Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April

More
10 years 9 months ago #33480 by mira1384
wah...suke dgn contoh design yg tuan tnh post kn tu..sgt cun :positive: B)
tp yg mcm jelly ckp psl url fungkurfm tu..btol gak..gune url yg btol..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #33487 by apis_death
banner cun !!! :positive:

idea jelly yg mintak kalau dh ade banner cermin blakang , sticker cermin depan saiz kecil pn harap dibuat tu aku sokong~ :positive:

aku cume nk sticker yg saiz kecik tu gak.. tp utk diletakkan pd motosikal .. xkesah la bile2 nk hasilkn.. janji ade ~ :positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #33488 by StOrM
;) cun gak idea tu...boleh nek moto jek gi gath nanti muehehe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #33490 by affa
cam ginih buat mase nieh dah berbincang ngan boss kate nye mau kan stiker merah tuh fungkurm yg akan di tempah esk hari...jadi yg tuan tanah buat kan tuh..boleh di tempah..cume bajet belom cukup jadik kami akan tempah stiker merah tu dulu...hehehe :blush:

File Attachment:


dan akan di edjust semula perkataan Sampai tuh.. :lol: :positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #33506 by mohdkhairul83
salam...kalu sy nak tumpang kete dari tol sg.besi tu leh tak? kalu ada sape2 yg sudi tumpangkan sy....msg la sy k. sbb sy naik moto je. nnt sy parking moto sy kat situ 2 hari.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago - 10 years 9 months ago #33507 by missfasha
affa tulis:

cam ginih buat mase nieh dah berbincang ngan boss kate nye mau kan stiker merah tuh fungkurm yg akan di tempah esk hari...jadi yg tuan tanah buat kan tuh..boleh di tempah..cume bajet belom cukup jadik kami akan tempah stiker merah tu dulu...hehehe :blush:

[seperti entri sebelumnya]

dan akan di edjust semula perkataan Sampai tuh.. :lol: :positive:



ha stoiker ni aku setujus sgt2..
rindu lak kt abg yang jd model tu...
perghhh..;)
Last edit: 10 years 9 months ago by missfasha.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #33524 by guydacosta
guy pon nk order nie.... tapi xdapet la nk join gath tu... huhu~~~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #33531 by sya_zachery
mohdkhairul83 tulis:

salam...kalu sy nak tumpang kete dari tol sg.besi tu leh tak? kalu ada sape2 yg sudi tumpangkan sy....msg la sy k. sbb sy naik moto je. nnt sy parking moto sy kat situ 2 hari.


adehh kesian nye.. u cube la tanya dengan otai2 lain.. tak pun pegi pm masg diaorg..u taip kat sini je takut org tak pasan woo.. :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago - 10 years 9 months ago #33540 by fungkur
orait.. aku dah btulkan.. fix version dah kuar



Changes:
- ejaan \'smpai\' dah tuka kepada \'sampai\'
- transparent background luar daripada background hitam (kene save dalam format *.png)
- perut abg deejay merah dah x terkuar dari bahagian hitam ( jambul je kuar.. haha)
- URL yang lebih BESAR
- border hitam halus keliling kawasan hitam bagi naik die punya inner glow

<p>spit it out !</p>
Last edit: 10 years 9 months ago by fungkur.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #33543 by guydacosta
dh cantek dh tu.. tapi kalu print kt sticker tak tau lagi camno.. maybe different in color and so on.. so kena tgk sample dulu... kasi puas hati baru leh on..

:positive: :positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #33559 by JeLLyPLumpy
fungkur wrote:

orait.. aku dah btulkan.. fix version dah kuar



Changes:
- ejaan \'smpai\' dah tuka kepada \'sampai\'
- transparent background luar daripada background hitam (kene save dalam format *.png)
- perut abg deejay merah dah x terkuar dari bahagian hitam ( jambul je kuar.. haha)
- URL yang lebih BESAR
- border hitam halus keliling kawasan hitam bagi naik die punya inner glow


Hmm...Gud... cantik...Cun... Cantik Menarik Tertarik Mmg Da BomBB...
Reserve i Dua Okek... Pesanan Neh :p
:blush:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #33560 by fungkur
versi baru



atas recommendation dr awie dan affa

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.441 seconds