Apa itu KARMA??

More
11 years 10 months ago #27279 by atinko
Replied by atinko on topic Ruj:Apa itu KARMA??
hahaha.. tak larat nak tersenyum seh baca post² pasal karma.... tak sangka ramai yg addicted pasal karma ni.... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #27280 by atukopah
Replied by atukopah on topic Ruj:Apa itu KARMA??
atinko tulis:

atukopah tulis:

apsal kt aku tak dop pun tempat nk tmbh karma..?
cm ner pemenat2 aku nk vote..
eheh~


haha.. thumb up punca kuasa 25 juta utk atukopah... huahuahau.... dah takder laa cik atukopah oi... setahun yg lepas ada laa... :P tgk tarikh² pos yg lepas... :blink:


erk..!!
setaun yg lepas ka..?
eheh~ :blush:
malu aku..
tp..awat kt ang ado..
kt aku tak dop pun..
sob3:(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #27281 by atinko
Replied by atinko on topic Ruj:Apa itu KARMA??
sebab hg tak dak peminat kot.. haha... :P

huhu... mana gue nak tau... mungkin u takder peminat.. huhu.. klu setahun lebih yg lepas hg active, mesti hang tau nya.... :dry: :dry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #27283 by atukopah
Replied by atukopah on topic Ruj:Apa itu KARMA??
atinko tulis:

sebab hg tak dak peminat kot.. haha... :P

huhu... mana gue nak tau... mungkin u takder peminat.. huhu.. klu setahun lebih yg lepas hg active, mesti hang tau nya.... :dry: :dry:


Uwawawawa~
atinko kijam!
:pinch:
erkk..
setaun yg lalu aku putus bekalan net..
hukhuk~
byk da aku ketinggalan..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #27287 by atinko
Replied by atinko on topic Ruj:Apa itu KARMA??
lebih kurang setahun yg lalu pun aku terputus.. tapi aku tak terputus tenet.. aku terputus ngan fungkur-network.net... hehe... tak tau plakk dah tukar domain.... B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #28771 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic Ruj:Apa itu KARMA??
atinko tulis:

lebih kurang setahun yg lalu pun aku terputus.. tapi aku tak terputus tenet.. aku terputus ngan fungkur-network.net... hehe... tak tau plakk dah tukar domain.... B)


bole main putus2 ker atinko.. ko nie.. kalau putus sambung la balik.. huhuhu
:P :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #28818 by fungkur
Replied by fungkur on topic Ruj:Apa itu KARMA??
sistem karma kembali di pasang di page profail ! :ohmy:

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #28819 by Sky_Hanz
Replied by Sky_Hanz on topic Ruj:Apa itu KARMA??
Hurmm..
Dah mule balik eayyy...
xde explain sekali lagi kerr buat kwn2 yg baru2 nie..?? :laugh:
System of a down xder ker tuan tanah.. kekekek (gurau2 jerr yer) :side:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 4 months ago #29925 by fungkur
Replied by fungkur on topic Ruj:Apa itu KARMA??
buat masa ni karma profail dgn karma forum adalah asing2... tgk lah nanti aku di sekalikan.. lagi senang... :side:

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.375 seconds