Tulisan/teks kat yahoo messenger tak keluar..

More
9 years 1 month ago #28459 by Marahak
Marahak created the topic: Tulisan/teks kat yahoo messenger tak keluar..
Masalah...
bila aku taip pastu tekan enter kat ym,langsung tak keluar teks.,
sama juga bila 0rang berYM dengan aku,aku tak b0leh baca sebab tulisan tak keluar..
ada sesiapa b0leh t0l0ng selesaikan masalh nie.?

terima kasih..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 1 month ago #28474 by khizalid
khizalid replied the topic: Ruj:Tulisan/teks kat yahoo messenger tak keluar..
alaaaa biasa laa tuu hikhikk
aku pun penah jadi cam tuuuu..
angggg reinstall balikk.....

tak pun g donlod yangg baruu n installl balikk k

gluck:laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 1 month ago #28479 by hamdi
hamdi replied the topic: Ruj:Tulisan/teks kat yahoo messenger tak keluar..
try reinstall balik
tak pun restart je pc tuh :D

selamat mencuba !!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 1 month ago #28488 by Taha89
Taha89 replied the topic: Ruj:Tulisan/teks kat yahoo messenger tak keluar..
mayb sbb scrip ym ko rosak kowt... cara selesaikannya??? emmm.... download new version..... reinstall balik or pakai bende len.. hehehe... skype ke gtalk kea.... jgn marah ha..... :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 1 month ago #28499 by Marahak
Marahak replied the topic: Ruj:Tulisan/teks kat yahoo messenger tak keluar..
0keh,.
nanti aku balik kamp0ng aku reinstall blik..
aku pun sbenarnya de gak berniat nak reinstall balik tapi mmandangkan internet kat kamp0ng aku sl0w tahap gaban,hasrat tu aku pendamkan dulu..ahakz.

apepun, thanz Taha89,hamdi n khizalid.. :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.183 seconds