Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April

More
10 years 9 months ago #34057 by EvaRieNa De Sauza
huk\'alahaiiiiii tseksa batin en atung tu i tgkkkk..
ermm smpi ati mu affa mlakukan sdemikian rupe kpd nya..hakhakhak..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #34067 by fungkur
RenTunG tulis:

wooiittTTTT ,,, apasal ai sorang jer yang lain tuhHHHH !!! wakakakakaka

tak aci nih korang semua ada bekgraun, ai plak tetiba lain je takda batu bata kat belakang .. pastu putih plak tu .. korang semua takda plak pakai putih macam ai !!

malu2 !!
ahahahhAHHAHHA

p/S: selama nih asik baca je .. tak pernah2 ai reply forum dah nak 3-4 tahun nih .. tapi pic nih punya pasal, ai terpaksa antar gak reply kat sini .. siots jer ..


hahaha.. atung, ko patut bersyukur sbb dah kira ayu dah gamba ko tu. maunya letak gamba yg bebetul baru tiup tepung tu.. haa.. lagi la ramai yg tergoda.. hahaha.. :positive:

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 8 months ago #34112 by tOmPeL
apa kata suruh atinko upload pic tu....mesti ramai yg nk tgk :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 8 months ago #34117 by Sky_Hanz
Tapi pic tom yg tgh sedut tepung pon ade gak nie.. :lol:

Rase mcm ade tgok masa kat pd tue.. huhuhu B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 8 months ago #34132 by StOrM
:X waa sadis x dpt poie gath...adeii

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 8 months ago #34294 by mohdkhairul83
rugi la pd sape2 yg x join gath nih. best tau. biler nak wat gath/event lg ek? tak sabar nak join lah. hehehehe....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 8 months ago #34295 by EvaRieNa De Sauza
Assalamualaikum WBT...
Tlebih dahulu eva nak mgucapkan thanks pada semua yg menerima diri eva ni as one of FUNGKURIAN’s...
Fungkur Network Gath di PD ni adalah merupakan Gath yg ptama kali eva join spanjang idop eva ni... So, Pada eva gath ni bjaya tlaksana dgn jayanya dan eva tidak nmpk ada cacat celanya... Eva amat beruntung krn dalam tempoh yg singkat eva join fungkir ni eva dah bjaya mgenali semua org2 kuat fungkur... huhuhu... bukan senang tau nak dapat peluang macam tu...
So, thanks la pada yg mengenalkan dan memperkenalkan eva pada industri FUNGKUR ni... Eva amat hargainya... Thanks yaaaa~
Tujuan sebenar eva mnulis ini sebenarnya ingin memohon ribuan ampun maaf pd semua. Eva sedar eva telah mlakukan satu ksalahan yg telah bbangkit dan tidak myenangi hati semua pihak. Eva mohon maaf atas kesilapan yg tjadi. Eva btol2 minta maaf pada semua skali lagi...Bukan kehendak eva tjadinya mcm tu..
Yang baik datang dari-NYA... Dan yang buruk datang dari diri EVA sendiri....
Maka, Eva harap kmaafan eva ini diterima oleh semua...
Eva amat mengesali nya...
Eva bjanji tidak akan mgulanginya lagi di masa hadapan. Eva juga mohon teguran dari semua kalo bleh tegur je on da spot kalo nmpk eva ada buat pape yg x kena, x btul dan yg salah dan yg tidak myenangkan hati tu tlg la bg teguran ye. Insya Allah, Eva akan terima teguran itu dgn positif dan akan memperbaiki sgala klemahan diri ini. Eva amat mengalu2kan teguran yg mbina dari komuniti Fungkur ini. Dgn teguran tu eva tahu dmana kkurangan diri eva ni n eva scara x langsung bleh improve myself to be somebody..
Macam biasa la eva akan cakap ape~
“ Apa yg pentingggggg??? Kerjasamaaaaaa~ ” huhuhuhu....
So, selepas ini eva harap kerjasama semua untuk memaafkan eva dan kerjasama semua untuk menerima eva sbg seseorang di dalam fungkur ni... Eva bharap sgt selepas ini eva dapat menmbah kenalan yg rapat utk eva ketawa dan mnangis eva disini... Krana bg eva FUNGKUR adalah satu komuniti yg paling ngam dgn diri eva yg sgt LOVE MUSIC... Eva harap nawaitu eva ni disambut baik oleh semua... Dan diberi peluang untuk mengenali FUNGKUR NETWORK lebih rapat dan dalam.. huhuhu bukan dalam2 mcm tokwan cakap tu tau.. hahaha..
PLIsssss geng.. 4 gif me yaa fungkurian’s... i pomis never did anything wrong again after dis.. pls gimme a chance to be ur buddy..
Eva amat kesal dgn tjadi nya mcm ni... uhuksss... maaf kan ku semuaaa...

Terima lah dariku lagu yg mbuat ku jadi Juara FUNGKUR IDOL... Khas utu semua... chewahhh... hehehe... pomot diri sendiri lak nih.. huhu.. emsorriii..

~Kesal
Berulang kali ku cuba mengerti
Namun kau tak pernah untuk menyedari
Walaupun akhirnya semua kan berlalu
Hadapi kenyataan
Biarpun penuh berduri
Harusku hadapi

Tuk sejenak diri lupakan problema
Agar lepas dari segala prasangka
Aku cuba berlari
Ikuti langkahku
Menyongsong matahari
Biarlah kan ku tempuh
Jalan hidup sendiri

Tanpa engkau lagi ingin kubuktikan semua
Bahwa diri ini bukanlah sekadar
Boneka yang dapat kau jadikan mainan

Resahku kerna dia
Kesalku kerna dia
Harapan hidup berdua
Ternyata sia-sia

Resahku kerna dia
Kesalku kerna dia
Lebih baik putus saja
Daripada tersiksa
Hidupku jadinya
O...O...O...

Ucapan MAAF ku pinta skali lagi dari kalian semua... plissss...

Terima kasih semua...
:offtopic: EMSORRRRIIIIIIIIIIII~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 8 months ago #34298 by mira1384
EvaRieNa De Sauza tulis:

Assalamualaikum WBT...
Tlebih dahulu eva nak mgucapkan thanks pada semua yg menerima diri eva ni as one of FUNGKURIAN’s...
Fungkur Network Gath di PD ni adalah merupakan Gath yg ptama kali eva join spanjang idop eva ni... So, Pada eva gath ni bjaya tlaksana dgn jayanya dan eva tidak nmpk ada cacat celanya... Eva amat beruntung krn dalam tempoh yg singkat eva join fungkir ni eva dah bjaya mgenali semua org2 kuat fungkur... huhuhu... bukan senang tau nak dapat peluang macam tu...
So, thanks la pada yg mengenalkan dan memperkenalkan eva pada industri FUNGKUR ni... Eva amat hargainya... Thanks yaaaa~
Tujuan sebenar eva mnulis ini sebenarnya ingin memohon ribuan ampun maaf pd semua. Eva sedar eva telah mlakukan satu ksalahan yg telah bbangkit dan tidak myenangi hati semua pihak. Eva mohon maaf atas kesilapan yg tjadi. Eva btol2 minta maaf pada semua skali lagi...Bukan kehendak eva tjadinya mcm tu..
Yang baik datang dari-NYA... Dan yang buruk datang dari diri EVA sendiri....
Maka, Eva harap kmaafan eva ini diterima oleh semua...
Eva amat mengesali nya...
Eva bjanji tidak akan mgulanginya lagi di masa hadapan. Eva juga mohon teguran dari semua kalo bleh tegur je on da spot kalo nmpk eva ada buat pape yg x kena, x btul dan yg salah dan yg tidak myenangkan hati tu tlg la bg teguran ye. Insya Allah, Eva akan terima teguran itu dgn positif dan akan memperbaiki sgala klemahan diri ini. Eva amat mengalu2kan teguran yg mbina dari komuniti Fungkur ini. Dgn teguran tu eva tahu dmana kkurangan diri eva ni n eva scara x langsung bleh improve myself to be somebody..
Macam biasa la eva akan cakap ape~
“ Apa yg pentingggggg??? Kerjasamaaaaaa~ ” huhuhuhu....
So, selepas ini eva harap kerjasama semua untuk memaafkan eva dan kerjasama semua untuk menerima eva sbg seseorang di dalam fungkur ni... Eva bharap sgt selepas ini eva dapat menmbah kenalan yg rapat utk eva ketawa dan mnangis eva disini... Krana bg eva FUNGKUR adalah satu komuniti yg paling ngam dgn diri eva yg sgt LOVE MUSIC... Eva harap nawaitu eva ni disambut baik oleh semua... Dan diberi peluang untuk mengenali FUNGKUR NETWORK lebih rapat dan dalam.. huhuhu bukan dalam2 mcm tokwan cakap tu tau.. hahaha..
PLIsssss geng.. 4 gif me yaa fungkurian’s... i pomis never did anything wrong again after dis.. pls gimme a chance to be ur buddy..
Eva amat kesal dgn tjadi nya mcm ni... uhuksss... maaf kan ku semuaaa...

Terima lah dariku lagu yg mbuat ku jadi Juara FUNGKUR IDOL... Khas utu semua... chewahhh... hehehe... pomot diri sendiri lak nih.. huhu.. emsorriii..

Ucapan MAAF ku pinta skali lagi dari kalian semua... plissss...

Terima kasih semua...
:offtopic: EMSORRRRIIIIIIIIIIII~


“ Apa yg pentingggggg??? Kerjasamaaaaaa~ ”....
now Apa yg pentingggggg??? saling maaf memaafkn...
coz setiap org mmg x prnh lps dr melakukn kesilapan..
yg pnting kite sdr akn kesilapn yg dilakukn n xnk ulangi nye lg..

kt cni mira nk puji sikap eva yg berani mengaku kesilapan diri n meminta maaf secara terbuka..nmpk eva seorg yg matang dlm hal ni :positive:

n mira percaya..fungkurian yg dtg gath ritu pun sure bleh terima n memaafkn eva gak..:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 8 months ago #34300 by Momok_Siam
:positive: hoyehhhhhhhhhhhhhhhhhhh.............

Apa2 pun kita layannnnnnnnnnnnnnnnzzzzzzzzzz jerrrrrrrrrrrrr...sambil kita hormat menghormati antara satu sama lain tak kira kecik besar so baru erat silatulrahim diantara kita dan paham mmemahami juga tidak ketinggalan harus ader pada diri kita...........

\" KAWAN tidak dapat menolong kita dalam kesusahan, cuma SAHABAT sejati sahaja akan mengambil berat tentang kita.... so jadilah SAHABAT \"

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 8 months ago #34301 by EvaRieNa De Sauza
thanks miraaa...
thanks tomz...

;) :) :positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 8 months ago #34302 by EvaRieNa De Sauza
ralat...

uiksss.. bukan tomz.. ermm thanks momok_siam..

uhuhuhuhu:blush:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 8 months ago #34304 by sya_zachery

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 2.078 seconds