Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April

More
11 years 2 months ago #33809 by Bropian
enjoy your self... :smoke:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #33813 by Momok_Siam
Dongar cito leh masuk umah erh pukul 2.oopm yooo...habih nak bertolak kul brapo? tunggu kek mano? ado perubahan tak?

sorry tumpang tanyo kok ado perubahan maso lak.... kalau poie lambek okek gak tak terkojar2 orang yg bertolak dari utara atau selatan tu ha.

any komen?

Terimo kasih...

:evil: :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #33866 by atinko
fuk, ko nak kutip aku kat mn ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago - 11 years 2 months ago #33875 by fungkur
atinko tulis:

fuk, ko nak kutip aku kat mn ?

aku kat ss18. ko bgtau je ko kat mana, aku p amek. x pon ko turun 18 terus.. lagi senang keje aku..

sedikit gambar hamper yg akan diberikan pada hari gathering (karaoke, cabutan bertuah, sukaneka) . mlm td aku buat kat umah affa dari kul 10 sampai kul 2 pagi.. haishh..


<p>spit it out !</p>
Attachments:
Last edit: 11 years 2 months ago by fungkur.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #33880 by Sky_Hanz
fungkur tulis:

atinko tulis:

fuk, ko nak kutip aku kat mn ?

aku kat ss18. ko bgtau je ko kat mana, aku p amek. x pon ko turun 18 terus.. lagi senang keje aku..

sedikit gambar hamper yg akan diberikan pada hari gathering (karaoke, cabutan bertuah, sukaneka) . mlm td aku buat kat umah affa dari kul 10 sampai kul 2 pagi.. haishh..


Adesss... sry la tuan tanah xdpt join, lutut injured masa main bola,.... so MC 2ari duk umh jerr, ssh nak bergerak.. kuang2 :whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #33881 by missfasha
comel org lelaki buat keje..ekekekeke
sempoi je balut hamper tu... wahhhh

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #33886 by fungkur
sedikit info mengenai sukneka yg akan diadakan ptg sabtu tu..

semua yg menghadiri gath akan dibahagikan kepada 3 group. stiap group pula akan bermain dalam 4 atau 5 sukaneka yg akan di uruskan oleh pihak fungkur. group yg mendapat markah paling tertinggi akan menerima hamper besa dari pihak fungkur.

antara sukaneka kanak2 yg akan dimainkan oleh org2 tua nanti..

*utk stiap game, group kene pilih dan hantar dlm 6 atau 7 org utk mainkan game tersebut. dlm perancangan ada 4 game seperti di bawah

1. carik coklat dalam tepung. ada golden chocolate dan ada red chocolate. hanya golden chocolate je yg bole diambil.. kite tgk dlm masa yg diberikan, group mana yg plg dpt kumpol byk skali..

2. mesej berantai. 8 org dr stiap group akan berbaris panjang, kemudian seorg demi seorg ditarik ke depan utk memberi dan menerima mesej yg akan diberikan oleh pihak fungkur. org lain kene tulis mesej tu atas kertas. then nanti kite baca mesej tu kuat2. kite tgk mesej sapa yg paling tepat !!!

3. isi air dlm botol guna span. yg ni x bole baawak lari ke botol.. tp kene baling dari seorg ke seorg.. masa nak tangkap, jgn ramas kuat2, nanti rugi la x dpt air byk.. haa.. pergi berlatih ramas2 dulu..

4. perang belon air!!! hahaha..

*ada sapa nak usulkan lagi game sukaneka??

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #33887 by fungkur
kami pihak penganjur mengalami sedikit masalah. transport yg kami ada x dpt nak menampung utk tumpangkan org dan juga bawak barang2 utk gathering tu mcm alat perkakas BBQ, hamper dan lain2 lagi. kepada mereka yg pergi dan ada kosong kat kereta, harap dapat roger kat fungkur. kite kumpul kat Nilai bahagi2 barang utk masing2 bawak. segala kerjasama amat dihargai!!!

kete sket tp org nak bawak ramai.. adeh..

no tepon aku 012-6580856 urgent!!!

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #33891 by missfasha
cian..maka kepada mereka yg menaiki komuter. sile tunggu sy di station bandar tasik selatan pukul 10 pg. tren akan terus menuju ke seremban. dari seremban nt..kite suh pihak management amik kite. sekian. setakat ni ade 4 org yg akan naik tren. sekian.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #33921 by azura_19872
hahad0i....bestnya gath..agak memenatkan, tp sgt2 memuaskan...thxz admin & crew..h0pefully akan ada lagi gath 0r reuni0n pd masa2 akan dtg..yg pastinya lebih meriah.. apa yg penting, kerjasama..ahaks... :positive: B) ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #33922 by eJayZ
ahahaha.. memang shok.. enjoy beb.. rugi gile sape x dtg.. havoc..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #33928 by Cik_widy
BEST!!!
:P Rugi sape x gi weh!

\'Atok kate jgn main jauh2, atok tanampak,
jgn main dalam2, nnt Gatal2!\':lol:

Sehingga ketemu di gath yg seterusnyaa.:offtopic:

<p>Single but not available.</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.295 seconds