Rombakan Staff, Moderator, Crew, Deejay utk 2009

More
11 years 9 months ago #29935 by fungkur
seperti yang korg nampak, dah xde pangkat moderator langsung kat ni kat forum. aku nak buat rombakan sket utk tahun 2009 ni. supaya website lebih terjaga, forum lebih tersusun utk penggunaan kesemua ahli fungkur.

sebelum ni sistem staff mcm kucar kacir sket x tersusun, jd tahun ni nak kasi btul2 tersusun beserta dgn tugas masing2 skali.

website pon dah bole kata membesar sket dah, x mampu aku nak jaga sengsorg diri. dan nak mintak maaf byk2 sbb terabaikan website sejak menjak ni.. ampun..

so, nak mintak kawan2 suma memberi calon yang sesuai untuk semua kekosongan tempat seperti yg dinyatakan di atas tu.. crew will get some benefit la nanti..

any feedback atau idea amatlah dihargai...

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #29936 by erryzx_
staff ngan crew pe beza fak..?
:laugh: :laugh: :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #29937 by mastersuse
ahaks.. kesian tuan site.. bz sokmo..
ahli2.. cepat berdiri senaraikan nama.. muahahah.. :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #29939 by fungkur
erryzx_ tulis:

staff ngan crew pe beza fak..?
:laugh: :laugh: :laugh:


sama je.. lupe plak nak bgtau.. Moderator untuk jaga forum, Deejay untuk jaga bahagian streaming radio FungkurFM. deejay dan moderator adalah staff dan crew network fungkur (fungkur.org & fungkurfm.org)

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #29942 by Sky_Hanz
Baru la jelas n nyata, ingt ade perbezaan tdi.. nak tau gak apa beza nyer.. :woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #29944 by hondacup_89
sky_hanz ambik je dia jadi moderator... hehehe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #29972 by Sky_Hanz
hondacup_89 tulis:

sky_hanz ambik je dia jadi moderator... hehehe


adesss.. daku pulok yg kena.. :side: :side:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #29982 by Bropian
deejay2 pun patut kena rompak gak....eh!! silap...patut kena rombak supaya lebih byk pembaharuan dapat di lakukan....mane2 deejay yg tak aktif letak kat tepi...bagi notis..hahahaa

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #29994 by fungkur
seperti yang korang nampak, imej rank KHAS dah pon dibuat sket seperti administrator, global mod, senior, deejay, uploader dan beberapa ahli telah pon di assignkan kepada rank yang tertentu..

rank berdasarkan jumlah pos pula akan dibuat dalam masa terdekat..

korang suggest lah rank apa lagi nak sumbat.. nanti korang jugak yang dapat.. :silly:

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #29998 by Momok_Siam
Wahhhhhhhhhh.... cantek tu fak......

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #30001 by hondacup_89
ada rank2 plak ke?? alahai... ak xnk jumlah post ak kelihatan.... huhuhu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #30002 by Bropian
sumbat ape2 pun fak...janji jalan...
forum kat site nih pun dah kembali pulih

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.243 seconds