Vote! Tee Shirt Fungkur.Org

More
11 years 8 months ago #27523 by shafique
Jom Vote!

Setelah memerhati selama beberapa lama nie.. saya memilih beberapa design dari sedara Sho kita. Semua design cantik2 rsa nak jer buat semua setiap satu tapi untuk projek nie saya rsa memilih design yang simple, menarik dan mungkin tidak memerlukan bajet yang agak besar untuk dihasilkan.

Ini adalah pertama kali saya menganjurkan aktiviti seperti ini di fungkur.org jadi amat megharapkan bantuan dari anda yang berkebolehan membantu membetulkan di mana ada salah dan silap.


Di bawah ada 3 design yang telah saya pilih untuk anda buat saringan terakhir. paling banyak di undi maka itulah yang akan dihasilkan. Jadi undi dengan bijak.

Undian dibuka dari 25/7/2008 Sehingga 15/8/2008

Design 1

File Attachment:


Design 2

File Attachment:


Design 3

File Attachment:


undian baju dah pon sampai ke dateline nye.. jadi ni keputusannya...

Design 3
Undian: 85
Peratusan: 49.7%

Design 2
Undian: 47
Peratusan: 27.5%

Design 1
Undian: 39
Peratusan: 22.8%

Jumlah Pengundi : 171
Undian Pertama : Jumaat, 25 July 2008 15:23
Undian Terakhir : Khamis, 14 August 2008 18:38

ade sape2 lagi nak tambah ape2?? :huh:
The topic has been locked.
More
11 years 8 months ago #27524 by shafique
I\'m goin for Design 3!
The topic has been locked.
More
11 years 8 months ago #27527 by erryzx_
vote 4 no.1 !!!!!!!!!!!!!!!!!
:laugh: :laugh: :laugh:

komen :

1. kn best klu we\'re fungkurian no.3 to appear kt dpn t\'shirt no.1 tu,..,
2. aku vote no.3 gak klu alamat site \"http://fungkur.org\" appear kt mne part tshirt tu, secara x langung bley promote site fungkur skali,..,

dah terlewat kot utk aku bg k0men.,.,~:blush:
The topic has been locked.
More
11 years 8 months ago #27530 by shafique
erryzx_ tulis:

vote 4 no.1 !!!!!!!!!!!!!!!!!
:laugh: :laugh: :laugh:

komen :

1. kn best klu we\'re fungkurian no.3 to appear kt dpn t\'shirt no.1 tu,..,
2. aku vote no.3 gak klu alamat site \"http://fungkur.org\" appear kt mne part tshirt tu, secara x langung bley promote site fungkur skali,..,

dah terlewat kot utk aku bg k0men.,.,~:blush:


x per minor adjustment kita akan usahakan. cadangan menarik sebenarnya tue.. thats why kita vote. nanti dah pilih sy akan minta Sho masukkan perkara2 tadi =)
The topic has been locked.
More
11 years 8 months ago #27535 by badai
vote for number 3.
website adress kat belakang tu dah cantik.:cheer:
The topic has been locked.
More
11 years 8 months ago #27536 by mira1384
me 2...vote 4 no 3 ;)
The topic has been locked.
More
11 years 8 months ago #27538 by Sky_Hanz
me vote for no. 1.. B)

Dah bincang ngn eryy..
so bace la apa yg erry komen tue..
(bile tah bincang ngn eryy) :woohoo:

huhu~~
The topic has been locked.
More
11 years 8 months ago #27540 by atinko
waiting for the pool.... :blink:
The topic has been locked.
More
11 years 8 months ago #27542 by lina_adnan8
vote 4 no 2.. tp no 2 xdak site address lak..
The topic has been locked.
  • weirdlilgurl
  • weirdlilgurl's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
11 years 8 months ago #27547 by weirdlilgurl
Replied by weirdlilgurl on topic Ruj:Vote! Tee Shirt Fungkur.Org
adoii..mengerlipnya warnaa..
vote 4 no 2..
design dia pun ok gak
*warna itam dah banyak sangat lew.. :P
The topic has been locked.
More
11 years 8 months ago #27548 by hunnyville
vote nombor 3..yeay!!!!:D
The topic has been locked.
More
11 years 8 months ago #27549 by erryzx_
waa~ ramai nye vote no.3,.,..
mntk brader sho tlg edit letak website fungkur skali,.,.
baru lengkap rasenye,.,.~
:laugh: :laugh: :laugh:
The topic has been locked.
Time to create page: 0.370 seconds