DEATH NOTE MOVIE

More
13 years 4 months ago #2333 by nozbleed
DEATH NOTE MOVIE was created by nozbleed
Aku rase ade yg dah tau kot, sape yg tak tau lagi.. filem adaptasi dari mangaka terkenal Takeshi Obata, Death Note dah start shooting 2 minggu lepas kat Jepang, watak utame, Raito atau Light dipegang oleh Tatsuya Fujiwara yg berlakon dlm Battle Royale tu.. Mamat Fujiwara nih kata walaupun die exited, tapi sbenarnye die ketaq lutut jugak sbb die juge adalah peminat manga Death Note ni.
Death Note adalah cerita pasai Raito yg terjumpak buku nota (notebook) yg dijatuhkan dari dunia shinigami (death god) oleh shinigami ryuuku yg mane buku tu ade kuase utk cabut nyawe sape yg name die ditulis dlm tu. Memula die tak pcaye la.. tapi lepas test 2 round, agak terkojut beruk jugak la die then die buat kputusan nak guna kuase buku tu utk kebaikan : hapuskan dunia jenayah. Cerita selanjutnye bace la manga die.. atau kalo taknak spoiler tunggu movie die kluar yg dijangka akan ditayang di Jepun pada bln Jun ni. Pastuh diorg trus shooting utk Death Note Movie 2 plak. Sori sbb tak detail.. ade sesape tolong tambah.. tengkiu.. (sori kalo dah ade org post topic ni)
<br><br>Post edited by: nozbleed, at: 2006/03/07 03:48

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 4 months ago #2384 by anakmelayu
Replied by anakmelayu on topic DEATH NOTE MOVIE
pelakon ntuk muvee DEATH NOTE

&amp;#22812;&amp;#31070; &amp;#26376;&amp;#12288;Raito Yagami +++ Tatsuya Fijiwara &amp;#34276;&amp;#21407;&amp;#31452;&amp;#20063;

L +++ Kenichi Matsuyama &amp;#26494;&amp;#23665;&amp;#12465;&amp;#12531;&amp;#12452;&amp;#12481;

&amp;#24357; &amp;#28023;&amp;#30722;&amp;#12288;Misa +++ Erika Toda &amp;#25144;&amp;#30000;&amp;#24693;&amp;#29702;&amp;#39321;

&amp;#12527;&amp;#12479;&amp;#12522;&amp;#12288;Watari +++ Syunji Fujimura &amp;#34276;&amp;#26449;&amp;#20426;&amp;#20108;

Raye=Penber +++ Shigeki Hosokawa &amp;#32048;&amp;#24029;&amp;#33538;&amp;#27193;

&amp;#21335;&amp;#31354; &amp;#12490;&amp;#12458;&amp;#12511;&amp;#12288;Naomi Misora +++ Asaka Seto &amp;#28716;&amp;#25144;&amp;#26397;&amp;#39321;

&amp;#26494;&amp;#30000;&amp;#12288;Matuda +++ Souta Aoyama &amp;#38738;&amp;#23665;&amp;#33609;&amp;#22826;

&amp;#30456;&amp;#27810;&amp;#12288;Aizawa +++ Shin Shimizu &amp;#28165;&amp;#27700;&amp;#20280;

&amp;#22812;&amp;#31070;&amp;#32207;&amp;#19968;&amp;#37070; Souichirou Yagami +++ Takeshi Kaga &amp;#40575;&amp;#36032;&amp;#19976;&amp;#21490;

&amp;#22812;&amp;#31070;&amp;#31911;&amp;#35029; Sayu Yagami +++ Hikari Mitsushima &amp;#28288;&amp;#23798;&amp;#12402;&amp;#12363;&amp;#12426;

&amp;#22812;&amp;#31070;&amp;#24184;&amp;#23376; Sachiko Yagami +++ Michiko Godai &amp;#20116;&amp;#22823;&amp;#36335;&amp;#23376;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 4 months ago #2546 by shoradhi
Replied by shoradhi on topic DEATH NOTE MOVIE
bila agak2nya kuar r???
hu3...
cuak tul...:woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 4 months ago #2601 by anakmelayu
Replied by anakmelayu on topic DEATH NOTE MOVIE
dlm bulan 6 nie..time WC tuh

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 4 months ago #2607 by anbu
Replied by anbu on topic DEATH NOTE MOVIE
alamak cam bleach lak ade shinigami2 ni ekekeke
x sabo nak tggu ni best cite nih muahahah

Welcome

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 4 months ago #2615 by shoradhi
Replied by shoradhi on topic DEATH NOTE MOVIE
isyk2....
bulan mac nie dunia diserang oleh kira!!!!!
tutup muka semer!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 3 months ago #3031 by scott
Replied by scott on topic DEATH NOTE MOVIE
manga die best giler!!! try la bace kalau nak tau movie die tempias camner.... hehehe...:woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 3 months ago #3094 by erryzx_
Replied by erryzx_ on topic DEATH NOTE MOVIE
huhu...bace manga die kt kreko dulu2 mmg gempak gile arr cite nih... sejak pindah arena komik aku dh byk tggl... harap2 arr movie dier pon gempak cam manga die gak....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 3 months ago #3101 by gmi
Replied by gmi on topic DEATH NOTE MOVIE
raw manga skang raito dah kantoi dgn Near..huhu..oh tidak!!!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #11560 by bearboss_85
Replied by bearboss_85 on topic DEATH NOTE MOVIE
Hadeh.. Dah lama release kat jepun... Tapi torrentnya bila nak release...?

Sesape yang dah ada torrent ke direct nye donlot filem ni pleasee arr share..
Pleasseeee.... Huhuhuhu....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #11561 by Hondaex1991
Replied by Hondaex1991 on topic DEATH NOTE MOVIE
bearboss_85 wrote:

Hadeh.. Dah lama release kat jepun... Tapi torrentnya bila nak release...?

Sesape yang dah ada torrent ke direct nye donlot filem ni pleasee arr share..
Pleasseeee.... Huhuhuhu....


huhuhu.... sapa ada jgn saving.. share2 la... menarik cerita ne.... sapa hebat share kan kat sini...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #13123 by anbu
Replied by anbu on topic DEATH NOTE MOVIE
kat wayang semalam 9/11 baru release ahahaha kat torrent pun da release tp masalahnye x di sub lai muehehe

Welcome

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.298 seconds