Open server

More
8 years 11 months ago #29020 by eizzho3
eizzho3 created the topic: Open server
kt U aq de provide wireless t0k sume student..
sbb dh beribu-ribu users...
connection slalu l0w..
ampes t0l..
tp,
membe aq kate..nk cpat..tuka proxy..
pastu aq tanya la..
b0leh tuka suka atie je kew proxy tu..
pastue dsbbkn membe aq ni p0wn x bpe phm sgt..
dye kter google je \'open proxy\'..m\'sia slalunya port \'80\'..

well..
aq mg la ske kalo tenet lju..
tp..
aq x phm lew..
pe mende open server nie...??
sme ke ngan anonymous proxy server??

aq ni cume tanya je..
sbb tahu dr tak bpe cerdik..B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32988 by atinko
atinko replied the topic: Ruj:Open server
aku pun x brapa tahu sgt psl proxy.. apa yg aku tahu aku huraikan la.. :D
1. andaikata ko pakai proxy pun, dah proxy tu laju tapi connection ko ngan AP hampeh, so no point...

2. proxy tu leh tukar ikut suka hati jerk sbb melibatkan browser jerk.. aku tak tau laa andaikata ada cara tuk setting proxy kat tcp/ip...

3. to make it simple pasal port \'80\' tu, port tu utk masuk hompage.. 1 dunia pakai port yg sama...

4. konsep proxy server = laptop/pc --> AP ---> router/modem --> ISP ---> proxy server --> (site yg ko nak masuk)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.157 seconds