Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April

More
8 years 8 months ago #32625 by missnuruL
missnuruL replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
18-19 ApriL kan..sempat la tggu gaji bulan tige tuh uhuk uhuk..~!
dapat tshirt pree lagik :positive:
nnt kaLo jadik nak pegi..bg name kat tuan tanah eh?
ke main cakap kek sini pon bulih? B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32627 by Sky_Hanz
Sky_Hanz replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
post nama kat sni jerrr.. pastu bgtau la tuan tanah tue.. g page dia truih jerr.. ahahahha :lol: :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32628 by missnuruL
missnuruL replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
due2 la kene buat.. kok cam gitu paham la :)

p/s : pesan kat affa suh bawak bantal lebih :hikhik:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32633 by affa
affa replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
missnuruL tulis:

due2 la kene buat.. kok cam gitu paham la :)

p/s : pesan kat affa suh bawak bantal lebih :hikhik:


jgn kate bantal tilam periok segale gale aku bawak mihahahahahah..:laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32647 by shafique
shafique replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
count me in. ini baru gath betol2.

Perhatian sesapa nk gerak dari utara especially penang jom la pegi ngan aku skali weh. Seyes nieh.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32648 by Sky_Hanz
Sky_Hanz replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
shafique tulis:

count me in. ini baru gath betol2.

Perhatian sesapa nk gerak dari utara especially penang jom la pegi ngan aku skali weh. Seyes nieh.


Try la contact nur.. dia kata nak join gak, ang g la skali dgn dia.. B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32650 by shafique
shafique replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
yeah dah pm dia tanya pasal nie. hope dia sms ar since aku dh bg nombor phone. skang susah on9 kdg2 on9 then away. mwhahaha. tak per kalo dia nk g ada geng dah sowang.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32659 by affa
affa replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
B) karoke set ai dah settle kan B) mlm tuh pertandingan karok yg bertemakan fungkur idol rawksss... B) hadiah di sodiokan jadi jom join gath kek PD nieh..

p/s: bwk CD klu nak pakai CD sendiri .. B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32663 by affa
affa replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
ado sesapo nak sponser hamper tak B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32664 by fungkur
fungkur replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
kat area banglo tu ada kawasan extreme sport. korg nak main paintball atau gokart x? yg ni belanja sendiri lah..

bab BBQ, aku tgh berurusan dgn sorg chef kat PD. kalau suma jalan, chef tu akan sediakan bahan2 BBQ, kite hanya perlu pergi ambil je bahan2 tu ptg sabtu tu lepas sukaneka. dekat area PD tu jugak..

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32665 by Bropian
Bropian replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
fungkur tulis:


bab BBQ, aku tgh berurusan dgn sorg chef kat PD. kalau suma jalan, chef tu akan sediakan bahan2 BBQ, kite hanya perlu pergi ambil je bahan2 tu ptg sabtu tu lepas sukaneka. dekat area PD tu jugak..



cantek gak tuh....takyah nak poning2 kan kepala nak siapkan bahan2 bbqxyz:positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #32667 by sako
sako replied the topic: Ruj:Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April
appa...lagas....kari cap ikan....aku nak sponsor ...rega RM30.00 nanti aku teranper ....maybank kat akaun saper

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.296 seconds