Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April

More
8 years 8 months ago #32871 by JeLLyPLumpy
JeLLyPLumpy replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
TeRoMPaH tulis:

sya_zachery tulis:

ahakS.. i nye bil di setelkan oleh dj awie n dj affa.. sebarang pertanyaan tentang duit pembayaran i.. tanya la kat dj affa or dj awie.. ngeeee...kan awie n affa kan kan kan..

I rasa 18hb tu flight i delay lah.. so kekawan sumer mintak maaf maybe i dapat hadir hanya pada 19hb je.. tu pun kalau flight tu on schedule kekekeke :lol:


Wooo...ckp pasal flight delay neh...
klu flight i delay gak???
ngaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ishhhhh........ Hope x terjadi lah sejarah berikut....
ngaaaaaaaaa

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32874 by mohdkhairul83
mohdkhairul83 replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
hai. ada sape2 yg join gath PD ni dr sunway,PJ tak? sy nak tumpang kete gi balik la. nnt leh share2.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32875 by affa
affa replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
mohdkhairul83 tulis:

hai. ada sape2 yg join gath PD ni dr sunway,PJ tak? sy nak tumpang kete gi balik la. nnt leh share2.


sekarang yu berada di pj..okek nanti kite org bg tau..so yu kompom kan..ai try usharkan kete maner kosong ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32878 by Momok_Siam
Momok_Siam replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
:unsure: Bila aku telek2 dalam mangkuk hayun nih macam tak dapat join lak PD n Penang nih........ :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32879 by apis_death
apis_death replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
Momok_Siam tulis:

:unsure: Bila aku telek2 dalam mangkuk hayun nih macam tak dapat join lak PD n Penang nih........ :evil:


ish2 , sape suro telek2 dlm mangkuk hayun .. try telek2 dlm mangkuk jamban ke.. br la tau jawapan tu 100% btol~ hehehe :evil:

p/s : ape kes bro ? xpat g ? why ? :ohmy:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32885 by Sky_Hanz
Sky_Hanz replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
Momok_Siam tulis:

:unsure: Bila aku telek2 dalam mangkuk hayun nih macam tak dapat join lak PD n Penang nih........ :evil:


Aduyaiiii bro nie, apa cer smpai kena telek mangkuk ayun baru tau xdapek g.. xkire ni, kena dtg jugak bro.. huhu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32901 by fungkur
fungkur replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
insyaAllah... makan tengahari sesampai nya kite kat sana nanti akan aku sponsor.. sapa nak rasa nasik ayam special buatan mak aku, sila lah join!!

nanti aku bawak dari umah trus. sampai je sana trus kite mamam ramai2 sama2... :positive:

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32902 by Sky_Hanz
Sky_Hanz replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
fungkur tulis:

insyaAllah... makan tengahari sesampai nya kite kat sana nanti akan aku sponsor.. sapa nak rasa nasik ayam special buatan mak aku, sila lah join!!

nanti aku bawak dari umah trus. sampai je sana trus kite mamam ramai2 sama2... :positive:


Nie yg syok nie ade tuan tanah yg baik hati nyerrr... :positive:
Terharu naik segan plak dgn tuan tanah nie.. :blush:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32905 by affa
affa replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
fungkur tulis:

insyaAllah... makan tengahari sesampai nya kite kat sana nanti akan aku sponsor.. sapa nak rasa nasik ayam special buatan mak aku, sila lah join!!

nanti aku bawak dari umah trus. sampai je sana trus kite mamam ramai2 sama2... :positive:


den nak bro...muhahahah..klu den lambek ko kasik simpan...mesti sodap tuh.. :positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32906 by mira1384
mira1384 replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
Sky_Hanz tulis :

fungkur tulis:
insyaAllah... makan tengahari sesampai nya kite kat sana nanti akan aku sponsor.. sapa nak rasa nasik ayam special buatan mak aku, sila lah join!!
nanti aku bawak dari umah trus. sampai je sana trus kite mamam ramai2 sama2...

Nie yg syok nie ade tuan tanah yg baik hati nyerrr...
Terharu naik segan plak dgn tuan tanah nie..


pasni jgn panggil fakri tuan tanah kedaung lg erh...:P :lol: :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32908 by JeLLyPLumpy
JeLLyPLumpy replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
fungkur tulis:

insyaAllah... makan tengahari sesampai nya kite kat sana nanti akan aku sponsor.. sapa nak rasa nasik ayam special buatan mak aku, sila lah join!!

nanti aku bawak dari umah trus. sampai je sana trus kite mamam ramai2 sama2... :positive:


Wahhhhhhhhhhhhhhhh!!!~
ini sudah kira berita baik...
nyummy2 makanan tengah hari ditaja oleh Fungkur\'s mom chiken rice shop :kiss:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32913 by amUn_tecik
amUn_tecik replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
wOw!! makanan!!!! yeayyy!!!

cam cLash jew tarikh kendUri kat penang dgn tarikh gath.. huhu
kaLo i pegi on 18th... then... 19th tu i larik jap p penang... ok kew ah?
paStu kaLo larat... on 19th tu jOin lik ke PD.. wahh
kompem penat neyh..
hahaha~
keje penat!!!!

dah lame tak jadik runner neyh~
wOh!! nnt duLu ahh
maLeh decide lagik
mO pk pasal serawak duLu..
thiS weekN hiLang jap..
ahahahha~
gi serawak dULu..
then, barU decide pasaL PD @ penang

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.322 seconds