Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April

More
11 years 2 months ago #33659 by fungkur
yosh! sesapa yg xde lagi transport tu sila follow up dgn thread topik ni. kami akan arrange utk korg semua. kete dr shahlam ni dah disumbat aku, apis_death, hunnyville dan mungkin atinko. tp atinko x kasi confirmation lagi. so kalau nk sumbat lagi sorg dr shahlam xde masalah...

*thanks so much kepada semua yg membantu menjayakan gath kali ini

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #33664 by atinko
aku kompom!!!! jgn tinggalkan aku wlupun tak bayar duit g.. haha.. duit bayar bila ni ? on9 atau hari gath....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #33666 by affa
atinko tulis:

aku kompom!!!! jgn tinggalkan aku wlupun tak bayar duit g.. haha.. duit bayar bila ni ? on9 atau hari gath....


tinggaallllllllllllllllllllllllll :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #33672 by atinko
smpi ati ko nak tinggalkan aku affa.. kita di bawah 1 bumbung.. patut support antara 1 sama lain... :lol:

Universiti Kuala Lumpur, pelopor teknologi terkini,
nakhoda kemajuan negara kita,
unggul di mata dunia....

Universiti Kuala Lumpur....... :lol: :lol:

GMI tak termasuk... jual mahal!! :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #33673 by fungkur
smalam aku call tuan punya banglo. katanya 17hb nanti banglo tu ada org masuk. so utk 18hb tu dlm kul 2 baru kite dpt masuk lepas org tu check out dlm kul 1.

:offtopic: offtopic kjap

atinko tulis:

Universiti Kuala Lumpur....... :lol: :lol:

GMI tak termasuk... jual mahal!! :P


tulah, dulu aku GMI gak. time tu mmg dh bising dh nk wat penggabungan BMI, MFI, GMI. alih2 GMI x join plak. tp yg paling herannya plak, pengarah GMI si Hakin Juri tu plak yg jadi pengarah UniKL. out.

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #33674 by sya_zachery
Cik_widy tulis:

appa...jgn lupe name widy boking satu seat kek keto ekaw!
kang den packing2...xdo trnspot p PD kang!B)


eden pun.. den booking 2 seat untuk den dengan tetttt..hahahaha..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #33679 by atinko
fungkur tulis:

smalam aku call tuan punya banglo. katanya 17hb nanti banglo tu ada org masuk. so utk 18hb tu dlm kul 2 baru kite dpt masuk lepas org tu check out dlm kul 1.

:offtopic: offtopic kjap

atinko tulis:

Universiti Kuala Lumpur....... :lol: :lol:

GMI tak termasuk... jual mahal!! :P


tulah, dulu aku GMI gak. time tu mmg dh bising dh nk wat penggabungan BMI, MFI, GMI. alih2 GMI x join plak. tp yg paling herannya plak, pengarah GMI si Hakin Juri tu plak yg jadi pengarah UniKL. out.


tak mo prof hakim juri.. hidup prof abu!!! kak yati!!! :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #33680 by atinko
hunny, dah beli d90 roger eh...... maybe my d40 melepas.. hwaa~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #33684 by affa
atinko tulis:

fungkur tulis:

smalam aku call tuan punya banglo. katanya 17hb nanti banglo tu ada org masuk. so utk 18hb tu dlm kul 2 baru kite dpt masuk lepas org tu check out dlm kul 1.

:offtopic: offtopic kjap

atinko tulis:

Universiti Kuala Lumpur....... :lol: :lol:

GMI tak termasuk... jual mahal!! :P


tulah, dulu aku GMI gak. time tu mmg dh bising dh nk wat penggabungan BMI, MFI, GMI. alih2 GMI x join plak. tp yg paling herannya plak, pengarah GMI si Hakin Juri tu plak yg jadi pengarah UniKL. out.


tak mo prof hakim juri.. hidup prof abu!!! kak yati!!! :evil:



ekekekek kak yati :kiss:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #33685 by mohdkhairul83
yeaa....sy dah bayar rm60. jumpe sabtu nnt. sape ye yang leh tumpangkan sy kete pergi balik PD? sy dr sunway. kalu takde,sy leh tunggu kat tol sg.besi.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #33799 by JeLLyPLumpy
Salam... Ada sesiapa dari Penang yang nak ker PD wif me?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #33808 by djhotter
wah wah wah wah .....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.087 seconds