Komuniti (221 topics)

Category

Borak Kosong (68 topics)

haa.. kat sini la tempat korang melepaskan gian buat spam. mana2 post yg x berkaitan dengan topic2 di atas, harap dapat pos kat sini. topic2 atas tu kite guna utk kongsi ilmu je. yosh..
hah! pompuan nak tau pasal laki, laki nak tau pasal pompuan. kat sini la tempat bertanya dan mengorek rahsia. yang jantina masih belum dikenalpasti tu, gi lah main jauh2.... huhu..

Isu Semasa (46 topics)

kat sini kite bincang pasal pasal hal ehwal dunia kite skang ni. lagi2 pasal berita panas yang kuar kat buletin utama tu. kalu nak citer pasal cuaca, xpe ar, time kaseh je.. huhu..
wafazulfa's Avatar
KORANG X RISAU KE??? H1N1...
by wafazulfa
8 years 2 months ago

Cara Hidup (50 topics)

berkongsi tips dan petua cara hidup yang sesuai. juga bole sama2 berbincang mengenai kesihatan dan perkara2 yang sewaktu dengannya.
EvaRieNa De Sauza's Avatar
Re: senyum la selalu
by EvaRieNa De Sauza
8 years 3 months ago

Belajar Bahasa (12 topics)

Mari belajar bahasa! x kesah samada bahasa asing seperti bahasa german, jepon, korea dan lain2 lagi mahupon loghat2 negeri di Malaysia. loghat kelantan, terengganu, negeri sembilan, loghat utara. turunkan ilmu bahasa anda di sini!
Time to create page: 0.730 seconds