Kelab Fungkurian @ Penang

More
11 years 10 months ago #23596 by shafique
Fungkurian @ Penang

Saya selaku ahli Fungkur.org ingin melancarkan kelab Fungkurian @ Penang di mana kelab ini akan menyenaraikan anda sebagai ahli sekiranya anda menetap atau berasal di Penang. Ini adalah memudahkan kita selaku ahli-ahli site berkumpul dan bertukar pandangan selain mengeratkan silaturahim sesama kita. Kita juga boleh melakukan pelbagai aktiviti bersama. Lepak Mapley ramai2 pon boleh jugak. Kuar shopping n makan, tgk wayang, lepak2 mana ke apa ker pendek kata Mini Gath tapi kira wat cara santai.

So Korang If Penduduk Area Penang Sila Post di Sini dan Aku Akan Add Korang Dalam List Fungkurian @ Penang. Harap sokongan korang penuh dari korang semua ya. Sebarang pertanyaan boleh diajukan kepada saya melalui PM, Forum (topik ini) atau pun terus kepada henpon saya di 012 56X339X (Sila PM untuk dapatkan nombor telefon).

**Update: Jawatan Kosong

Setiausaha: Sedang Dibuka Tawaran. Sila PM Saya.
Bendahari: <Akan Dibuka Kelak>
Pengurus Acara: <Akan Dibuka Kelak>


Aktiviti: Akan Diumumkan Kelak
Tarikh: Akan Diumumkan Kelak
Tempat: Akan Diumumkan Kelak
Penganjur: Akan Diumumkan Kelak
Hubungi: Akan Diumumkan Kelak
Peserta: Akan Diumumkan Kelak

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #23597 by shafique
Replied by shafique on topic Kelab Fungkurian @ Penang
Ahli Kelab Fungkurian @ Penang

Sekiranya anda pengguna dari lokasi Pulau Pinang atau berasal dari Pulau Pinang, sila pos lokasi anda dan saya akan masukkan nama anda di dalam senarai Kelab Fungkurian @ Penang:


[01] Shafique
[02] radenajengnirwani
[03] khumaira
[04] nur
[05] sarah80
[06] aLuyaQuELApis
[07] fitrah_108
[08] screammer
[09] steellusion
[10] Pu3aDiWaRNa
[11] atinko
[12] iman
[13] jaki2jipangs
[14] etika
[15]
[16]
[17]
[18]
[19]
[20]
[.....]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #23616 by nur
Replied by nur on topic Kelab Fungkurian @ Penang
fiq..fiq..luper kat nur ke...nur anak penang sejati ni..
selamat tuhan kurniakan..selamat pulau pinang..:kiss: :kiss: nyanyi pulak..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #23617 by shafique
Replied by shafique on topic Kelab Fungkurian @ Penang
trimas nur cuz support. mana leh lupa nur nie. Hehehe.. Mana tau nanti kita ramai2 leh wat program ke mini gath ke lepak2 jer.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #23619 by nur
Replied by nur on topic Kelab Fungkurian @ Penang
hehe..selamat ingat nur..klu tak..nur cari fiq smp dapat.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #23637 by lanz69
Replied by lanz69 on topic Kelab Fungkurian @ Penang
johor xlh join ke..hehe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #23639 by guydacosta
ooo im still not in the list... even sudah dapat kerakyatan penang nie.. ekeke~~

ini lah dia nasib si dagang merantau...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #23644 by shafique
Replied by shafique on topic Kelab Fungkurian @ Penang
bagi aku boley saja as long korang org penang tak pon korang stay kat penang. bukan pe kalo ada event ke apa ke khas untuk korang la. so senang nak kontek or pa pe.

guydacosta wrote: ooo im still not in the list... even sudah dapat kerakyatan penang nie.. ekeke~~

ini lah dia nasib si dagang merantau...


Guy dah kat penang ker?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #23654 by screammer
Replied by screammer on topic Kelab Fungkurian @ Penang
utunk org penang je...untuk jiran( negeri perak) sebelahnya xleh ke??..;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #23666 by shafique
Replied by shafique on topic Kelab Fungkurian @ Penang
Hehe.. kalo dok kat penang leh jer screammer.. tak salah. sekadar mengumpulkan user dari Pulau Pinang atau berasal dari Pulau Pinang.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #23777 by fitrah_108
sya dk penang gak nk join.......

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 10 months ago #23790 by fitrah_108
nk join cm na ni.......

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.342 seconds