Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April

More
10 years 11 months ago #33272 by cik_mawar
adesssssss...mawar dah delete post pon ado gak yg sempat copy paste..
mawar silap tadi..ingat kan tu namo2 campur sekali tempah baju t\'shirt..
adess..sorry all..ampon..lain kali tak wat agi..
:blush: ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago - 10 years 11 months ago #33274 by hunnyville
Progress ON my Side:

mug - collect on 260309
tag - done [saper yg lambat kasik namer tu mintak maaf la yer..terpaksalah korang pakai tag yg di tulis tangan]B)
t-shirt - collect end of March or early April

Sekian,terima kasih

Yang menjalankan tugas,
hunnyville


atinko tulis:

perrgh... alhamdulillah ar.. makin ramai.. makin rancak jerk gath kali ni.. huhu..

hunny: apa ni hunny.. janji nak duet ngan i jerk.. ala.... tipu2!!! ahak2!!!


maner ader tipu kanda..mmg ai duet dgn u jer :blush:
:offtopic:
Last edit: 10 years 11 months ago by hunnyville.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #33277 by nones
klu dah cecah 50 orang.. tak dapat kurang lagi ker dari 60 ker .. dot dot.. hohohohoh..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #33278 by fungkur
nones tulis:

klu dah cecah 50 orang.. tak dapat kurang lagi ker dari 60 ker .. dot dot.. hohohohoh..


baca balik thread pertama... kos keseluruhan paling kurang rm3000 x termasuk kos2 kecil. rm60x50org = rm3000. baru blk modal.. x amek apa2 untung pon..

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago - 10 years 11 months ago #33281 by Sky_Hanz
nones tulis:

klu dah cecah 50 orang.. tak dapat kurang lagi ker dari 60 ker .. dot dot.. hohohohoh..


Aiksss.. kire murah la tue bro, rasenye paling murah ni kalau aku g mana2 gath.. ade ker org lain wat pakage murah mcm nie.. B)
Last edit: 10 years 11 months ago by Sky_Hanz.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #33285 by sya_zachery
Momok_Siam tulis:

B) Ermmmmmmmmmmmm ramai tu... baguih2........ tapi berapo ramai lak nak ikut serto konvoi PD - PENANG ROAD TOUR FUNGKUR PROMOTIONtu?? kok ramai nak tau jugo takut tak cukup tompek nak menginap lak nanti.... so sapo nak ikut serto tu bori tau yooo...

Dari PD teruih gorak ko Penang dalam tongahari.... coz kono planning keto gak nih.... okek


Den yg suka menyibuk joooo...
Momok Siam Al-BauKari

:lol:


den nak pegi penang..sekian terima kasih.. sbb den nak trus balik kedah je lepas duduk di penang..ngeeee..tetttttttttt..ada sesape rajin nak antar i pegi kedah tak? huehuehue..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #33286 by nashpontian
lupa dari 3 bln nk tempah t-shirt fungkurfm...
nti bgthu nk byr kt mne baju fungkurfm..
size XL.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #33287 by fungkur
nashpontian tulis:

lupa dari 3 bln nk tempah t-shirt fungkurfm...
nti bgthu nk byr kt mne baju fungkurfm..
size XL.


baju FungkurFM saiz XL bole tempah dari DJ Tom. ada lagi dalam 7 helai baki dari Gath sebelum ni kalau x silap..

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #33289 by missfasha
ni den nak koba sikit nih..
bg mereka yg kan menaiki komuter, anda bolehla mendapatkan komuter di kl central atau area bandar tasik selatan(direct seremban). Sesiapa nak g naik komuter dgn den, tgu kt station komuter tasik selatan kul 9.30. sharp ok.~!! sbb train ke seremban akan mengambil masa selama 1 jam utk sampai ke destinasi kalau dari tasik selatan la. Pas tu kt sana kite roger2 abe2 yg ade kete tu amik kite.. boley kan? ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Atiqi
  • Atiqi's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
10 years 11 months ago #33290 by Atiqi
salam semua..

mcm nak nak bg nama nie..bg kat sini ke..:ohmy:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #33292 by fungkur
Atiqi tulis:

salam semua..

mcm nak nak bg nama nie..bg kat sini ke..:ohmy:


salamss.. just letak pon nama kat forum ni bgtau kata nak join.. anyway.. usha nama ahli yg ikut serta kat 1st thread, tgk nombor yang ke 50. dah letak dah nama atiqi smlm lagi..

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Atiqi
  • Atiqi's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
10 years 11 months ago #33293 by Atiqi
fungkur tulis:

Atiqi tulis:

salam semua..

mcm nak nak bg nama nie..bg kat sini ke..:ohmy:


salamss.. just letak pon nama kat forum ni bgtau kata nak join.. anyway.. usha nama ahli yg ikut serta kat 1st thread, tgk nombor yang ke 50. dah letak dah nama atiqi smlm lagi..


okek2 :lol: :lol: ada2..aku org last skali hhuhuhuhuhu thanks bro.. B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 2.583 seconds