Kelab Fungkurian @ Penang

More
12 years 4 months ago #24709 by steellusion
ehehe..aku dok kepala bataih...:cheer:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 4 months ago #25109 by shafique
steellusion tulis:

ehehe..aku dok kepala bataih...:cheer:


line clear.. dah add ke dalam list. come2 and join us. pasemboq 1!!!~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 4 months ago #25119 by guydacosta
waa active la ko punyer kelab nie fiq...
guy punyer dh lesu jer...
x tau nk buat cam no...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 4 months ago #25123 by shafique
actually kelab kita sama lesu jer guy. terletak kat forumer ar. isk2.. kita senasib.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 4 months ago #25127 by machok
wahhh..aku org jhor..tp dok kl lah..cmne nk join nie..?:blink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 4 months ago #25128 by shafique
baca page 1st skali.. paling minimum adalah anda sedang berada di pulau pinang atas urusan belajar atau berkerja atau lain2 yang menyatakan bahawa anda kiniberada di penang. tidak terhad kepada org penang sahaja. ini untuk memudahkan perancangan aktiviti setempat.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 4 months ago #25147 by steellusion
shafique tulis:

steellusion tulis:

ehehe..aku dok kepala bataih...:cheer:


line clear.. dah add ke dalam list. come2 and join us. pasemboq 1!!!~


ouhh trema kasih ..ahahhah..pasemboq dan nasik kandaq..beshhh:laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 4 months ago #25195 by guydacosta
fiq.. guy ada cadangan... kita bleh cari bebudak yg berasal dari negeri masing2 melalui CARI RAKAN yg disediakan kt page depan tu... so fiq cari je org yg berasal dari penang dan terjah masuk la profail diorang, pastu leh la anto message kt diorang.. perlawaan utk register kelab.. juz copy and paste je.. but still need time n effort la.. huhu~~

tapi buat masa nie.. guy tgk CARI RAKAN tu still ada problem... so harap2 cepat2 la setle..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 3 months ago #25970 by shafique
guydacosta tulis:

fiq.. guy ada cadangan... kita bleh cari bebudak yg berasal dari negeri masing2 melalui CARI RAKAN yg disediakan kt page depan tu... so fiq cari je org yg berasal dari penang dan terjah masuk la profail diorang, pastu leh la anto message kt diorang.. perlawaan utk register kelab.. juz copy and paste je.. but still need time n effort la.. huhu~~

tapi buat masa nie.. guy tgk CARI RAKAN tu still ada problem... so harap2 cepat2 la setle..


bagus gak cadangan nie so kena amik masa sket. thanks guy for ur idea!~ ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 3 months ago #25974 by Pu3aDiWaRNa
Kelab fungkurian @ penang???
even pu3 org kedah...tp tiap hr bekerja pu3 dok penaga penang
hehehhee...cos keje kat kepala batas....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 3 months ago #25975 by shafique
laaa awat tak habaq... kira leh masuk ar kelab nie. pu3.. kalo ada aktiviti ke apa ke berminat tak nak join?

nanti haku add pu3 kat list kelab..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 3 months ago #25976 by Pu3aDiWaRNa
ishhhhhhhhhhh mestilah....kalo kene waktu n kesesuaian....insylh
pu3 akan memunculkan diri nie...huhu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.360 seconds