Vote! Tee Shirt Fungkur.Org

More
11 years 11 months ago #27820 by shafique
ekceli tutup undian 15/8/08. Skang masih tgh survey kain ngan bajet yang menarik. kalo korang ada cadangan or pape leh pm terus kepada haku.
The topic has been locked.
More
11 years 11 months ago #27823 by shoradhi
Shafique dah bgtau pasal URL tuh, nanti aku adjust kat mana2 design yang menang..., tapi xdalah beso ngat kot fungkur, sbb kang, xmasuk plak ngan baju...tgk r mcm ne, aku wat dulu, pastu korang bgtau r...tgh mana yang menang dulu...
The topic has been locked.
More
11 years 11 months ago #27826 by delang
waaa best nih. dah lame x masuk site nih dah makin gempak sekarang...aku vote ijau jugak la...nnti siap aku beli satu la :D
The topic has been locked.
More
11 years 11 months ago #27832 by sya_zachery
hek3...cantek itam..tapi itam slalu dah ada..cube la wat ungu ke..oren ke,kuning ke,cekelat ke..ngeeeeeeeeeee..
The topic has been locked.
More
11 years 11 months ago #27833 by shoradhi
sya_zachery tulis:

hek3...cantek itam..tapi itam slalu dah ada..cube la wat ungu ke..oren ke,kuning ke,cekelat ke..ngeeeeeeeeeee..


ada jerk kaler lain, tapi esign tuh xterpilih...kuang3x....:P
The topic has been locked.
More
11 years 10 months ago #27854 by owned
design 1 cantik ~ hitam + bergaya
The topic has been locked.
More
11 years 10 months ago #27890 by shafique
Poll dah tutup. wonder apa result dia plak.
The topic has been locked.
More
11 years 10 months ago #27891 by erryzx_
victory bel0ng to RED,.,.hehe~
:laugh: :laugh: :laugh:
The topic has been locked.
More
11 years 10 months ago #27892 by Sky_Hanz
Hurmm...
Mana2 pon bole kan...
Janji ade Baju dari fungkur site...

B)
The topic has been locked.
More
11 years 10 months ago #27894 by erryzx_
bile proses tempahan bley di buat nih...?
:laugh: :laugh: :laugh:
The topic has been locked.
More
11 years 10 months ago #27899 by shafique
memandangkan minggu nie aku keje 8 AM to 1 AM (I mean 1 pagi) so there\'s will a delay.. nak confirm jenis kain apa semua.. haizz susah nak bergerak.

Blame kawan2 aku sebab amik cuti intebiu keje gomen so short of staff aku kena cover.
The topic has been locked.
More
11 years 10 months ago #27901 by shoradhi
shafique tulis:

memandangkan minggu nie aku keje 8 AM to 1 AM (I mean 1 pagi) so there\'s will a delay.. nak confirm jenis kain apa semua.. haizz susah nak bergerak.

Blame kawan2 aku sebab amik cuti intebiu keje gomen so short of staff aku kena cover.


pelan2 kayuhB)
The topic has been locked.
Time to create page: 0.475 seconds