Jom Jadi DJ !!

More
12 years 3 months ago #22724 by ciPuding_7
Replied by ciPuding_7 on topic Re:Jom Jadi DJ !!
fungkur wrote:

yosh... lufe flak nak kasi link donlot jingles letchumi kat dj2 fungkurfm..

rapidshare.com/files/93118381/jinggles.zip


adakah ni iklan letchumi saje atau termasuk iklan2 lain..?

berkhidmat untuk redioooo..

~ sedang donlot tp lambat sket sbb file besar.. tu yg tak tau ape contentnye..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 3 months ago #22734 by cybercop_malaya
Replied by cybercop_malaya on topic Re:Jom Jadi DJ !!
best ke jd dj ni...

mcm kene byk cakap jer... :unsure:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 3 months ago #22739 by ciPuding_7
Replied by ciPuding_7 on topic Re:Jom Jadi DJ !!
tuan tanah, dah dapat..
tq..

cybercop, aku jd dj tapi tak ckp pon..
cuma guna isyarat tgn je..
nmpk tak?

:woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 3 months ago #22757 by cybercop_malaya
Replied by cybercop_malaya on topic Re:Jom Jadi DJ !!
ciPuding_7 wrote:

tuan tanah, dah dapat..
tq..

cybercop, aku jd dj tapi tak ckp pon..
cuma guna isyarat tgn je..
nmpk tak?

:woohoo:


guna isyarat tangan? xnampak pon...biar btol...kalau ada leh baca...aku pon leh bc sket bahasa isyarat ni...ekekek...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 3 months ago #22767 by ciPuding_7
Replied by ciPuding_7 on topic Re:Jom Jadi DJ !!
cybercop_malaya wrote:

ciPuding_7 wrote:

tuan tanah, dah dapat..
tq..

cybercop, aku jd dj tapi tak ckp pon..
cuma guna isyarat tgn je..
nmpk tak?

:woohoo:


guna isyarat tangan? xnampak pon...biar btol...kalau ada leh baca...aku pon leh bc sket bahasa isyarat ni...ekekek...


p ramlee kata, sapa tak nmpk..................
(sambung sendiri la ayat tu)

ekekekeke..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 3 months ago #22893 by whwm2020
Replied by whwm2020 on topic Re:Jom Jadi DJ !!
best kan jadi dj??
sapa nak apply lagi??
hehhe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 3 months ago #22897 by shafique
Replied by shafique on topic Re:Jom Jadi DJ !!
teringin juge tapi speed tak sampai.. 512kbps.. sure merangkak.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 3 months ago #22913 by tOmPeL
Replied by tOmPeL on topic Re:Jom Jadi DJ !!
uit...line apa tu...hehehe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 3 months ago #22916 by shafique
Replied by shafique on topic Re:Jom Jadi DJ !!
line tenet pon ciput.. kalo 1mb leh ar join dj2 kui3x..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 3 months ago #22918 by tOmPeL
Replied by tOmPeL on topic Re:Jom Jadi DJ !!
tom pun guna streamyx 512kbps, tapi ok je...sebab kita stream ke server fungkur, server fungkur yg stream ke pendengar,(kalau tak silap la :D) rasanye tkde masalah kot, tk gitu \"tuan tanah\"?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 3 months ago #22919 by zik
Replied by zik on topic Re:Jom Jadi DJ !!
Kalau pakai yg 512kbps tak jadi masalah untuk menDJ. Lain kalau pakai dial-up, memang tak jalan. Apa lagi Shafiq mari mencuba suara-suara anak kecil di fungkur@fm.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 3 months ago #22926 by cybercop_malaya
Replied by cybercop_malaya on topic Re:Jom Jadi DJ !!
pergh...cm ramai je yg berminat nak jd dj nih...xpe2...aku dgr je la...ekekeke...meranik giler...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.780 seconds