Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April

More
10 years 11 months ago #33356 by affa
JeLLyPLumpy tulis:

aLuyaQuELApis tulis:

SEbERANg ERk??

erM,
maSIh kekOSoNgan??


Yerp masih kekosongan Aluya.. 1 kosong....
ai hanya berdua dgn erna sahaja dari Penang ke PD nanti...
if aluya nak join we all ke PD nanti turun butterworth i amik yu..
coz i lepas tu terpaksa ker kulim untuk jemput erna...
klu berminat YM me A.S.A.P dekat noor_arin1809

P/S : Reserve untuk Ladies sahaja :P


wahai cik jelley ai berminat nak join... :lol: duk belakang pun takper...amik ai kat nilai okek!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #33357 by fungkur
harap kawan2 dapat membuat bayaran dgn lebih awal.. duit gaji aku masuk smalam, ari ni dah tinggal sket je sbb buat bayaran penuh utk Mug, Shirt, Tag, BBQ. Bayaran utk penuh utk Banglo buat lagi..

aku nak makan apa ni...... adoi.. haha..

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #33358 by affa
fungkur tulis:

harap kawan2 dapat membuat bayaran dgn lebih awal.. duit gaji aku masuk smalam, ari ni dah tinggal sket je sbb buat bayaran penuh utk Mug, Shirt, Tag, BBQ. Bayaran utk penuh utk Banglo buat lagi..

aku nak makan apa ni...... adoi.. haha..


sian lak kek fakri nieh....meh meh duk mah den makan meggi muhahahahahh :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #33359 by Sky_Hanz
fungkur tulis:

harap kawan2 dapat membuat bayaran dgn lebih awal.. duit gaji aku masuk smalam, ari ni dah tinggal sket je sbb buat bayaran penuh utk Mug, Shirt, Tag, BBQ. Bayaran utk penuh utk Banglo buat lagi..

aku nak makan apa ni...... adoi.. haha..


Adehhh tuan tanah nie, nnti den by hand jumpo yerr.. xlama pon.. huhuhu B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #33361 by apis_death
fungkur tulis:

harap kawan2 dapat membuat bayaran dgn lebih awal.. duit gaji aku masuk smalam, ari ni dah tinggal sket je sbb buat bayaran penuh utk Mug, Shirt, Tag, BBQ. Bayaran utk penuh utk Banglo buat lagi..

aku nak makan apa ni...... adoi.. haha..


tula , aku ajak ko mkn free kt mamak shah alam nh ko xmo .. lepas mkn nnt kite cuci la pinggan kt kedai tu same2.. huhuhuh~:evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #33362 by JeLLyPLumpy
fungkur tulis:

harap kawan2 dapat membuat bayaran dgn lebih awal.. duit gaji aku masuk smalam, ari ni dah tinggal sket je sbb buat bayaran penuh utk Mug, Shirt, Tag, BBQ. Bayaran utk penuh utk Banglo buat lagi..

aku nak makan apa ni...... adoi.. haha..


Alahai...kesianyer....
klu semua tuh dibayar penuh...
then masih ada baki sikit berapa agaknya gaji tuan tanah ek ekekekek :lol:
tapi untuk mereka2 yang berdaftar rasanya gaji dah masuk kan... settle kan le secepat mungkin...
jangan bagi nama tapi tetiba buat hal sudah... leh buat hal tp bayar dulu hutang :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #33363 by JeLLyPLumpy
affa tulis:

JeLLyPLumpy tulis:

aLuyaQuELApis tulis:

SEbERANg ERk??

erM,
maSIh kekOSoNgan??


Yerp masih kekosongan Aluya.. 1 kosong....
ai hanya berdua dgn erna sahaja dari Penang ke PD nanti...
if aluya nak join we all ke PD nanti turun butterworth i amik yu..
coz i lepas tu terpaksa ker kulim untuk jemput erna...
klu berminat YM me A.S.A.P dekat noor_arin1809

P/S : Reserve untuk Ladies sahaja :P


wahai cik jelley ai berminat nak join... :lol: duk belakang pun takper...amik ai kat nilai okek!



Wahai En.Affa...
cuba baca betul2....
unless anda adalah golongan tersebut...
tapi okek gak tuh...
senang sikit dah berkereta dgn ai kan.... x leh larik dah smpai PD terus makeup kan yu kan affa kan...kan...kan... :positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #33364 by nones
salam..
cam ner transport
tak ada respon ape2 pon ...
aku dengan atifibtisam dari kuis..
adeh

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #33367 by hunnyville
atinko tulis:

aLuyaQuELApis tulis:

ARea,
baYAN LEPAS..

koruNK,bLAH mN???


erk.. area b.lepas erk ?
kat mana tu ?
umur brapa ?
sekolah mana ?

hehehe...

*aku tak mampu menggunakan emotions icon..


amboi kanda..gatal2 plak ek??:majuk: :offtopic:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #33368 by tOmPeL
Ada sesapa area KL yg tkde transport?? Keta tOm ada 3 kosong...pm tom_kuruzz di yahoo mesengger.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #33378 by affa

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #33385 by tOmPeL
tOmPeL tulis:

Ada sesapa area KL yg tkde transport?? Keta tOm ada 3 kosong...pm tom_kuruzz di yahoo mesengger.

Sekarang dah ada 2 tempat di book, 1 dah kompom 1 lagi blom. Sorry pasal lambat update, bz ngan kerja.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.471 seconds