Rancangan TV di Malaysia sudah ketandusan idea kah

More
10 years 5 months ago #30903 by missfasha
Dalam thread ni diharapkan u all dpt memberi pendapat mengenai rancangan2 di televisyen yang hampir ketandusan idea..
contohnya :

1.Dibawah Ketiak Isteri
> suami2 takut istri - Indonesia
2.Akademi Fantasia
>la academia - Brazil
3.Bolos
> rancangan dari jepun
4.Sehati Berdansa
> Tidak berapa pasti
5.Kasut Tumit Tinggi
> Hampir sama dengan Desperate_Housewives - US
6.Afi dan Abah
> Adi dan Ayah -Indonesia

hmm xde originaliti.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #30905 by sako
:lol: ..aper citer ni fasha..xpaham den

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #30906 by mastersuse
fasha... malaysia nih popular ngn drama2 cintan cintun je.. hehe
tak ada pembaharuan langsung.. suma rancangan yg asalnya di ciplak dari negara luar..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #30907 by missfasha
sako tulis:

:lol: ..aper citer ni fasha..xpaham den


lenkali bace betui2..ei:angry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #30908 by missfasha
mastersuse tulis:

fasha... malaysia nih popular ngn drama2 cintan cintun je.. hehe
tak ada pembaharuan langsung.. suma rancangan yg asalnya di ciplak dari negara luar..


mmg ler, that\'s why negara kit ni perlukan pembikin2 atau karyawan2 yang bermutu..dengan hasil idea yang mantap lagi original..
ni tidak, asyik tiru rancangan luar kenapa?

hmm, balik2 bende yang sama cume version je tukar.B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #30909 by Bropian
Sebab tu la aku malas nak beli tv kat umah aku nih....layan fungkur lagi bagus.....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #30911 by sako
:laugh: ..da bace bebetol tapi xpaham lagi..he he he..sebab aku tg tb singapore and indon

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #30913 by missfasha
sako tulis:

:laugh: ..da bace bebetol tapi xpaham lagi..he he he..sebab aku tg tb singapore and indon




ei g duduk sana la.jgn dok mesia..mmg ko x phm..hmm mungkin ini salah satu contoh penonton yang x berapa faham..:angry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #30915 by Sky_Hanz
Kemungkinan tiada bakat baru dlm penulisan skrip drama.. so apa kata fasha jer la tulis.. hahahha :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #30916 by sya_zachery
takpe laa..nanti i wat laa citer yang besh meletop..sape nak jadi pelakon nye sile beri maklumat lanjut..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #30918 by sako
..kos idup tinggi kat singapore kalu rendah dah lame aku behijrah..jgn marah fashaB)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #30920 by missfasha
Sky_Hanz tulis:

Kemungkinan tiada bakat baru dlm penulisan skrip drama.. so apa kata fasha jer la tulis.. hahahha :lol:


en sky, kalu sy yg tulis nt..kang dorg x leh cr makan la..

hmm pelik dimana kah bakat - bakat baru dlm bidang penulisan ni..da pupus barangkali...:unsure:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.216 seconds