Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April

More
10 years 9 months ago #33412 by sya_zachery
salmah bawa kopok lekor tu lelebih sket.. i nak gak.. tingin kopok lekor nih.. beli kat ganu sata dengan otak2 ek sama..ngaaa..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #33414 by missfasha
fungkur tulis:

Banglo ada 2 bijik je. Yang datangnya mungkin dalam 50-60 orang.Masing2 bawaklah bantal ke, selimut ke, sleeping bag ke. kompom katil x muat 60 org ni. huhuhuhu..




aik? 2 bilik je??
igtkan banglo tu ade 7 bilik??
ler..cenggini..kene bwak khemah la..tdo tepi pantai nih...:lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #33415 by maya_jasmin
erm tumpang tanye..gathering ni yang terpilih sahaja ke?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #33417 by Cik_widy
cik salmah..widy pun nk kopok lekor.
tambah lagi 5kilo!:positive:

<p>Single but not available.</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #33419 by fungkur
maya_jasmin tulis:

erm tumpang tanye..gathering ni yang terpilih sahaja ke?


hanya yang bayar sahaja yang akan terpilih.. haha.. xde lah, baca je 1st tjread topik ni. sapa nak join kasi nama, saiz baju, warna baju dan bayar rm60. pastu bole la join..

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #33420 by JeLLyPLumpy
missfasha tulis:

fungkur tulis:

Banglo ada 2 bijik je. Yang datangnya mungkin dalam 50-60 orang.Masing2 bawaklah bantal ke, selimut ke, sleeping bag ke. kompom katil x muat 60 org ni. huhuhuhu..




aik? 2 bilik je??
igtkan banglo tu ade 7 bilik??
ler..cenggini..kene bwak khemah la..tdo tepi pantai nih...:lol:



Bukan 2 bilik lah sayang....
2 BIJIK hehehhehe...
Yang pasal kropok lekor semua tuh salmah hanya bergurau jer...
u oll x yah lah take sirius sgt...
Mcm ner lah beliau nak bawak kopok lekor sampai berkilo2 dari kelantan tuh...
x sempat sampai PD dah habis goreng atas jalan :lol:
cik salmah kena sewa lori ler nanti kalau nak bawak kopok lekor berkilo2 tuh ehehehehe.... u oll nak makan kopok lekor beli jer nanti kat pd yg tepi jalan org goreng tu wahahahahaha :laugh:
Larikkkkkkkkkkk!!!!~

:offtopic:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago - 10 years 9 months ago #33421 by missfasha
JeLLyPLumpy tulis:

missfasha tulis:

fungkur tulis:

Banglo ada 2 bijik je. Yang datangnya mungkin dalam 50-60 orang.Masing2 bawaklah bantal ke, selimut ke, sleeping bag ke. kompom katil x muat 60 org ni. huhuhuhu..




aik? 2 bilik je??
igtkan banglo tu ade 7 bilik??
ler..cenggini..kene bwak khemah la..tdo tepi pantai nih...:lol:



Bukan 2 bilik lah sayang....
2 BIJIK hehehhehe...
Yang pasal kropok lekor semua tuh salmah hanya bergurau jer...
u oll x yah lah take sirius sgt...
Mcm ner lah beliau nak bawak kopok lekor sampai berkilo2 dari kelantan tuh...
x sempat sampai PD dah habis goreng atas jalan :lol:
cik salmah kena sewa lori ler nanti kalau nak bawak kopok lekor berkilo2 tuh ehehehehe.... u oll nak makan kopok lekor beli jer nanti kat pd yg tepi jalan org goreng tu wahahahahaha :laugh:
Larikkkkkkkkkkk!!!!~

:offtopic:


alahai..cik jeli..mata ku time tu da sepet sgt..
dush malu :blush: seh ai igt 2 bilik je..ghupenye 2 bijik..akakakkakak :lol:
Last edit: 10 years 9 months ago by missfasha.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #33422 by tOmPeL
BBQ kopok leko je la...ihihihihihi..btw...tOm tk kisah sgt pasal tido..agak sesak sgt...g check in je mana2 yg dekat sana :D kwang kwang kwang :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #33423 by sya_zachery
tOmPeL tulis:

BBQ kopok leko je la...ihihihihihi..btw...tOm tk kisah sgt pasal tido..agak sesak sgt...g check in je mana2 yg dekat sana :D kwang kwang kwang :D


a\'aa bakar kopok lekor je laa.. kurang kolestrol kopok lekor tu sbb takde pakai minyak..huehuehuehue.. pegi tak payah tdo laa.. duduk sembang je sampai pagi...hekhekhek..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #33424 by JeLLyPLumpy
sya_zachery tulis:

tOmPeL tulis:

BBQ kopok leko je la...ihihihihihi..btw...tOm tk kisah sgt pasal tido..agak sesak sgt...g check in je mana2 yg dekat sana :D kwang kwang kwang :D


a\'aa bakar kopok lekor je laa.. kurang kolestrol kopok lekor tu sbb takde pakai minyak..huehuehuehue.. pegi tak payah tdo laa.. duduk sembang je sampai pagi...hekhekhek..


pandai ler ko x yah tido...
mau rabak mata aku neh esok nyer nak drive balik Penang... :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #33425 by affa
maya_jasmin tulis:

erm tumpang tanye..gathering ni yang terpilih sahaja ke?


eherkk...
mehhh mehh tak terpilih masuk ja name....
:kiss:
:offtopic:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #33426 by salmah007
:) ehemm ehemm affa kalau maya jasmin nye soalan, cepat & pantas dia respon..
cuba mohd jasman yg soal..minggu depan baru affa jawab .. :lol:


p/s : affa jgn lupa roti tu tau !:offtopic:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.894 seconds