The Hackers....

More
11 years 3 months ago #8031 by shafique
shafique replied the topic: Re:The Hackers....
:: Request Close Topic =) ::

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #8163 by jackstones
jackstones replied the topic: Re:The Hackers....
topic ape yg nak close..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #10341 by jackstones
jackstones replied the topic: Re:The Hackers....
nape forum tajuk ney diam je..mane pegi kaki2 hack ney..:( ceriakan lah kembali forum2 ney...:(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #11652 by kaki108
kaki108 replied the topic: Re:The Hackers.... hackers Insaf
darkbishop wrote:

orang yang tulis buku tu tak amik kira... dia biasanye pihak berkecuali atau pon orang yang dh kena tangkap ngan kerajaan.. so tak layak masuk rangking....

alamak.. typing error la.... pe barang.. mcm tu pun nak point out.. ko ni cikgu bahasa malayu ker......... pegi la buat bahagian bahasa klu nak sangat jadi cikgu... klu tak pun ko ni cikgu yang pencen..... mcm aku kenal jer cikgu pencen...wahahahahahahaha

lol apa kaitan??? ko yang silap kot... kekadang ada yang cuba create application open source tak paham apa maksud open source sebenar... mmg dia bagi applikasi tu free... tapi mana code dia.. mana disambler dia.... alooo knook on the head......klu tak caya... p kat epvp ker or astalavista.. mostly siap bagi diasambler lagi..... tapi... ni bagi software dh siap... kenap perlu disambler... banyak sebabnye... keylogger salah satu sebab.......klu ada orang kata pakai satu disambler bukan boleh bukak semua ker...... salah.. hybrid language tak boleh dbukak ngan disambler lain...... kenapa nak guna open os sebelum buat open software... supaya paham konsep sebenar open source... bukan mengaku nak buat open source.. tapi..... nothing about it open source...... uneditable.. unknow source code... and unknow wat really inside it.......

kenapa aku kata guna windows susah..... lets c...... kenapa yer..mcm mana nak terangkan yer..... 1st... klu nak mount drive.. kenapa kena restart.... klu start kritikal service.. kenapa nak kena restart... kenapa tak boleh buat softboot.... klu restart dlm windows.... dia akan totalshutdown... pastu dia akan start.... kenapa ada satu windwos jer.. abis tu klu buat kerja bebanyak susah la.. serabut screen... kenapa command line dia kecik.. tak full.. kenapa klu kita run ftp.. dia akan run p microsoft dulu baru p ftp yang kita tuju... paling bangang.. kenapa ada blue screen..... klu betul hs to error.. or down.. kenapa tak run under swap file... kenapa tak ada swap pertition... kenapa selalu hang... kenapa kita tak boleh edit system dia... like semua nak kena masuk %root dir%system32...lagi satu.. kenapa banyak sangat virus dok attack windows ..... tak nampak mcm menysahkan ker.... guna linux senang.. tak payah nak pkpk pasal kena virus... hang??? tak penah jadi langsung.. selama dark guna linux masuk tahun ni dh ekat 6 tahun.. tak penah hang lagi....... tiap kali kuar windows baru.. either nak kena reinstall windows.. atau total formal pastu install balik.. linux tak payah.. update kernal.. semua ok jalan.. tak penah pun ada masalah... jadi... kenapa dark kata windows susah... sebab windows was dbuat untuk menyusahkan orang...korang tak penah nak tau ker.. entah2 windows ni ada keylogger ker....... ada microvirus ker... sedangkan office sendiri sediakan applicasi untuk buat microvirus.. kenapa lak tak mungkin windows ada virus.....mmg windows ada sediakan private key bagi yang guna outlook... tapi tak mungkinkah diaorang juga ada private key disamble untuk program diaorang sendiri.... hmmmmmmmmm jadi.. banyak benda kita tak tau pasal windows.... tapi..ngan rela hati korang guna gak windows.... pastu sebuk account game kena hack... terjerit..... barang super +4 aku ilang....... tolong........siap ada sdg lagi....baik kita guna os yang kita boleh ubah segala2nye... dr os yang kita sendiri tak tau.......

kill all noob in ac2.addicted to CO2



Eh Mana ader susah bishop nak pakai windows. okla... pasal softboot... tu .... kat xp dan server 003 ader caranya.. kena pakai commad prompt.. aku pernah buat benda .. sama gak masa nak istall aper2 software... windows nie security nie power kat os micrososft tu sendiri.... biler ader software lain yg membantu.. windows nie sangat lemah.... pasal virus.... bill gate yg buat virus tu.. semata-mata nak untung... pasal sistem32 tu boleh edit.. guna la unlocker...kacang. jer. kiter leh edit theme kiter yg kita... pakai la software styleXp... pastu edit la apaer2 yg kiter nak.....

aku pakai Xp dah lama..((ok jer.. boleh handle sendiri).aper problem aku leh setel sendiri atas risiko sendiri


Bishop.... ko pakai linux version aper... camana nak dapat kan OS tu... skang nak cuba2 main2 dgn Linux dgn Solaris

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 week ago #13531 by ApatPower
ApatPower replied the topic: Re:The Hackers....
xp ke linux ke asal aku leh taip wat surat wat laporan kerja sudah.. kerja siap dapat duit.. huhuhu..

tapi citer hackers yang angelina jolie belakun tu besh gak tengok.. gempak siot.. da namenye filem kan..

berilmu beramal, berbakti.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #30585 by mastersuse
mastersuse replied the topic: Ruj:The Hackers....
ilche tulis:

camane nk jd hacker heh????bleh ke kalo org yg x tau pasal comp jd hackers??sape2 yg ade pngalaman tu kongsi2 aa eaa...aku nk tau smua pasal hackers2 neh...lg stu2 sape2 terer blehla bg tips2 nk jd hacker...huahuahuahua.....


blaja dan powerkan diri dlm bab programming.. muahahah... :lol:
blaja phyton... suma bermula dari situ..
:positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #30870 by atinko
atinko replied the topic: Ruj:The Hackers....
hint dari aku plak: Korang kena expert dlm semua bidang....

0.1 IQ Tinggi
1. Basic IT (ini 4 sure kena lepas)
2. Programming (paling basic C/C++)
3. Networking (blajar laa telnet dlu)
4. Hardware (expert n expose dlm semua jenis IT hardware)
5. TEORI DLM SEMUA ASPEK~

Benefit: Sukar Digambarkan Dengan Perkataan... :D

p/s: semua aku takder...... :((

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.393 seconds