Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April

More
11 years 3 months ago #33429 by salmah007
cik jelly comey .. sudah kah izin itu di kemukakan kpd pihak berkenaan? ...hehehe.. ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #33430 by sya_zachery
JeLLyPLumpy tulis:

sya_zachery tulis:

tOmPeL tulis:

BBQ kopok leko je la...ihihihihihi..btw...tOm tk kisah sgt pasal tido..agak sesak sgt...g check in je mana2 yg dekat sana :D kwang kwang kwang :D


a\'aa bakar kopok lekor je laa.. kurang kolestrol kopok lekor tu sbb takde pakai minyak..huehuehuehue.. pegi tak payah tdo laa.. duduk sembang je sampai pagi...hekhekhek..


pandai ler ko x yah tido...
mau rabak mata aku neh esok nyer nak drive balik Penang... :evil:


hahaahahahhaa.. xper la berganti2 la bawa kete tu...huhuhuhu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #33431 by affa
salmah007 tulis:

:) ehemm ehemm affa kalau maya jasmin nye soalan, cepat & pantas dia respon..
cuba mohd jasman yg soal..minggu depan baru affa jawab .. :lol:


p/s : affa jgn lupa roti tu tau !:offtopic:


mihahahahahahahah :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #33434 by JeLLyPLumpy
salmah007 tulis:

cik jelly comey .. sudah kah izin itu di kemukakan kpd pihak berkenaan? ...hehehe.. ;)



Errkk...lum lagi...
kena mintak izin ker??? :unsure:
Bukan i ada share dalam tuh sekali ker??:blush:
Heheheheheh x per nanti pandai2 lah ai bodek boshhh ekekekeek :lol:

Pssttt...salmah u cakap ler.... :kiss:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #33436 by salmah007
ade pulak i? ...;) i tukang beli ngan tukang bawak je .. huhu..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago - 11 years 3 months ago #33442 by Momok_Siam
:offtopic: :offtopic: :offtopic:

:evil: :evil:
Last edit: 11 years 3 months ago by Momok_Siam.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #33445 by cicakubing
khEhkeKHE .. tak pOwn kita rambat ikan kat tepi pantai sambil suh tOmpEL berenang pasang pukat keliling pantai pD khEKhehk ... kang hasil nnt kita juaL wat tambang tOL KHEkeKEH

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #33447 by maya_jasmin
fungkur tulis:

maya_jasmin tulis:

erm tumpang tanye..gathering ni yang terpilih sahaja ke?


hanya yang bayar sahaja yang akan terpilih.. haha.. xde lah, baca je 1st tjread topik ni. sapa nak join kasi nama, saiz baju, warna baju dan bayar rm60. pastu bole la join..



ooo begitu ke...??
maaf sy tak bca dari mula...:blush:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #33465 by affa
File Attachment:


Stiker Kereta tuk lekat kat cermin akan berada di pasaran...hehhehe :positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago - 11 years 3 months ago #33466 by fungkur
affa tulis:

Stiker Kereta tuk lekat kat cermin akan berada di pasaran...hehhehe :positive:


wah! dah lawa dah imej ni.. nak tambah sedikit pandangan. just my 2 cent.
rasanya imej yg mcm ni lebih sesuai kalau kite jadikan ia sticker yg berasaskan kertas yg boleh ditampal dimana2. mungkin di body kereta atau body motosikal.

dalam stiap pembikinan merchandise, apa yg paling kite nak selitkan ialah PROMOTION. contohnya mcm buat baju, url website wajib3 ada kat bahagian belakang. sebegitu juga dgn sticker cermin belakang kereta ni. rasanya apa yg perlu kite tonjolkan ialah URL website itu sendiri.. slogan kite bole kecilkan..

korg prnah x tgk kete Myvi dgn sticker cermin belakang \'myvians.com\'? atau pon sticker \'kakimotor.com\'. mesti korg prnah tgk kan.. simple je sticker die, tp promotion die sgt berkesan. so aku ingat nak wat cara camtu gak la utk fungkurfm kalu korg setuju..

contoh


biar URL tu besa trus..

any comment from other are appreciated.. nanti bole perbaiki lagi..

<p>spit it out !</p>
Last edit: 11 years 3 months ago by fungkur.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago - 11 years 3 months ago #33467 by Sky_Hanz
fungkur tulis:

affa tulis:

Stiker Kereta tuk lekat kat cermin akan berada di pasaran...hehhehe :positive:


wah! dah lawa dah imej ni.. nak tambah sedikit pandangan. just my 2 cent.
rasanya imej yg mcm ni lebih sesuai kalau kite jadikan ia sticker yg berasaskan kertas yg boleh ditampal dimana2. mungkin di body kereta atau body motosikal.

dalam stiap pembikinan merchandise, apa yg paling kite nak selitkan ialah PROMOTION. contohnya mcm buat baju, url website wajib3 ada kat bahagian belakang. sebegitu juga dgn sticker cermin belakang kereta ni. rasanya apa yg perlu kite tonjolkan ialah URL website itu sendiri.. slogan kite bole kecilkan..

korg prnah x tgk kete Myvi dgn sticker cermin belakang \'myvians.com\'? atau pon sticker \'kakimotor.com\'. mesti korg prnah tgk kan.. simple je sticker die, tp promotion die sgt berkesan. so aku ingat nak wat cara camtu gak la utk fungkurfm kalu korg setuju..

contoh


biar URL tu besa trus..

any comment from other are appreciated.. nanti bole perbaiki lagi..


Setuju tue, Biar Url tue beso skit so dri jauh leh nmpk.. apa2 pon nak tempah jugak satu stiker.. B)
Last edit: 11 years 3 months ago by Sky_Hanz.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago - 11 years 3 months ago #33470 by JeLLyPLumpy
Ini dari pemerhatian jelly lah kan...
Stiker yg 1st tuh perlu diperbaiki....
sebab ada kesalahan ejaan... perkataan sampai jadi smpai then setuju dengan apa yang tuan tanah kata tuh...url klau boleh bagi besar sikit....
me suka sebenarnya stiker yg pertama tuh... apa kata untuk sticker yg dgrkan smpai tersungkur tu buat 2jenis...1 dalam bentuk kertas seperti yang dicadangkan oleh en.fakri dan satu untuk cermin kereta tp dalam saiz yang kecil untuk diletakkan di hadapan cermin kereta...bukan apa mungkin ada setengah org x suka tampal stiker di badan kereta (macam saya :blush: )
dan untuk sticker yang kedua tuh me setuju dengan en.fakri mmg sesuai untuk diletakan di belakang kereta.. wat agak besar berbanding dgn sticker yg pertama tadi..
cuma satu lah.. url fungkurfm bermula dgn www atau fungkurfm.org sahaja?
kalau boleh gunakan url yg betul lebih baik..walaupun klu kita search pasti akan jumpa web tuh... tapi itu bukan url nyer kan.. ;)

/me sekadar memberi pandangan untuk kebaikan bersama... ;) bukan komplen ek...ekekeke apa2 pun sharing is caring rite moto fungkur. terima kasih..

P/S: Apa2 pun me dah mula jatuh hati pada sticker fungkurfm neh...
tahniah pada designer... reserve kan sy dua okek :blush:
Last edit: 11 years 3 months ago by JeLLyPLumpy.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.312 seconds