Apa itu KARMA??

More
13 years 1 month ago #2674 by nim88
Replied by nim88 on topic Apa itu KARMA??
wahwah.. bahaya ni.. mesti awas.. gua baru pasan bnde ni.. mujur still kosong...;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 3 weeks ago #3049 by jeff_daniel
Replied by jeff_daniel on topic Apa itu KARMA??
FUNG...jeff punye karma x ok lagi masih (-) lagi...camne ni

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 3 weeks ago #3071 by seladangganas
Replied by seladangganas on topic Apa itu KARMA??
klik jer thumbs up tuh...hahahah...chara...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 weeks ago #3233 by nizam
Replied by nizam on topic Apa itu KARMA??
Kalau karma takder apa effect dia:unsure:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 weeks ago #3266 by fungkur
Replied by fungkur on topic Apa itu KARMA??
nizam wrote:

Kalau karma takder apa effect dia:unsure:


xde ape effect sebenarnya. cuma salah satu cara nak berterima kaseh kepada user tu dengan info2 atau ilmu2 yang die bubuh kat forum nih...

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 11 months ago #3607 by venom_boy
Replied by venom_boy on topic Apa itu KARMA??
Gemo wrote:

setelah di kaji siasat dijalankan, menunjukkan bahawa KARMA korang boleh diturunkan sebanyak -100 sahaja dan apabila koworang menekan KARMA&gt; INCREASE secara automatiknya KARMA koworang akan di tolak sebanyak -10. Dan ini bermakna aku telah menekan sebanyak 10 kali KARMA&gt; INCREASE.

p/s: cheh aku ingat amender lah KARMA nih ...
kire aku telah menjalan kajian yang amat berkesan!

*tapi fungkur KARMA tak penting kan ... (ko cakap je la tak)


lawak tul komen pasal karma ni..yg sajer ker tertekan ker suma dapat \&quot;-\&quot;..:laugh: ...tp x per ..kalo korang ada infor bagus..share something..aku akan upkan karma korang...bleh???
aku pun br tau jari tu tuk up&amp;down karma...nasib aku x tau...huhuhh:woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 11 months ago #3675 by nizam
Replied by nizam on topic Apa itu KARMA??
fungkur wrote:

nizam wrote:

Kalau karma takder apa effect dia:unsure:


xde ape effect sebenarnya. cuma salah satu cara nak berterima kaseh kepada user tu dengan info2 atau ilmu2 yang die bubuh kat forum nih...


post-3 karma 100 = ?

post =2-- karma 1/4 =?

:whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #4331 by adi5225
Replied by adi5225 on topic Apa itu KARMA??
hi all...
i`m quite new in this forum ...
about KARMA SYSTEM, adakah boleh berlaku penipuan sekiranya...
seorang USER tu ada 2 PROFILE. So dia boleh LOG IN profile A to increase KARMA at profile B and so on.
Adakah user boleh cheat guna cara ni ?
I never try this but just thinking about this:evil: :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #5097 by zoronoa
Replied by zoronoa on topic Apa itu KARMA??
hohoho...mule2 ade gak tetanye2 ape kebende karma tuh...tgk mbr2 laen ade yg 'ade'...ade yg '0'..ade gak yg '-'...skg br la tau...hehehe...

saper2 nak tmbh nilai karma...mtk la kat aku...aku ni sorg yg pemurah...hahhaa

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #5126 by fungkur
Replied by fungkur on topic Apa itu KARMA??
hohoho... kalu diikutkan karma tu bende kecik je. xde la hebat sgt. tatau la sampe ade yg sanggup register nick baru semata2 nak naikkan karma nick yg lagi satu. hehe.. usaha tangga kejayaan... ekekeke... dipersilakan je sape nak guna kaedah tu.. hehe..

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #10608 by Awie
Replied by Awie on topic Apa itu KARMA??
kalau pakai nick name baru,tapi no ip komputer tu dapat dikesan kan... baik lupakan karma nak popular bukan bergitu.baik buat web sendiri boleh naik karma sesuka hati..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 7 months ago #11192 by DopPell
Replied by DopPell on topic Apa itu KARMA??
sapa2 nak naikkan karma die,bley la pm aku. tapi sebagai pengerasnye dia kene la vote utk karma aku plak hehe:P :P
p.s: err..brader fung..xpe ke aku meraih undi kat cni??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.361 seconds