Apa itu KARMA??

More
13 years 2 months ago #14641 by fungkur
Replied by fungkur on topic Apa itu KARMA??
mungkin x lama lagi ade sistem karma baru...

-karma bulanan - karma direset tiap2 bulan
-karma tahunan - karma direset tiap2 tahun

dari sini kite bole tgk sape yg sebenarnya ahli popular.. hehe... :woohoo:

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 months ago #14649 by ApatPower
Replied by ApatPower on topic Apa itu KARMA??
baru tauu.. tq

yang tak tau karma tu ape cube denga lagu \'hukum karma\' dari wings..
disitu ada menerangkan tentang hukum hukumnye..
hak hak..<br><br>Post edited by: ApatPower, at: 2006/12/05 23:05

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 months ago #14666 by hondacup_89
Replied by hondacup_89 on topic Apa itu KARMA??
aku dah baca sampai abis tp xpaham2 gak. bengap gak aku ni. hehehe....... aku dah bukak berjuta-juta kali tp xjumpa pun simbul tangan cm nokia tu.... HERAN HERAN SAMPAI NAIK BOSAN AKU JDNYA.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 months ago #14671 by ApatPower
Replied by ApatPower on topic Apa itu KARMA??
hondacup_89 wrote:

aku dah baca sampai abis tp xpaham2 gak. bengap gak aku ni. hehehe....... aku dah bukak berjuta-juta kali tp xjumpa pun simbul tangan cm nokia tu.... HERAN HERAN SAMPAI NAIK BOSAN AKU JDNYA.




agak agak aku kena marah tak bagi jawapan camni.. hahak.. ampon ampon..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 months ago #14673 by raga
Replied by raga on topic Apa itu KARMA??
ha.ha.ha.ha.ha......... :laugh:
cantik ko punya penerangan...aku rasa babun pon boleh paham...tapi kalu tak paham-paham jugak tak tau la nak letak dalam katagori mana...:P :laugh: :P :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 months ago #14679 by hondacup_89
Replied by hondacup_89 on topic Apa itu KARMA??
lor..... dah nampak. hehehe.:whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 months ago #15573 by BlackHawk
Replied by BlackHawk on topic Apa itu KARMA??
halo.... tak nampak lak bawah avatar dalam profil ade letak tangan karma...

sape2 boleh tolong?


B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 months ago #15589 by fungkur
Replied by fungkur on topic Apa itu KARMA??
BlackHawk wrote:

halo.... tak nampak lak bawah avatar dalam profil ade letak tangan karma...

sape2 boleh tolong?

B)


bole tau tak profail sape yg dikatakan xde thumb up ngan thumb down untuk vote karma tu..

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 months ago #15621 by BlackHawk
Replied by BlackHawk on topic Apa itu KARMA??
Entah lah Bro... suda lupa kat mana satu saya pergi mau klik xde..tapi seingat2 awezz punya.. nampak cun mau kasi karma ( cun dia punya ayat aje ) ari ini nengot semua dah ade.... ahahahahaha! susah mau bikin pilihan .. All the bestB)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 months ago #15642 by hondacup_89
Replied by hondacup_89 on topic Apa itu KARMA??
thumb utk karma g mana. dah lama aku xnmpak. main sorok2 ke?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #27275 by atukopah
Replied by atukopah on topic Apa itu KARMA??
apsal kt aku tak dop pun tempat nk tmbh karma..?
cm ner pemenat2 aku nk vote..
eheh~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #27276 by atinko
Replied by atinko on topic Apa itu KARMA??
atukopah tulis:

apsal kt aku tak dop pun tempat nk tmbh karma..?
cm ner pemenat2 aku nk vote..
eheh~


haha.. thumb up punca kuasa 25 juta utk atukopah... huahuahau.... dah takder laa cik atukopah oi... setahun yg lepas ada laa... :P tgk tarikh² pos yg lepas... :blink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.715 seconds