Mengenali Moderators Fungkur.org

More
11 years 1 month ago #30016 by guydacosta
pangkat cam sistem beraja... akakaka~~ sapa mau jadi kuli... muahaha~~~

bagus fung... tiba masanya tuk berhijrah.. :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #30032 by fungkur
pangkat / rank just utk tunjuk seniority dan tahap keaktifan ahli di forum.. rank yg diberi berdasarkan jumlah pos mahupon rank yg diassign sendiri oleh admin website kepada ahli itu.. dan juga ahli itu aktif dari segi yang camana, sebagai deejay, sebagai uploader, sebagai geng sharing dan lain2 lagi lah...

rank x semestinya ada kuasa.. kuasa just pada admin global moderator dan moderator forum sahaja... :side:

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #30044 by Momok_Siam
Selamat Berkenalan dari saya tuk semua crew & active user di Fungkur.org

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 weeks ago #31418 by fungkur
Momok_Siam tulis:

Selamat Berkenalan dari saya tuk semua crew & active user di Fungkur.org


slamat dtg momok.. nampak mcm byk jugak sumbangan ko kat forum FungkurFM tu. apa kata pos kat sini je. Forum FungkurFM tu kite tumpukan hanya pada muzik sahaja.. ;)

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 weeks ago #31427 by Sky_Hanz
Momok_Siam tulis:

Selamat Berkenalan dari saya tuk semua crew & active user di Fungkur.org


Yoshh.. Salam perkenalan momok siam.. :positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 weeks ago #32170 by durian
hehehe... baru pes time tgk moderators nier.....
Apapun tahniah kepada korang suma.....:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.193 seconds