Gath FUNGKUR NETWORK 2009 - PD - 18 & 19 April

More
10 years 11 months ago #32703 by affa
missnuruL tulis:

bergerak ke penang tu nnt lepak mane plak pd yg ngikot?
ke saje2 je g penang pastu lepak 5 - 6 jam pastu balek Kl semula? :)


lepak sane 2 ari B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #32719 by JeLLyPLumpy
missnuruL tulis:

bergerak ke penang tu nnt lepak mane plak pd yg ngikot?
ke saje2 je g penang pastu lepak 5 - 6 jam pastu balek Kl semula? :)


ko neh tanya soalan apa neh nunul...
mcm x der jer rumah ko kt penang tuh :p
xper klu gamak2 mak ko x bg ko masuk umah...
tido jer umah aku wakakakakakka :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #32720 by missfasha
affa tulis:

missnuruL tulis:

bergerak ke penang tu nnt lepak mane plak pd yg ngikot?
ke saje2 je g penang pastu lepak 5 - 6 jam pastu balek Kl semula? :)


lepak sane 2 ari B)


oo maknanya hari selasa 21hb la balik kl balik ek???
aiyoyoyoyo :ohmy:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #32723 by JeLLyPLumpy
Hari isnin lah balik... kiranya 2 hari ler tuh... ahad n isnin... 2hari 1 malam ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #32725 by shafique
Penang member nk gerak secara berkumpulan leh roger aku skali. muahahahaha

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #32727 by hunnyville
nak ikut g penang

de saper2 sudi bawak tak???B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #32729 by fungkur
shafique tulis:

Penang member nk gerak secara berkumpulan leh roger aku skali. muahahahaha


turun PD x shafique? kalau turun, bole lead bebudak ni balik penang nanti.. they need u.. chewah.. hehe..

<p>spit it out !</p>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #32730 by mitki_85
shafique tulis:

Penang member nk gerak secara berkumpulan leh roger aku skali. muahahahaha


nak ikutttttt...;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #32732 by Sky_Hanz
mitki_85 tulis:

shafique tulis:

Penang member nk gerak secara berkumpulan leh roger aku skali. muahahahaha


nak ikutttttt...;)



Mitki join la kitaorg ... jom2 meriah kan majlis gath nie.. :positive: :positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #32733 by Bropian
fungkur-network de\' tour penang :positive:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #32743 by TeRoMPaH
amboi nurul, nak lepak penang 5-6 jam pastu balik KL? macam la penang tu ngan pd and KL belakang umah u je nuyul.. hahaha

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #32744 by TeRoMPaH
pasal convoy tu berkumpul kt TOL Sungai Besi takder yg nak komen ke? setuju ke?, oke ke tak? ada idea lain ke? Affa u memang kt sana nak naik TOL sungai besi convoy sekali ke? hehehe.
So kalau takder komen, tak per lah.. abaikan je.. memasing pergi sendiri2 habis cerita. :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.015 seconds