ( bagi aku la) Google Chrome dilancarkan,..,aku dah test menatang nih kt opis selama seminggu lebey.,.,~ aku rase prestasi nye menghampiri musang berapi, kdg2 perasaan aku mengatekan Google Chrome nih lagi laju dari musang berapi walaupon tanpa di\"tweak\".,,.ttp fungsi nye amat basic, jauh ketinggalan ngan musang berapi yg di jana oleh beribu-ribu \"add-on & extension\",..,kerana Google Chrome ni masih peringkat \"beta\" (Google Chrome is far from done bak kata Google),..,ade sesape warge fungkurian laen yg dah try mende nih..? ape kate korng..?
:laugh: :laugh: :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 8 months ago #30547 by mastersuse
erryzx_ tulis:

agak lame rase nye thread komputer nih sunyi,..,~
semenjak 2 menjak nih kecoh kt forum2 luar pasal browser baru ( bagi aku la) Google Chrome dilancarkan,..,aku dah test menatang nih kt opis selama seminggu lebey.,.,~ aku rase prestasi nye menghampiri musang berapi, kdg2 perasaan aku mengatekan Google Chrome nih lagi laju dari musang berapi walaupon tanpa di\"tweak\".,,.ttp fungsi nye amat basic, jauh ketinggalan ngan musang berapi yg di jana oleh beribu-ribu \"add-on & extension\",..,kerana Google Chrome ni masih peringkat \"beta\" (Google Chrome is far from done bak kata Google),..,ade sesape warge fungkurian laen yg dah try mende nih..? ape kate korng..?
:laugh: :laugh: :laugh:


menarik ke erry? ahaks... :lol:
mcm browser jugak ke? :blush:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 8 months ago #30972 by erryzx_
Replied by erryzx_ on topic gugel kerom @ Google Chrome
mastersuse tulis:

menarik ke erry? ahaks... :lol:
mcm browser jugak ke? :blush:


mmg browser p0n,..,alternetif kepada IE @ Musang berapi,..,
menarik sebab laju dan amat ringan,..,~
xmenarik sebab xbyk extension@add-on.,.,.,
;) ;) ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 8 months ago #30975 by Sky_Hanz
Setakat nie aku suggest kat member2 aku kat upm ni, sumer kata laju.. so far so good so mmg bagus la.. xtau la pd pengguna lain.. B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.503 seconds