Rombakan Staff, Moderator, Crew, Deejay utk 2009

More
11 years 4 weeks ago #30751 by ColdFusion
saya dengan riak dan bongkaknya mengisytiharkan cadangan mencalonkan Coldfusion sebagai site founder. Keputusan muktamad.

Segala kesulitan amat dikesali.
Harap Maklum.
Sekian Terima kasih.
Majulah sukan untuk negara.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 weeks ago #31083 by shoradhi
Owh, hahaha, baru baca thread nih...ddk nak baca thread2 yg baru...lama dah aku xlawat fungkur nih.huhuhu

btw fung, aku rasa ada yang tak kena ngan moderator nie sket. Maksud aku, dia xleh nak adjust post. Cuba ko tgk fireboard beckend. Mcm aku, aku nak sticky kan post kat ebook tu takleh ah...ke mcm ne ko buat?mod hanya pegang section tertentu, or cover semer???

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 weeks ago #31417 by fungkur
shoradhi tulis:

Owh, hahaha, baru baca thread nih...ddk nak baca thread2 yg baru...lama dah aku xlawat fungkur nih.huhuhu

btw fung, aku rasa ada yang tak kena ngan moderator nie sket. Maksud aku, dia xleh nak adjust post. Cuba ko tgk fireboard beckend. Mcm aku, aku nak sticky kan post kat ebook tu takleh ah...ke mcm ne ko buat?mod hanya pegang section tertentu, or cover semer???


sori bro.. silap setting ari tu. pangkat ngan imej rank tu sistem die asing2. aku just edit bahagian imej rank je (moderator), terlupa nak naikkan pangkat yg btul2.. ekekeke... skang dah ok kan dah..

hmmm, perlantikan moderator akan dibuat sket demi sket berdasarkan pos dan juga keaktifan di dalam forum.

tapi awas, jgn sampai pos anda tu dikategorikan dalam spam. tunggu je nanti, akan ada title spammer kat nick korang.. hahaha.. calon mcm dah ada ni.. haha.. :evil:

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 weeks ago #31420 by hondacup_89
nk title spammer bro fung... ak pun nk de tittle gak.. huhu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 weeks ago #31428 by Sky_Hanz
heheehe.. menarik x title tue.. aku nak gak.. kuang2 :lol: :whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 weeks ago #31431 by hondacup_89
menarik pe title spammer.... ske la title tu.. seyes....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 weeks ago #31432 by Sky_Hanz
hondacup_89 tulis:

menarik pe title spammer.... ske la title tu.. seyes....


Sure macho kan ade title tu honda.. hehehehe :lol: :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 weeks ago #31588 by missfasha
congrats pd sekai aka sky ..new mod .. :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 weeks ago #31590 by hondacup_89
Sky_Hanz tulis:

hondacup_89 tulis:

menarik pe title spammer.... ske la title tu.. seyes....


Sure macho kan ade title tu honda.. hehehehe :lol: :lol:


macho la sgt.... macho ker? :blush:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 weeks ago #31593 by Sky_Hanz
Adesss.. pasha nie, anyway thanks bebanyak..

Kalau xmcho mintak fakri buat lagi macho honda.. kuang2 :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 weeks ago #31603 by guydacosta
dh rombak ek... huhu~~ mana pelantikan nyer.. official nyer.. B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 weeks ago #31613 by Sky_Hanz
eRrrkk Guy...

Nak kena wat majlis ker?? B)
Apa kata Guy cdg kan.. :positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.431 seconds