Sticker cermin kereta - FungkurFM

More
11 years 3 months ago #31419 by fungkur
baru2 ni aku gi survey kedai sticker. sbb hajat nak wat sticker cermin belakang kereta utk promosi FungkurFM. so dah jumpa satu kedai ni, bole tahan lah harga die. mula2 ingat nak submit design sendiri je. tp rasa ada baiknya juga kalau ahli2 fungkur yg handal design ni submit design korg kat sini utk dibuat sebagai sticker.

kalau xde, aku proceed je trus buat tempahan.. design pon xde lagi ni.. akakaka.. :blush:

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #31423 by hondacup_89
tanya skit bro... fungkurfm bleh dgr kat radio tak? n satu lagi ak nk dgr gak fungkur fm tp tenet u ak ni cm pelik jea... smer video n radio online xdapat... cm kene block jea... xbufering pown.. npe eks??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #31426 by Sky_Hanz
fungkur tulis:

baru2 ni aku gi survey kedai sticker. sbb hajat nak wat sticker cermin belakang kereta utk promosi FungkurFM. so dah jumpa satu kedai ni, bole tahan lah harga die. mula2 ingat nak submit design sendiri je. tp rasa ada baiknya juga kalau ahli2 fungkur yg handal design ni submit design korg kat sini utk dibuat sebagai sticker.

kalau xde, aku proceed je trus buat tempahan.. design pon xde lagi ni.. akakaka.. :blush:


Hurmm.. btol2, nak stiker.. aku mls nak dsign so so sapa2 yg pro.. kali ni nak pakai n lekat jerr.. :P

N onemore things fakri, bole la edar kan masa gath nnti kan stiker tue.. ok x?? B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #32305 by tOmPeL
hondacup_89 tulis:

tanya skit bro... fungkurfm bleh dgr kat radio tak? n satu lagi ak nk dgr gak fungkur fm tp tenet u ak ni cm pelik jea... smer video n radio online xdapat... cm kene block jea... xbufering pown.. npe eks??


yup...fungkurfm tk leh didengari melalui radio frekuensi...biasanye kalau tkleh dgr tu, kena block ngan org yg jaga network(kalau kat opis la).

balik ke topic..dah leh oder ke setiker tu??:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #32308 by Sky_Hanz
Apa kata tnya tuan tanah.. Tuan tanah oooo tuan tanah, kami nak order stiker nie..??
Bile leh order yer..?? :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #32317 by mira1384
apekate gune design yg tuan tanah design sndri tu je la.. :positive:

so agak2 nye bile bleh order..? nk nk...:P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #32348 by apis_death
adeh.. di sbb kn tuan tanah dh design kan.. aku oder je la , nnt dh beli BMW ke , atau Evo ke.. leh aku tampal.. nk buat cmne kn , aku pn pakai 2 tayar je nh~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #32349 by mira1384
apis nih cm majuk jer...ehehehe
xper..beli je dulu siap2 stiker kete tu..kete dtg kmdian pun xper..B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #32351 by apis_death
mira1384 tulis:

apis nih cm majuk jer...ehehehe
xper..beli je dulu siap2 stiker kete tu..kete dtg kmdian pun xper..B)


hahaha.. adeh , i xmajuk pn .. just rase cm di pinggir kn aje.. nnt apis nk mghilang lg skali laa.. pasni kompom xde sape2 leh jumpe nye~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #32355 by Sky_Hanz
apis_death tulis:

mira1384 tulis:

apis nih cm majuk jer...ehehehe
xper..beli je dulu siap2 stiker kete tu..kete dtg kmdian pun xper..B)


hahaha.. adeh , i xmajuk pn .. just rase cm di pinggir kn aje.. nnt apis nk mghilang lg skali laa.. pasni kompom xde sape2 leh jumpe nye~


Ko jgn mengada2, kang dah ade keta moto ko lupa kan plak eayy.. So skang suh fakri akan umumkan pasal stiker tu masa mini gath,time tu ko nak ckp apa pon luahan hati ker hati pon xkisah nyer.. Sini mmg xder layanan nyerr,info pon xcukup.. muahahha

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #32357 by apis_death
Sky_Hanz tulis:

apis_death tulis:

mira1384 tulis:

apis nih cm majuk jer...ehehehe
xper..beli je dulu siap2 stiker kete tu..kete dtg kmdian pun xper..B)


hahaha.. adeh , i xmajuk pn .. just rase cm di pinggir kn aje.. nnt apis nk mghilang lg skali laa.. pasni kompom xde sape2 leh jumpe nye~


Ko jgn mengada2, kang dah ade keta moto ko lupa kan plak eayy.. So skang suh fakri akan umumkan pasal stiker tu masa mini gath,time tu ko nak ckp apa pon luahan hati ker hati pon xkisah nyer.. Sini mmg xder layanan nyerr,info pon xcukup.. muahahha


hahaha.. nnt aku buat gaya cm hunny ckp.. mesti faq ikut nye la.. hahah~

dah2 , back to the topik~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #32367 by sya_zachery
ape lak korang cerita ni..dah macam lari tajuk je ni..nak kena siku ke ape?huehuehue..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.439 seconds