Layari internet&download free(not broadband)dgn Opera Mini

More
8 years 8 months ago - 8 years 3 months ago #32499 by Balan
Balan created the topic: Layari internet&download free(not broadband)dgn Opera Mini
Zaman sekarang ni ramai org layari internet utk tujuan bisnes,cri kerja,mendownload,berchating,berforum&mcm2 lg lh yg b\'kenaan dgn internet....Ble ckp psl internet smua org akn t\'ingat pd PC,KOMPUTER,CYBERCAFE.Kira2 berape kos/caj utk melayari internet..semua tu bergantung kpd tempoh@masa kite mlayari nye kan..!Utk pengetahuan smua sudah hmpir 2 tahun saya layari internet dgn h/p Sony Ericsson gune operator Celcom tnpa dicaj.Apa rahsianya?Dgn Browser Opera Mini lah..dan yg terbaru adalah browser BOLT&UCWEB..mcm2 saya blh bt dgn opera ni..layari internet,send e-mail,chating,berforum,convert video dari youtube tnpa dicaj kredit..Kalau korang bajet lbih xpe,gune Broadband Celcom je,RM6(24JAM)..browser ni yg tlah saya MOD & EDIT supaya menjadi free.Yg ni X same dgn yg Maxis iklankan di tv.sbb seting dia berlainan..yg itu berbayar (BERSIJIL)..bg yg x ada mse nk bke kmputer@ke cyber cafe ke,skrg cuma gune h/p je,dimana2 blh surf&download Teknik2&Trick yg mudah.Kepada yg berminat bleh la berunding dgn sy melalui e-mel.Selepas selesai berunding,baru lh saya akn hantar link download ketiga-tiga browser tersebut yg telah di packing (ZIP) iaitu OPERA MINI,BOLT&UCWEB.. Please Email To Me at (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Untuk maklumat lanjut klik disini Free Internet
Attachments:
Last Edit: 8 years 3 months ago by Balan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.759 seconds