Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April

More
8 years 9 months ago - 8 years 8 months ago #32552 by fungkur
fungkur created the topic: Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
assalamualaikum..

setelah mengambil kata sepakat dan undi majoriti dari semua org, maka dengan ini pihak FUNGKUR NETWORK ingin mengumumkan bahawa gath 2009 akan diadakan pada 18 & 19 April 2009 bertempat di pantai Port Dickson.

setelah membuat tinjauan di Port Dickson pada 1 Mac yang lepas dan juga setelah mengambil kira jumlah kos yg sesuai utk semua ahli FUNGKUR NETWORK, kami membuat keputusan utk mengambil 2 buah banglo sebagai tempat penginapan. terletak berhampiran dengan pantai dan mempunyai ruang yg luas utk aktiviti BBQ, SUKANEKA dan juga KARAOKE. (malangnya tiada kolam.. harap maaf)


Alamat Banglo
Batu 10, Lot 2234, Jalan Pantai, Port Dickson.

peralatan BBQ suma telah disediakan, kite cuma perlu bawa bahan2 untuk dibakar dan juga arang sahaja. mungkin kite perlu bawak extra kelengkapan memasak mcm pengepit, sudip, dulang, daun pisang.



pandangan laut dari banglo. tapi nak diingatkan depan banglo kite, ada satu lagi banglo yg btul2 mengadap laut. sayangnya kite x dapat banglo tu..



laluan dari banglo untuk ke pantai, amboi 2 ekor tu.. merendek ke apa tu? sepak ke laut kang!! haha..



pandangan pantai



ini landmark simpang dari jalan besa utk masuk ke kawasan banglo tu.. macam huduh je simpang n.. haha



baper banyak yg korang kene bayar dan apa yang korang akan dapat????

setiap ahli akan dikenakan bayaran sebanyak RM60 sahaja . pihak penganjur xde amek apa2 untung malah akan mengeluarkan wang sendiri utk menampung kekurangan.. yang penting ahli suma have fun on that day!!

setiap ahli yang datang akan mendapat penginapan dua hari satu malam di banglo ni, baju Fungkur.Org, tag name, Makan BBQ, Sesi sukaneka dan karaoke (kene main ngan nyanyi sesungguh baru dapat hamper)

contoh baju Fungkur.Org dan Tag Gath akan dipaparkan di pos ini setelah siap nanti.

:: Design Baju Fungkur Lelaki ::




:: Design Baju Fungkur Perempuan ::









:: Tag Gath ::




kepada yang berminat sila lah beri nama dan beritahu samada anda ada transport atau tiada pada hari gath tersebut. mungkin kite dapat ejas2 sumbat2 mana yg patut. konvoi dari KL ke PD[/color]

Jadual kasar Gath 2009 PD

11 pagi Sabtu - kumpul kat EXIT Nilai, xpon kat umah affa. nak angkut suma hamper2 dan barang utk kegunaan masa gath.
2 tghari Sabtu - Check in banglo, pendaftaran, pembayaran dan penyerahan t-shirt, mug dan tag nama. Menikmati hidangan nasi ayam sponsor, rehat.
4 ptg Sabtu - Sukaneka + Main kat pantai
8 malam Sabtu - Acara BBQ + Karaoke + Cabutan Tak Bertuah
12 malam Sabtu - Bebas
9 pagi Ahad - Sarapan bebas + mandi pantai
12 tghari Ahad - Bersurai + bergerak ke Penang kpd mereka yg nak join.

Anggaran Kos Gath

2 Banglo 2 hari 1 malam
: rm1100
BBQ
: rm 400
Karaoke
: rm 350
Baju Fungkur.Org = rm20x80
: rm1600
Tag Name
: rm 100
Mug FungkurFM = rm7x70
: rm 490
Perbelanjaan keseluruhan
: rm4040
Target kehadiran
: 50 org
Jumlah yg perlu dibayar untuk
tanggung kos rm4040/50org
:-+rm80
JUMLAH YANG PERLU KORG BAYAR
UNTUK SERTAI GATH FUNGKUR 2009
:RM60 SAHAJA
**************************************************************************
segala pembayaran sila salurkan kepada


Nama : Muhamad Fakri Bin Muniri
Bank : Maybank
No Akaun : 162218466229



Nama : Muhamad Fakri Bin Muniri
Bank : Public Bank
No Akaun : 4521748028



Emel : fungkur[at]yahoo.com

**************************************************************************

Senarai Nama Yang Akan Menghadiri Gath FUNGKUR NETWORK 2009 (*priority akan diberi kepada mereka yg sampai awal di sana dan juga kepada mereka yg telah selesai membuat bayaran !!!)

KLIK DI SINI!! - FORM UNTUK PENDAFTARAN - KLIK DI SINI!!
BANGLO ADA 2 BIJIK JE. YANG DATANGNYA MUNGKIN DALAM 50-60 ORANG. MASING2 BAWAKLAH BANTAL KE, SELIMUT KE, SLEEPING BAG KE.. KOMPOM KATIL X MUAT 60 ORANG NI. hahah

1. fungkur - M - Hitam
2. awie - L - Hitam
3. jellyplumpy - L - Pink
4. tom - M - Hitam
5. azrah - S - Hitam
6. salmah - XL - Pink
7. thoman - M - Hitam
8. asyraf - S - Hitam
9. rossalinda - M - Pink
10. cik_widy - L - Pink
11. erna - S - Pink
12. ery_batok - XL - Hitam
13. fr3nfor3v3r - M - Hitam
14. acikmaleh - XL - Hitam
15. ein - M - Hitam
16. athira - S - Pink
17. atiqi - L - Hitam
18. amun_tecik - S - Pink
19. miss_fasha - XL - Pink
20. sya_zachery - XL - Hitam
21. azura_19872 - L - Pink
22. jay - M - Hitam
23. faizal - M - Hitam
24. mira1384 - S - Pink
25. sky_hanz M - Hitam
26. erryxz_ - M - Hitam
27. oshin - S- Pink
28. apis_death - L - Hitam
29. mohdkhairul83 - M - Hitam
30. sweetsmiley - M - Hitam
31. silent - XL - Hitam
32. hakim - M - Hitam
33. ema - M - Pink

rentung - M - Hitam
affa - M - Hitam
hunnyville - S - Pink
shafique - M - Hitam
hotter - M - Hitam
ilaaulala - M - Pink
adik ilaaulala - XL - Pink
suzy - M - Pink
anoi - S - Pink
cujen - M - Pink
momok_siam - L - Hitam
atinko - M - Hitam
cicakkubing - L - Hitam
iniamiza - L - Pink
nones - M - Hitam
aweksamurai - XXL - Pink
kong - M - Hitam
missnurul - M - Pink
muiz - M - Pink
mimi - XL - Pink
syahrizal - M - Hitam
atifibtisam - M - Hitam
nana - S - Pink
aLuyaQuELApis - XL - Pink
alena - XL - Pink
somak - XL - Hitam
azura - XL - Pink
husna - S - Pink


********************************************************************


*dalam masa yang sama kami akan juga mengupdate korg semua dgn progress yg dibuat utk gath FUNGKUR NETWORK 2009 ini



Penginapan - fungkur & affa - deposit dah bayar, selebihnya akan dibayar pada hari gath - Setel!!

Baju Fungkur.ORG - hunnyville - dah amek!! - Setel!!

Mug FungkurFM - hunnyville & cik_widy - dah amek!! - Setel!!

Tagname Gath 2009 - hunnyville & apis_death - Siap laminate - Setel!!

Bahan2 utk BBQ - fungkur - siap bayar! akan diambil pada ptg sabtu dari sebuah hotel kat PD. disediakan oleh seorg chef dari sana. - Setel!!

Sukaneka - fungkur
sedikit info mengenai sukneka yg akan diadakan ptg sabtu tu..

semua yg menghadiri gath akan dibahagikan kepada 3 group. stiap group pula akan bermain dalam 4 atau 5 sukaneka yg akan di uruskan oleh pihak fungkur. group yg mendapat markah paling tertinggi akan menerima hamper besa dari pihak fungkur.

antara sukaneka kanak2 yg akan dimainkan oleh org2 tua nanti..

*utk stiap game, group kene pilih dan hantar dlm 6 atau 7 org utk mainkan game tersebut. dlm perancangan ada 4 game seperti di bawah

1. carik coklat dalam tepung. ada golden chocolate dan ada red chocolate. hanya golden chocolate je yg bole diambil.. kite tgk dlm masa yg diberikan, group mana yg plg dpt kumpol byk skali..

2. mesej berantai. 8 org dr stiap group akan berbaris panjang, kemudian seorg demi seorg ditarik ke depan utk memberi dan menerima mesej yg akan diberikan oleh pihak fungkur. org lain kene tulis mesej tu atas kertas. then nanti kite baca mesej tu kuat2. kite tgk mesej sapa yg paling tepat !!!

3. isi air dlm botol guna span. yg ni x bole baawak lari ke botol.. tp kene baling dari seorg ke seorg.. masa nak tangkap, jgn ramas kuat2, nanti rugi la x dpt air byk.. haa.. pergi berlatih ramas2 dulu..

4. perang belon air!!! hahaha..

*ada sapa nak usulkan lagi game sukaneka??


Karaoke - affa - dah dapat dari team Hotter - Setel!!

Hamper - fungkur - dah siap!!




***********************************************************************

segala pertanyaan atau pembayaran yang telah dibuat sila kontek fungkur di talian hayat 012-6580856 atau id ym : fungkur

SPONSOR

1 helai tshirt dari inna hotel medan, indonesia saiz L - missfasha
1 buah mug bear yang kiut - missfasha
1 3d puzzle yng menguji otak - missfasha
1 ekor bear kecik yg kiut - missfasha
2 keping ticket masuk taman tamadun islam, terengganu. - missfasha
5 keping baucer kfc/pizza- missfasha
1 Kek Coklat 3 kg - Jellyplumpy
3 CD Muzik - lan mono
RM30 - Sako
RM100 - Bawal
Paper Bag for T-Shirt & Mug - Bawal
RM100 - nekrock
RM50 - kyazz
RM30 - Sky_Hanz


terima kaseh semua!!! :positive:

<p>spit it out !</p>
Last Edit: 8 years 8 months ago by fungkur.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #32554 by Sky_Hanz
Sky_Hanz replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
Cun la fakri... :positive:
Nnti aku cri ko kat bangi nak bayo duit, aku xnak bankin..:lol:
ko jgn ilang2 laks.. hahahha :laugh: :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #32555 by affa
affa replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
wahhh tetibo den jadi model lak nieh mihahahahahah apo pun tompek cunn oooo baguih god job to all admin n fungkurian muahhhh :kiss:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #32556 by tOmPeL
tOmPeL replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
fungkur tulis:


Senarai Nama Yang Akan Menghadiri Gath FUNGKUR NETWORK 2009 (in future nama akan disusun mengikut kereta yg akan konvoi ke PD nanti)
1. fungkur - dah bayar haha..
2. awie - belum bayar
3. affa - belum bayar
4. tom - belum bayar
5. rentung - belum bayar
6. bropian - belum bayar
7. sky_hanz - belum bayar
8. mira1384 - belum bayar
9. hunnyville - belum bayar
10. apis_death - belum bayar
11.
12.

Alamak..den blom tentu g lagi la...tgh bz tahap impak maxima ni :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #32557 by TeRoMPaH
TeRoMPaH replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
tom tak gi aku kidnap dia bawak gi pd.. hahaha:laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #32558 by Bropian
Bropian replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
fungkur tulis:

1. fungkur - dah bayar haha..
2. awie - belum bayar
3. affa - belum bayar
4. tom - belum bayar
5. rentung - belum bayar
6.
7. sky_hanz - belum bayar
8. mira1384 - belum bayar
9. hunnyville - belum bayar
10. apis_death - belum bayar
11.
12.


......40% pegi ,, 60% tak pegi....so bagi tempat kat member2 lain dulu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #32559 by TeRoMPaH
TeRoMPaH replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
TeRoMPaH tulis:

aku bertahan selama lebih dari 3 tahun tak hantar msg pecah rekodd ini msg kedua hahaha hahaha

:laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #32562 by sya_zachery
sya_zachery replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
saye nak minta sape2 sponser saye untuk pegi ke gath kali ini....

p/s: minta belas kasihan kat kawan2 terutama awie...kuang3.. :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #32564 by erryzx_
erryzx_ replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
fungkur tulis:

1. fungkur - dah bayar haha..
2. awie - belum bayar
3. affa - belum bayar
4. tom - belum bayar
5. rentung - belum bayar
6. apis_death - belum bayar
7. sky_hanz - belum bayar
8. mira1384 - belum bayar
9. hunnyville - belum bayar
10. sya_zachery - belum bayar
11. miss fasha - belum bayar
12. erryxz - belum bayar
13 . amun_tecik - belum bayar
14. momok_siam - belum bayar
15. rossalinda - belum bayar
16. atinko - belum bayar


erk..? name gue ade..?
mcm bl0m konfem je,.,.ade something kene pertimbang kan,,.~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #32565 by apis_death
apis_death replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
Sky_Hanz tulis:

Cun la fakri... :positive:
Nnti aku cri ko kat bangi nak bayo duit, aku xnak bankin..:lol:
ko jgn ilang2 laks.. hahahha :laugh: :lol:


den raso2.. den ikut cm sky gak.. lau ekau ado blek s.alam nnt jangan lupo bgtau den ek fak~

maleh sunggoh den nk bank-in duit pakai mesin~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #32566 by cicakubing
cicakubing replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
TeRoMPaH tulis:

TeRoMPaH tulis:

aku bertahan selama lebih dari 3 tahun tak hantar msg pecah rekodd ini msg kedua hahaha hahaha

:laugh:



muaKHkaAH.. dahsyat gak kO nie terOmpaH aku ingatkan da 4 tahun kO tak hantar msg kEKEKekK

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #32571 by missnuruL
missnuruL replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
huwaaaa..cam best neh..
bebelah bagi nak g ke x..
kalo last minute rase nak g buleh?..xhalau kan? :stop:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.859 seconds