The Fast and the Furious 3: Tokyo Drift

More
14 years 5 months ago #9870 by jackstones
au..tapela camtu..:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 5 months ago #9872 by ieyja
iza wrote:

betullah ien...soundtrack dia best gilorrrrr......
hmm...iza rrasa citer ni biasa jer...keter je yg gempak...tp skill tk byk sgt..

rasanyer best lagi citer Initial-D kot..:woohoo: tu bestt....bestt... bangat....


btol tue.. initial-D lagi besh..
tp citer ni pon layan gak laa.. :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 5 months ago #9901 by iEn

au..tapela camtu..


alololo.. jgn lar majok.. kalau tak syok.. meh ler ien nak pinjam.. gegegeeg!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 4 months ago #10810 by fatlee
anakmelayu wrote:

nih gambar star2 dlm citer tuh...hahaha of course lah kete, yg dah di pimp org nak tgk.. hahah aku ada perasan, kereta yg sinonim ngan street race nih lancer evo VIIII....enjoy, sape2 ada berita tambah2 lah ek



<br><br>Post edited by: anakmelayu, at: 2006/03/31 22:42


bagi aku mazda rx-8 warna oren tu lagi gempak dari evo. paling aku suke mase adegan keja-mengejar tu. Banyak kali aku ulang adegan tu..:side: :side: :side:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 1 month ago #14037 by hondacup_89
best gak cite ni.cara seret kereta. Fulamak!terrer gilerrrrrrr. kalu bleh aku pun nk buat cm2

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 2 weeks ago #16305 by fatlee
lepas ade ke lagi sambungan ??????
The fast and the furious 3???
kat maner plak race dier???
harap2 wat kat malaysia....(the fast and the furious:KL rempit)
bleh aku join...:lol: :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 2 weeks ago #16306 by fatlee
soundtrack dier memang layan la.....
aku suke bangat ngan lagu dj shadow feat mos def-six day the remix tu... ala lagu yang mula2 cite tuh...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 2 weeks ago #16309 by ApatPower
fatlee.. kompem ke oren tu mazda rx8.. aku tengok citer tu tak dapt cam siot.. tapi aku tetengok bukan macam rx8.. tapi kalo btol rx8 gempak gak.. bunyik enjin dia tu yang tak tahan..<br><br>Post edited by: ApatPower, at: 2007/01/03 02:41

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 2 weeks ago #16312 by hondacup_89
emmm...... cite ni best gak. inirtial D pun best......
tp sountract dier aku rasa xbestlah. lagi best lagu pencinta wanita. ahaks.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 6 days ago #16561 by hondacup_89
sape ade link download free cite ni bagitau kt ku eks. aku ade cd tp cetak rompak nyer. xberapa syok. nk beli sengkek. bagitaulah eks. aku nk tengak yang best quality plak. kalau bleh yang direct download

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 11 months ago #17113 by fatlee
ApatPower wrote:

fatlee.. kompem ke oren tu mazda rx8.. aku tengok citer tu tak dapt cam siot.. tapi aku tetengok bukan macam rx8.. tapi kalo btol rx8 gempak gak.. bunyik enjin dia tu yang tak tahan..&lt;br&gt;&lt;br&gt;Post edited by: ApatPower, at: 2007/01/03 02:41


arrgggghhhh..
silap arrr apat,
bukannye mazda rx-8...
tapi tu mazda veilside rx-7 (rx-7 special edition punye)
kete lame tu... taun 1994....
nak tengok???
gi usha profail aku...
aku dah lame dah up kat situ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.228 seconds