Jom Jadi DJ !!

More
13 years 5 months ago #11030 by fungkur
Replied by fungkur on topic Jom Jadi DJ !!
Awie wrote:

no masuk konti macam maner.?kena password ke?


lepak cenel irc, dapatkan passwod dari deejay2 yang ade dalam cenel. nanti diorg akan test, kasi tutor dan kasi korang connect ke server utama...

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #11045 by rayz
Replied by rayz on topic Jom Jadi DJ !!
Bila jadi DJ ni, waktu bertugas untuk DJ-DJ ni dah ditetapkan ke, dari pukul berapa ke pukul berapa ,ari ape atau kita boleh pilih sendiri bila kita mahu keudara?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #11052 by fungkur
Replied by fungkur on topic Jom Jadi DJ !!
rayz wrote:

Bila jadi DJ ni, waktu bertugas untuk DJ-DJ ni dah ditetapkan ke, dari pukul berapa ke pukul berapa ,ari ape atau kita boleh pilih sendiri bila kita mahu keudara?


fungkur.fm xde jadual. deejay x terikat ngan mana2 jadual. mendeejay ikut mood deejay masing2. mendeejay time xde mood x besh plak nanti... xde syaat ketat, sape2 bole jadi deejay asalkan ade asas. 1st timer pon xde masalah.. jom jadi deejay!

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #11053 by rayz
Replied by rayz on topic Jom Jadi DJ !!
Bagus ler cam tu, aku ingatkan dj-dj yang bertugas ni ikut jadual masing-masing.
Kalau cam fungkur.fm akan sentiasa ceria ler...:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #11118 by Awie
Replied by Awie on topic Jom Jadi DJ !!
Password tu kena daftar ke.. Macam maner nak mendapatkan nya.?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #11274 by iEn
Replied by iEn on topic Jom Jadi DJ !!

Password tu kena daftar ke.. Macam maner nak mendapatkan nya.?


takde daftar.. password semua ada pada dj2 fungkur.. mintak kat fungkur terus pon bley ataupun sila lepak kat irc mcm fungkur ckp tow... gege!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 4 months ago #12766 by fungkur
Replied by fungkur on topic Jom Jadi DJ !!
password tu bole dapatkan dari deejay2 fungkurFM. masuk je cenel #fungkur.fm ikut irc, atau dari link chatroom site ni. kat situ tiap masa ade je deejay melepak. bole mintak kat diorg..

kalu x bole masuk sana, sile la msg fungkur utk password tu. tapi better dapat masuk chatroom la sbb nanti jadi deejay, kene handle rekues dari chatroom gak.. huhu.. :whistle:

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 4 weeks ago #16921 by Ibumisali
Replied by Ibumisali on topic Jom Jadi DJ !!
Boss ......... ibu nak dj bleh miahaha... sabar jerlah hehe..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 4 weeks ago #16935 by fungkur
Replied by fungkur on topic Jom Jadi DJ !!
miahahaha... hehe.. buat2 tanya plak ek... bukan stakat nak mendeejay.. nak bawak balik konti pon boleh.. ekeke.. sabo je la.. huhu.. :lol:

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 5 days ago #22706 by ciPuding_7
Replied by ciPuding_7 on topic Jom Jadi DJ !!
salam..
saya selaku DJ tak bertauliah ingin tumpang bertanya..
boleh ke?
kalo takleh, sy nak tanye gak..

kat mana nak dapatkan iklan2 yg sering berkumandang kt radio bila AutoDJ tu? kerana saya merasakan sesi saya sungguh hambar apabila saya men DJ tanpa iklan..

harap dapat memberikan link untuk mendonlot commercial break itu..

berkhidmat utk redio..

~ cipuding_7 (bukan nama sebenar)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 5 days ago #22712 by fungkur
Replied by fungkur on topic Jom Jadi DJ !!
ciPuding_7 wrote:

kat mana nak dapatkan iklan2 yg sering berkumandang kt radio bila AutoDJ tu?


yosh... lufe flak nak kasi link donlot jingles letchumi kat dj2 fungkurfm..

rapidshare.com/files/93118381/jinggles.zip

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 4 days ago #22713 by shafique
Replied by shafique on topic Jom Jadi DJ !!
Huhu... jom jadi dj.. ntah biler nak dapat line tenet power aku nie.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.463 seconds